- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Nem értem. A gyártó adja meg, de a hatóságot nem érdekli? WTF?
Az autónál a műszakinál ki mondja meg a legnagyobb össztömeget, ha nem a gyártó? ott mégis ki mondja meg? Józsi bácsi a vizsgasoron?
Bocsi, de még mindig nem értem, mi lesz 2024-től? Az addig gyártott, minősítés nélküli mini-k nem repülhetnek? Vagy csak nehezített feltételek mellett? Ez merre tereli majd a mini tulajokat, hogy 400e ft beletegyenek egy új minibe, vagy hogy ne repüljenek, esetleg kezdjék el minősíttetni a miniket tömegével?
Nem vagyok drón tulaj, csak szeretnék lenni..., de nekem nem tiszta ez az egész. Számomra az jön le, hogy a hatóságnak is, meg a "régi öregeknek" is az az érdekük, hogy rajtuk kívül ne legyen itt drónozás. Persze láttuk mi lett a fotósokkal, mekkora szakma volt az, hogy kijártak esküvőkre és egy vagyonért lőttek 24 kockát egy eskövőről. Aztán jött a mobil korszak, meg már a tükrös gépek is bárkinek elérhetőek, így aztán a fotós szakmának jó szar lett..
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest