- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez kb. addig működik, amíg otthon ülsz önkéntes, vagy hatósági karanténban
Vagy csak a repülés miatt repkedsz a géppel. Amint elmész otthonról, már más a helyzet.
Én képek és videók miatt használom a drónt, nyugi, nem másokat akarok levideózni, hanem, amerre megyünk, azokat a helyeket megnézni a madarak nézőpontjából is. Épp ezért elég nekem 1 aksi az Air2-höz, mert abból 2*10-15 percet tudok repülni. Felszállni is úgy szoktam, hogy félrevonulok. Pl.:![[link] [link]](https://live.staticflickr.com/65535/50345426343_98b5cb73eb_n.jpg)
Nem drónos téma, csak azért hasonlít a drónok megitéléséhez kivültről nézve, nálam betelt a pohár a motorosokkal. Szerintem ki kellene tiltani őket a hegységeinkből, amíg a drónt 1-200m-ről is alig hallom, a motorok sokszor szándékosan hangolt hangját még km-ekről is hallani. Aztán az meg hab a tortán, hogy az autóban, vagy akár biciklin ülve, nem tudod melyik baromtól mire számíthatsz a szerpentinen. Menjenek bohóckodni valamelyik ringre.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy csak a repülés miatt repkedsz a géppel. Amint elmész otthonról, már más a helyzet.