- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
usergefi
kezdő
Nem vagyok jó madár felismerésből, illetve madár határozóm sincsen, de egyszer valami nagyobb testű héja/sas kezdett el keringeni körülötte, egyszer pedig talán fecskék. Amit hallottam még, hogy tengerparton a sirályok sem szeretik, hajlamosak megtámadni a drónt.
Alkalmazásban én csak a DJI hivatalosát használtam, egyébre nem mertem rábízni. Tudom, hogy nem tökéletes, de ha probléma van, akkor szerintem nagyobb eséllyel garizzák, ha a hivatalos appjukat használtad.
ND filter meg azért kell (legalábbis nekem), mert szép, filmszerű videóhoz a framerate-ed 2x-esét ajánlott beállítani záridőnek. Mivel én 24fps-el veszek fel, ez azt jelenti, hogy 50 körüli rekeszidőt kell beállítani. Ha ezt ND filter nélkül csinálnám, akkor gyakorlatilag teljesen kiégne minden a képen, annyira világos lenne. És ehhez nem kell nappal szemben sem repülni, kb mindegy, hogy merre fordulsz, ha süt a nap. Persze enélkül is fel lehet venni: vagy autón hagyod, vagy beállítod kézzel ahogy neked jó, tökéletesen működőképes úgy is, csak a felvétel más lesz. Nagyon nehéz lenne leírni, hogy miben, érdemes rákeresni erre youtube-on, hogy láss pár konkrét példát.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest