- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
Tomdriver #7847 üzenetére
Annyira nem illegális a dolog mert az engedéllyel rendelkező pirotechnikai üzletek (egyszerűség kedvéért az egész évben üzemelőkről van szó) árulhattak. Tűzijátékozni pedig csak közterületen volt tiltva, magán területen nem.
Természetesen a sajátomat fotóztam és a telkemről indítottam és a fölött fotóztam.
És hát .... határ eset, mert 40-70 méter magasságban a saját telkem felett repítettem, így kérdés, hogy valóban kell-e az a szerencsétlen légtér foglalásKülönben Mavic Pro Platinum volt. Régebben Inspirével csináltam, de ez kényelmesebb volt most
Különben is hirtelen "felindulás" volt mert egész nap ködös, vacak idő volt és nem tudtam kimenni a reptérre egy óév búcsúztató repülésre. Estére meg szélcsend és tiszta idő lett. Ekkor jött az ötlet, hogy lefotózom a szilveszter tűzijátékot. És a Mavic általában bevetésre készen áll nálam
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- Gyúrósok ide!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Politika
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest