- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
WARZ
tag
A repulos tudas meg van
csak vissza kell szokjak. Regen kb 10-12 evve ezelott, volt rc vitorlazom, trex helim, volt epitett kis fpv dronom is fatshark szemuveggel!
Csak aztan kijottem nemetbe es minden ilyet abba hagytam es eladtam!
Most ujra szeretnem kezdeni ezt a hobbyt, ami mar most nagyon megfogott a szemuveg kepi vilaga miatt
olyan eles kepe van mindenhol, mintha ott lennek es tenyleg latok mindent is. Mindenhol szepen adja a kepet, fak, bokrok fa tarolok mogott is es nem megy el a kep! Nagyon durva ez nekem 
Tudnal nekem linket kuldeni arrol a tananyagrol?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak vissza kell szokjak. Regen kb 10-12 evve ezelott, volt rc vitorlazom, trex helim, volt epitett kis fpv dronom is fatshark szemuveggel!