- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DIEGO15
üzenetére
Én DOE pártoló tag vagyok és biztosítást is fizetek, de mivel nem kérek légteret így olyan mintha nem lennék tag és biztosításom sem lenne.
Szal bumm jövőre már ezért sem kell fizetnem mert kilépek mint a villám.Igen én voltam a hülye mert előbb kellett volna erre rákérdeznem mert végül is pont csak az olcsó biztosítás miatt léptem be.
Ezek az egyesületek jó kis pénz beszedő "cégek" más hasznuk nem igen van.
Még ha ingyenes is lenne a légtér kérelem, akkor sem érek rá napokat/heteket várni rá mire megadják az engedélyt.
Van sokszor, hogy egyik pillanatról a másikra döntöm el, hogy drónozok egyet most azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 58.5 mm full fém tamper
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest