Hirdetés
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
csendes tag
Én valószínűleg elfogult vagyok. Nekem van Prom-m. Ezt viszem magammal utazásaim során. Kicsi de mégis masszív. Tengerparton erős szélben is stabil volt. Vannak helyek ahova az ember könnyedén visszamegy ha a felvétele nem sikerül, de számomra azért nem minden úti célom ismételhető. Például vittem magammal Japánba (a "vivés" még így is egy sírnivaló tortúra volt
) és igencsak bánatos lettem volna, ha nem tudtam volna legalább egy drónos fotót készíteni. De a Pro megbízható volt akkor is. Sok egyéb felvételeim közt ez is ott készült a Pro-val: [link] .
Szóval én nem gondolkozom az eladásán noha azóta jöttek ki újabbak. Nekem az újak extra funkciói nem kellenek. Nem "gerjedek" a követésre az akadály kikerülésre, stb. A Zoom talán egyetlen többlete ami engem érdekelne az éjszakai felvételek jó minősége. De csak ezért még nem éri meg számomra. Az otthoni szilveszteri tűzijátékot ez is elég szépen tudja rögzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gray Zone Warfare
- Fejhallgatós találkozó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten asztallap
- Elektronikus tárolómérleg árazómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és igencsak bánatos lettem volna, ha nem tudtam volna legalább egy drónos fotót készíteni. De a Pro megbízható volt akkor is. Sok egyéb felvételeim közt ez is ott készült a Pro-val: