Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sgery

őstag

válasz LordAxwell #614 üzenetére

A 300m-t fcc-ben tudta. Most a réten is megnéztem, 600m volt a max de valószínűleg ment volna még odébb 1. ha nincs szél 2. ha nincs 700m-re egy nagyfeszültségű vezeték.
    Most se volt kép jel vesztés egyáltalán, mindaddig amíg hatótáv végéhez nem értem.
    Szélben amúgy elég kis lassú alap módban kb 10km/h-val közlekedik, sportba viszont ilyenkor is repeszt. Nagyon élmény sport módba bohóckodni vele :)

Felteszel androidra egy fake gps programot (developer menüben be kell állítani hogy az adja a gps korrdinátákat) , berakod hogy amcsiban vagy, dji program indít rákérdez hogy átállítsa-e a wifit okézod, 5-10mp alatt átállítja az eszközöket és kész.
    Fake gps kikapcs és utána ha indul a dji progi és visszaállítaná akkor cancelt nyomsz.
    Mindaddig ezzel sztem nincs gond amíg fcc módban meg nem hibásodik és nem tudod visszarakni gariztatás előtt ce módra.
    Bár ilyenkor mondanám azt hogy amerikába voltam és ott történt a baleset. Bár nem tudom mennyire menti el a belső memóriába hogy hol használtad, mert akkor lebuksz :D
    Amúgymeg hagy döntsem már el milyen módban használom, a drónozásnál alap feltétel a biztos kapcsolat, én meg ezt akarom elérni akkor minek kötekedni?

A fotózásnál nem lehet átállítani hogy ne 4:3 arányt csináljon?

Új hozzászólás Aktív témák