Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Én valószínűleg elfogult vagyok. Nekem van Prom-m. Ezt viszem magammal utazásaim során. Kicsi de mégis masszív. Tengerparton erős szélben is stabil volt. Vannak helyek ahova az ember könnyedén visszamegy ha a felvétele nem sikerül, de számomra azért nem minden úti célom ismételhető. Például vittem magammal Japánba (a "vivés" még így is egy sírnivaló tortúra volt
) és igencsak bánatos lettem volna, ha nem tudtam volna legalább egy drónos fotót készíteni. De a Pro megbízható volt akkor is. Sok egyéb felvételeim közt ez is ott készült a Pro-val: [link] .
Szóval én nem gondolkozom az eladásán noha azóta jöttek ki újabbak. Nekem az újak extra funkciói nem kellenek. Nem "gerjedek" a követésre az akadály kikerülésre, stb. A Zoom talán egyetlen többlete ami engem érdekelne az éjszakai felvételek jó minősége. De csak ezért még nem éri meg számomra. Az otthoni szilveszteri tűzijátékot ez is elég szépen tudja rögzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen routert?
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Update 01.19. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és igencsak bánatos lettem volna, ha nem tudtam volna legalább egy drónos fotót készíteni. De a Pro megbízható volt akkor is. Sok egyéb felvételeim közt ez is ott készült a Pro-val: