- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értem a kérdést teljesen
Én licence kapcsán arra gondoltam, hogy csak úgy nem lehet gyártani lightning csatis eszközt vagy kábelt, apple lincence kell hozzá. Még kulcs is van benne amúgy, ezért van az, hogy a kínai kábelek nem működnek vagy egy idő után nem működnek (mert blacklistre kerül a kulcs).A DJI-nak biztosan van licence, de az nem biztos hogy jól tudják implementálni a lightning szabványt, pláne nem egy olyan aljaztba amin van micro usb is párhuzamosan.
A telefonod gyári kábelével (vagy olyan utángyártottal amivel PC-telefon között sincs semmi gond) viszont 100%-os a kapcsolat Mavic esetén. Mavicnél ugye a táv alján van egy dedikált USB type A aljzat, oda mehet a mezei usb-lightning kábel, aztán jónapot. A legtöbb IOS eszközt használó Mavicos ezt részesíti előnyben, mert megúnták(tuk) az ócska gyári lightning pigtailt (de mondom mégegyszer: lehet hogy a távon levő oldalsó aljzat a hunyó, vagy szoftveres bug van, ezt nem lehet kideríteni). Sparknál nem tudom mi a helyzet, de a fentiek miatt érdemes utánajárni, mert lehet hogy ott is szívás ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én licence kapcsán arra gondoltam, hogy csak úgy nem lehet gyártani lightning csatis eszközt vagy kábelt, apple lincence kell hozzá. Még kulcs is van benne amúgy, ezért van az, hogy a kínai kábelek nem működnek vagy egy idő után nem működnek (mert blacklistre kerül a kulcs).