Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
Sziasztok!
Eljött a korai sötétedés és vele együtt a mobil hűségidő újrakötése illetve a BF is (utóbbi persze nem csak pénteken és kb 1 hónapig tart majd különböző helyeken, különböző időpontokban).
Az ár (idén szűkös a keret) és a P4 távirányítójának befogadó képességére (tudom, van megoldás, de maradok annál, ami rajta van és kiegészítő nélkül) való tekintettel jelenleg ezt a 2 tabot néztem ki (sajnos, ami ebben az árkategóriában van és nem 400 alatti a nit értéke... tudom, SC, de majdnem drágább, mint a drónom) a Sami modellek közül. Ugyan ez egyik viszonylag új, de akinek van vele/velük tapasztalata, melyiket javasolja?Samsung Galaxy Tab A10.1 (2019) -> 1920 x1200 px (400 nit); 245.2 x 149.4 x 7.5 mm (60e HUF)
Samsung Galaxy tab A7 3 + 32 GB -> 2000 x 1200 Pixel (400 nit);247.6 x 157.4 x 7 mm (75e HUF)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Elektromos autók - motorok
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs