Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
DIEGO15
üzenetére
Mindenkinek mások az igényei. Az üzemidő egy ilyen célközönségnek, mint amit ez megcéloz, több mint elég. Amit kapott az egy, SW update-t, az is már lényegesen nagyobb előrelépés volt, mint az amivel kijött. Persze, ez így is gagyi, de ez az egész réteg, a P4-ig bezárólag - ahogy már elég sokszor leírtam, a konzumer osztály, ettől többet itt nem várhatunk el. Ahhoz képest, ahova ezt a gépet pozícionáltak, szerintem meg nagyon jó irány. Ma ezt tudja egy ilyen gép, ennyiért. Ha kicsit durván akarnék fogalmazni, akkor ez a gép a kínálat alja. És ha így nézem, akkor amit tud, az ehhez igenis ok. Nem is olyan régen, ezekért a ficsörökért lényegesen többet kellett adni. Ha neked jobb kamerára van szükséged, akkor a Dji azt mondja, hogy vegyél jobb gépet, ennyiért ez van. Ezt a hozzáállást meg már ismerjük. Sokan vannak, akik a P4P V2.0-nak a kameráját is kevésnek tartják. Arra ott van a magasabb géposztály, jobb kamerával. Ahol csak a kamera annyi, mint a komplett P4 gép. És ez nem csak a Dji-nál van így. Professional szinten ez elfogadott ebben a bizniszben, márkától függetlenül.
Consumer - Professional - Enterprise. Így épül fel a termékskála.
A Mini a consumer szint legalja. Szóval én ehhez képest nézem. És szerintem ehhez képest nagy ugrás a Mini 2. Ha minden hír igaz és tudja is, ami a specben benne van.
A 220k-s induló ár meg ahhoz nem sok, ha az egyes 190k-s árát nézem anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Diablo II: Classic és Resurrected
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest