Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz KisBundi #4405 üzenetére

Az szinte új. Ha valid, akkor újnak tekinthetőek. Nekem a legkevesebb töltésű akkuim az MP-hez 40+-osak, az átlag 80+-os. Ezért jobb minél több akkut venni, mert nem egy vagy két akkud van használva folyamatosan. Már ha relatíve sokat repülsz. Ha csak néha, akkor elég lehet a 2-3 akku is. Én általában 3 akkut repülök ki egy alkalommal. Nálam vannak a tartalékok is, de szinte majd mindig megáll a repkedés 3 akkunál. Ha komolyabb/keresős meló van, akkor úgy is inkább két géppel oldjuk meg.

Olvastam, hogy akár több száz ciklus (300+) is elérhető, de ez sok mindentől függ. A Dji oldalán (is) olvastam, hogy igazából érdemes egy alapvető szabályt betartani:

"tíz teljes ciklus után egy teljes feltöltési és kisütési ciklusnak kell lennie az akkumulátor töltöttségi szintjének kalibrálásához.
    A kisülésnek két módja van: a lassú és a gyors.
    Lassú kisülés: Helyezze be az akkumulátort a drónba, kapcsolja be a drónt és hagyja lemerülni, amíg az automatikusan kikapcsol, ha az akkumulátor töltöttségi szintje 5% alá merül."
    -A gyors annyiban más, hogy repülsz vele mondjuk 10%-os min setuppal, aztán leszállsz, és úgy várod meg, amíg 5% alá esik..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés