Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Konflikt
üzenetére
Marha jó ötlet! Ha megcsinálod végül, és nem nagy kérés, dobj már fel egy linket ide is a vágott anyagból, kíváncsi lennék! Köszi!

Ha valaki más repülne mögötted, előtted, szerintem tapasztalt drónost keress, mert követni sem egyszerű, de mondjuk előtted repülni vele biztonságosan, hátrafelé, na az már erősnek tűnik. Ezt én például biztos nem tudnám megcsinálni. A másik, hogy a kilométer és a domborzati viszonyok miatt szerintem wifis gép szóba sem jöhet. Az mindegy, hogy videókon mennyit repülnek el légvonalban, itt a legkisebb kihagyás is veszélyes lehet másokra nézve. Ebben az ársávban viszont még használtan sem nagyon találsz OcuSynces masinát, bár lehet valamelyik régebbi Phantom már beesett ebbe a sávba, nem vagyok otthon abban a szériában. Szerintem egy Mavic Air 2 Neked a minimum (pláne a 4k miatt), de az meg árban kettes szorzó. A pénznek talán egy hazsnált Mini felelne meg, de annak meg wifi-s az átvitele, tehát azért nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Folytatódik a széria, április 16-án mutatkozik be a Metro 2039
- Battlefield 6
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- DeLonghi Caffé Venezia I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest