- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
total90
üzenetére
Á, annyi nem kell. Pár óra után már mennie kell a manualnak, ha nem akkor felejtős lesz úgyis
Rá kell érezni egyszer. Nyilván ha már a komolyabb manővereket gyakorlod, ott még jól jöhet a szimulátor. Én nem ott szereztem meg a gyakorlatot, csak az alapokat, a többit élőben az gépekkel. Az avata sokat kibírt, az fpvk nem
(van is 3 összetörve itt egy dobozban). Ha azt nézzük, hogy egy FPV akksi nélkül 80-100 ezerért megvehető, akkor nem is olyan nagy tragédia. A Care és a csere díja többe kerül (ügyesen csinálja a DJI a marketinget). Az avatán van care-em, de nem használtam még, pedig egyszer még a medencébe is beesett az udvaron, fejjel lefelé. Szerencsére rajta volt a takarófólia. Ezt kiszakította és csurom vizes lett, de nem süllyedt el. Szétszed, kiszárít, összerak és azóta is működik. Készülj fel rá, hogy le fogsz esni, ütközni fogsz. Tudjuk ugye, hogy trees are dicks. Nem az a kérdés, meg fog-e történni, hanem hogy mikor. Ilyen szempontból az avata jó gép, mert a keret megvédi a komolyabb sérülésektől. Ha már megvetted, használd is ki, ne az legyen a cél, hogy 2 hónap múlva is karcmentes legyen

Használd a DJI saját szimulátorát és keress a neten RC beállításokat, mert a gyáriak nem jók az FPV és AVATA1 esetében sem. A finomhangolás után egészen más élmény volt repülni az FPV-vel, és az akku is észrevehetően tovább bírja így. Visszanézve a videókat, a mozgás is sokkal fluidabb, nincs annyi rángatás ide-oda, mint az alapbeállításokkal. A gép kezesebb lett tőle.
ITT egy jó videó ami elmagyarázza
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Óra topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Suzuki topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rá kell érezni egyszer. Nyilván ha már a komolyabb manővereket gyakorlod, ott még jól jöhet a szimulátor. Én nem ott szereztem meg a gyakorlatot, csak az alapokat, a többit élőben az gépekkel. Az avata sokat kibírt, az fpvk nem
(van is 3 összetörve itt egy dobozban). Ha azt nézzük, hogy egy FPV akksi nélkül 80-100 ezerért megvehető, akkor nem is olyan nagy tragédia. A Care és a csere díja többe kerül (ügyesen csinálja a DJI a marketinget). Az avatán van care-em, de nem használtam még, pedig egyszer még a medencébe is beesett az udvaron, fejjel lefelé. Szerencsére rajta volt a takarófólia. Ezt kiszakította és csurom vizes lett, de nem süllyedt el. Szétszed, kiszárít, összerak és azóta is működik.