Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repült a subscribe
A drónos topic mellett szerintem tök jól elfér ez, ott inkább a racer kategória megy, engem pedig a videózás és azon belül is a DJI érdekelne inkább. (Egyébként Mavicom van).@Amarton: jelen. Elég sok időt fordítottam erre, és az olvasottak/látottak alapján kizárólag manuális módban videózok. Megvettem a gyári DJI ND sort (4/8/16), az biztosan rendben van, a kínaiakról sok rosszat olvasni minőség téren (gondolok itt az aliexpresses olcsó Mavicos ND filterekre), de biztos bele lehet nyúlni ott is jó vételbe.
Egyébként tapasztalataim szerint 1/60-al (én 30fps-el nyomom, nem 25) kb. a naplemente közbeni/utáni időszakban tudnál filmezni, ezért is elkerülhetetlen az ND. Kicsi szenzor ide vagy oda, azért az a fix 2.4-es rekesz nagyon sok fényt enged be. Itt egy példa arra, amikor 1/60-al ment a felvétel manualban, a torony világításánál látható hogy kb. mikor készült, után fél órával már be is sötétedett teljesen
(disclaimer: a videón látható reptéren üzemeltető személyzetként vagyok/voltam jelen, szóval tudom hogy mit/mikor szabad, valamint a drón nem volt a torony nívójánál fentebb).
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A drónos topic mellett szerintem tök jól elfér ez, ott inkább a racer kategória megy, engem pedig a videózás és azon belül is a DJI érdekelne inkább. (Egyébként Mavicom van).