Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek megérteni nekem a DJI Spark "hatótávolságát" - távirányítóval, magasság és távolság tekintetében.A hivatalos adatlap szerint: Max Transmission Distance FCC: 1.2 mi (2 km); CE: 0.3 mi (500 m)
A hivatalos használati útmutató szerint:
A Spark távirányítója tartalmaz egy erősített Wifi jel átviteli rendszert, amely képes a drónt maximum 2 km jelátviteli távolságból irányítani. ... A maximális jelátviteli távolság (FCC) minden irányban nyílt, mágneses interferenciától mentes területre, hozzávetőleg 120 m magasságra vonatkozik.
Fentiek alapján a Sparkot itthon 500 m távolságra tudom elreptetni (nyilván ez elméleti érték, ideális körülmények között). Ez az érték a horizontális maximum? Vagy ezt egy félgömb határának kellene elképzelnem (tehát elvileg ilyen magasság is mehetne)?
Milyen magasságba tudom ideális körülmények között felreptetni? 120 m-nél még nem sikerült feljebb vinnem...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest