Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Acheron
üzenetére
Szia!
Nekem (a Phantom 4 proV2-höz) 4 aksiból 3 "sima" phantom4 aksi(a kisebb kapacitású) a negyedik az a nagyobb kapacitás amit gyárilag kaptam a V2-höz.
ebből kettőt használtan vettem hirdetésből...
Természetesen mindenki dönt saját prioritása, logikája, és gondolatai szerint...Én ezt az utat választottam. Mégpedig azt, hogy csak gyári kiegészítőt a Phantomokhoz...
Mert ha bármi történne, nincs kérdőjel...
Lehetne erről órákig beszélgetni, vettem már én is újonnan olyan DJI aksit ami gyárilag nem adott életjelet. tégla volt.(Szó nélkül cserélték) Racerezek is, használok egyéb aksikat, talán mondhatom hogy ismerem a technikát...
Ennek ellenére azt mondom, csak gyárit...még ha használt is...20-30-40 ciklussal hosszu gombnyomással leelenőrizve milyen az aksi állpota, és nem felpuposodva egészen élhető áron lehet néha kifogni a használt piacon...ezekben jobban megbízom mint az utángyártottakban...csak ugye az a hátránya, hogy nem biztos hogy akkor kapsz a piacról amikor kell....
Akkor kell venni amikor van
Én ennyit tudok "segíteni"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- UFC (Auchan) Gamer szék szőnyeggel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest