- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Konflikt
üzenetére
Marha jó ötlet! Ha megcsinálod végül, és nem nagy kérés, dobj már fel egy linket ide is a vágott anyagból, kíváncsi lennék! Köszi!

Ha valaki más repülne mögötted, előtted, szerintem tapasztalt drónost keress, mert követni sem egyszerű, de mondjuk előtted repülni vele biztonságosan, hátrafelé, na az már erősnek tűnik. Ezt én például biztos nem tudnám megcsinálni. A másik, hogy a kilométer és a domborzati viszonyok miatt szerintem wifis gép szóba sem jöhet. Az mindegy, hogy videókon mennyit repülnek el légvonalban, itt a legkisebb kihagyás is veszélyes lehet másokra nézve. Ebben az ársávban viszont még használtan sem nagyon találsz OcuSynces masinát, bár lehet valamelyik régebbi Phantom már beesett ebbe a sávba, nem vagyok otthon abban a szériában. Szerintem egy Mavic Air 2 Neked a minimum (pláne a 4k miatt), de az meg árban kettes szorzó. A pénznek talán egy hazsnált Mini felelne meg, de annak meg wifi-s az átvitele, tehát azért nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Peugeot, Citroën topik
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest