- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DIEGO15
üzenetére
Én DOE pártoló tag vagyok és biztosítást is fizetek, de mivel nem kérek légteret így olyan mintha nem lennék tag és biztosításom sem lenne.
Szal bumm jövőre már ezért sem kell fizetnem mert kilépek mint a villám.Igen én voltam a hülye mert előbb kellett volna erre rákérdeznem mert végül is pont csak az olcsó biztosítás miatt léptem be.
Ezek az egyesületek jó kis pénz beszedő "cégek" más hasznuk nem igen van.
Még ha ingyenes is lenne a légtér kérelem, akkor sem érek rá napokat/heteket várni rá mire megadják az engedélyt.
Van sokszor, hogy egyik pillanatról a másikra döntöm el, hogy drónozok egyet most azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- 58.5 mm full fém tamper
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest