Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Nem értem. A gyártó adja meg, de a hatóságot nem érdekli? WTF?
Az autónál a műszakinál ki mondja meg a legnagyobb össztömeget, ha nem a gyártó? ott mégis ki mondja meg? Józsi bácsi a vizsgasoron?
Bocsi, de még mindig nem értem, mi lesz 2024-től? Az addig gyártott, minősítés nélküli mini-k nem repülhetnek? Vagy csak nehezített feltételek mellett? Ez merre tereli majd a mini tulajokat, hogy 400e ft beletegyenek egy új minibe, vagy hogy ne repüljenek, esetleg kezdjék el minősíttetni a miniket tömegével?
Nem vagyok drón tulaj, csak szeretnék lenni..., de nekem nem tiszta ez az egész. Számomra az jön le, hogy a hatóságnak is, meg a "régi öregeknek" is az az érdekük, hogy rajtuk kívül ne legyen itt drónozás. Persze láttuk mi lett a fotósokkal, mekkora szakma volt az, hogy kijártak esküvőkre és egy vagyonért lőttek 24 kockát egy eskövőről. Aztán jött a mobil korszak, meg már a tükrös gépek is bárkinek elérhetőek, így aztán a fotós szakmának jó szar lett..
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest