Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Statikus
üzenetére
Hali! Egyenlőre úgy fest a dolog,hogy sok. Nem is tudom hol kezdjem. Írom sorban. Szóval az AIR2 valljuk be őszintén konstrukció hibás. Az első AIR2 met vissza kellett küldeni mert a kinyitható karoknál elég csúnyán megrepedt a gép (Stressz törés) a DJI szó nélkül cserélte az egész gépet. Akkor megkaptam a 3N szériás (július) kiadást ami mára ismét elkezdett repedezni valamint a hátsó karok bekötésénél is megjelent 1-1 pici repedés.

Az egész konstrukció sz@r....
FMC-m van 3 akksival, az akksikban 25-30 töltési ciklus és szépen el is kezdtek púposodni ahogy kell így egyre nehezebb bepattintani a helyére őket. Hamarosan DJI al ismét fel kell vennem a kapcsolatot,hogy cseréljék az akksikat.
Aztán ott van a január elsején életbe lépő EU szabályozás (Svédországban élek) és itt elég körülményes a drónozás már így is (mindenfajta szabályozás, törvény stb.) és január 1 től mégrosszabb lesz. Ha kiakarok menni a látómezőből a drónnal akkor mindenféle vizsgát kell majd tennem tehát a sima mezei felhasználó mint én jobb ha nem repül távot
És még van pár dolog de inkább írnám a mini2 előnyeit is.
Sokkal halkabb! Ezáltal nem annyira zavaró! Occusync 2.0 ugyanolyan stabil összeköttetést biztosít mint az AIR2 nél. Ha leesik a drón műszaki hiba miatt a 249g nem okoz akkora sérülést/kárt mint az AIR2 emiatt számomra a repülés "nyugisabb" ha véletlenül házak, autók felett repülök. Január 1 től a MINI2-t csak regisztrálni kell majd és nem kell rá vizsgát tenni!
A MINI akksija jobb minőség, nem púposodik pedig már 1 éves ellentétben az AIR2 vel. Azonkívül a drónba tolható konstrukció is stabilabb kontaktot biztosít mint a fentről pattintós akksis megoldás.
Ráadásul nyáron közvetlen süti a nap az AIR2 aksikat ami nem tesz jót nekik.
MINI2-n nincs ugyan active track (szenzorok hiányában) de az AIR2-n is hanyagoltam használatát mert nem egy életbiztosítás főleg,hogy oldalra meg semmi szenzor nincs az AIR2-n.
Az AIR2 széllel szembeni rezisztenciája jobb de az igazság az,hogy hiába jobb repültem már szeles időben és sok foto pl. panoráma vagy picit hosszabb záridős fotók nem sikerültek az AIR2 nél.
A másik a méret! A mini egy pici táskába belehet dobva a tavval együtt én mindenhova viszem magammal és bárhol lehet reptetni ha arrol van szó. Az AIR2 már körülményesebb hurcolászni.
De egyenlőre megtartom még az AIR2-t és gondolkodom,hogy hogyan tovább. Előbb a MINI vel és most a MINI2 vel sokkal többet repülök mostanság.
Van pár hibája még de ugye csak pár napja jelent meg. Biztos jön még párr FW. amik orvosolnak majd pár hibát.
Ja és még egy dolog. WayPoint!
DJI úgy hirdette meg a AIR2-t annó,hogy lesz rajta.... Aztán nem lett.... Azóta se hallottam,hogy tervben lenne. A MINI a litchi app segítségével tudja és sztem a MINI2 is tudni fogja de az AIR2 nél ez már korántsem biztos. (Meg kell várni az AIR2 SDK-t).
Végezetül ott van a technologiai fejlődés. A MINI2 ben modernebb, kisebb nanométeres proci van ami lehetővé teszi a kisebb fogyasztást és a többlet tudást. Úgy érzem a következő FW ek tartalmaznak majd kellemes meglepetéseket a mini2 höz.
Kamera az az AIR2 ben komoyabb de mivel a MINI2 ben már van RAW támogatás így pl.egy PS-al szépen utómunkálható minden fotó.
Nagyjából ezek jutottak most az eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bittorrent topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 1000GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest