Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Még hogy nem lehet az időt visszafordítani!? Tessék kérem kis hazánkba költözni. Másutt egy appot használva bármikor repíthetsz. Itt pedig nem, hogy a drónozás tekintetében értelmetlen 30 napot nem rövidítjük, hanem még értelmetlenebb 45-60 nappal a tervezett repítés előtt már kérvényezni kell. Mit is? Az esetek nagy többségében azt, hogy egy "bigyóval" 30-50 esetleg 100 méter magasan fotózz párat.
Hozzá teszem, hogy a sportrepülés könnyű, vagy ultrakönnyű gépekkel is lakott terület felett min. 300 méter a magasság alsó(!) korlátja. Ezt is be kellene tartatni (személyes tapasztalatból mondom mert még én sose jövök lentebb, jó sok "sporttárs" azzal kérkedik, hogy beköszönt az ismerőse ablakán) és akkor a drón mehetne mondjuk starthely felett max. 150 méterig, repülők min. 300 méter. Máris van 150 méter elkülönítés. A mentők, rendőrség és más spec repülések pedig éppen az említett app segítségével valós időben kezelhetők.
Én ezt a hatóságnál egyszer (néhányszor) javasoltam. Egy ideje már nem hívnak ilyen tanácskozásokra
Mondjuk nem is szívesen mennék azok után, hogy éppen a légügy itt most megnevezni nem kívánt prominens kollégája elég arrogánsan közölte velem egy ilyen felvetésemre, hogy el sem tudom képzelni, mennyire bonyolult hazánk légtere ami a földtől a holdig (!) tart!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen videókártyát?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okos Otthon / Smart Home
- talmida: Változások 2. rész
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Micro Four Thirds
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Robotporszívó - Eufy Robovac L70 Hybrid
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk nem is szívesen mennék azok után, hogy éppen a légügy itt most megnevezni nem kívánt prominens kollégája elég arrogánsan közölte velem egy ilyen felvetésemre, hogy el sem tudom képzelni, mennyire bonyolult hazánk légtere ami a földtől a holdig (!) tart!!!!