Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• majestic

őstag

válasz Fuhur #6906 üzenetére

Társasház 3 lakóval (velem együtt). Tettenérés azért nem nagyon lehet, mert ha le is szállok, akkor is van olyan hely (440 nm-es a kertem), ahova senkinek sincs rálátása :).

Nézzük realistán a dolgokat: a jóindulatú szomszéd észreveszi, hogy reptetek. Felhívja a rendőrséget, kijönnek (ha egyáltalán) kb. 1 óra múlva, akkor már rég nem rerülök...

Védet objektum fölé ha repülök véletlenül, akkor azt (ha jól tudom) a DJI drónok jelzik, nem? Logikus, hogy onnan elhúzok...

Ezekkel a szomszédokkal kizárt bármilyen egyeztetés, annyira tajparasztok. Csak példaképpen: lakik itt vagy 10 kínai család (elég elit környék), azok egyszer megkérdezték, hogy enyém-e a drón. Mondtam, hogy igen, nem zavarja őket? Dehogy csak szeretnék megnézni! Sőt kérték, hogy csináljak kis filmet nekik a házikról... Ekkora a különbség egy magyar őstulok és egy külföldi között...

Amúgy a “hatóságnak” van joga elkobozni a gépet vagy “csak” büntethetnek? Ez mondjuk egy 5-7 százezres gépnél eléggé fontos tényező...

Új hozzászólás Aktív témák