Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
tirszin
üzenetére
..Egy racerrel ha kimegyek, ott van egy szatyor akkum. Mindegyikhez. 3-4-5-6S-en. Kicsi, nagy, nagyobb, még nagyobb. Ha Dji géppel megyek repülni (egyik mindig nálam van, ha kocsival vagyok, vagy motoron) van úgy, hogy egy képet/videót sem lövök el. Én nem filmkészítésre használom. Vagyis arra nagyon ritkán. A 3 akku egy Phantom/MP esetén max nettó 1 óra. Ha kimegyek a prérire, nem azért megyek, hogy 20 perc után hazamenjek, ha már egyszer olyan messzire elmentem.
. Ki, mire használja a gépét. Tedd át FPV-re a kamerát és mindjárt más a perspektíva, olyan, mintha rajta ülnél. Majdnem olyan, mint egy racer, csak sokkal lassabb. De 60-70-el is lehet krúzolgatni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ki, mire használja a gépét. Tedd át FPV-re a kamerát és mindjárt más a perspektíva, olyan, mintha rajta ülnél. Majdnem olyan, mint egy racer, csak sokkal lassabb. De 60-70-el is lehet krúzolgatni..