Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
A végén még megsajnálom ezeket a milliárdos nyereségű cégeket, hogy a kipróbált terméket áron alul kell értékesíteniük miután vissza küldtem.
Nekem azt ne mond, ha rendelsz egy hangszórót amit sehol nem tudsz kipróbálni és kiderül, hogy a hangja egy nagy hulladék akkor te nem fogsz élni a 14 napos elállási jogoddal...
Az ilyen mesét olyanok elhiszik akik tegnap születtek.Én is sokszor éltem már ilyen visszaküldéssel és fogok is a jövőben ha egyszer a törvények megengedik.
A közösség fizeti meg? Aha. A 350k-s ájfón árába amit 60k-ból állítanak elő szted nincsen egy ilyen eshetőség belekalkulálva?
Meg tudod ki hiszi el, hogy egy P4 Pro 500k a maga törékeny kínai szemétre való műanyagjaival.
Sztem meg az egy hülye aki annak ellenére megtart egy terméket, hogy nem tetszik neki.
Legutóbb egy Sony hangszóróval jártam így, megjött, másnap ment vissza mert a hangja nem tetszett.
Ágyesz bogyesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Gyúrósok ide!
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest