Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Elég régóta readonly vagyok itt, szeretnék jövő tavasztól aktívan drónózni, tanulok, olvasok. Ősszel voltam élő tanfolyamon, most csinálom az onlinet a vizsgához, felügyelet alatt reptettem több drónt is, fizikailag nem vagyok hülye hozzá, abszolút szabálykövetően szeretném csinálni, tökmindegy, a lényeg az, hogy ez az ábra pont fb-n is most jött velem szembe, és elnézést, értelmes embernek tartom magam de f*ngom nincs mit akar ez mondani.
Van a TOW/TOM ami két, különböző végű de egyszínű vonallal össze van kötve, ez benne van egy szürke dobozban, amelyik doboz amúgy semmi mást nem tartalmaz pluszban, és oda van írva hogy MTOW/MTOM, és még ez is benne van egy piros dobozban, ami amúgy semmi mást nem tartalmaz pluszban, és oda van írva hogy UA tényleges terhelhetősége. Aztán csoda hogy értetlenek az emberek?

szerk: amúgy minden mást amit írsz és mondani akarsz azt úgy gondolom értem, de pont ez az ábra szerintem borzasztó.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest