Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6030) Chronos85


Chronos85
tag

Szia!
Akkor haladjunk sorban.
[(#6026) Green94]
A Wacomnál a minőséget és a garanciát fizeted meg, az élményről nem is szólva. Az a digitábla ha rendeltetés szerűen használod jóval a garancia időn túl is tökéletesen fog működni, legyen szó bármilyen programról ami ilyen beviteli módot támogat. Kapni fogsz hozzá akár 5-10 év múlva is csere hegyet, vagy szoftveres támogatást. Sőt még meg is javítják, persze ez már hibától is függ, hogy anyagilag megéri-e.

Ez sajnos a többieknél nem jellemző. Felbukkannak jól sikerült szériák egy-egy gyártónál, de pont a beugró szintnél hatalmas szórás van. Persze egy ideális világban eléd raknák az összes gyártó összes termékét, itt van válassz. Viszont annyival nem olcsóbbak ezek a "kínaik", hogy az ember akár 2x is próbálkozzon, talán majd most sikerül egy jobbat kifognom.

Nyilván mindenkinek a maga dolga eldönteni. Én is megjártam és lehet mondani, hogy elfogult vagyok, de jó szívvel csak a fenti márka termékeit tudom javasolni legyen az hobbira vagy akár kezdőnek.
Senki nem ajánlott itt több százezres aktív kijelzős meg Ipadokat (azért ezt sok minden másra is lehet legalább használni ha a rajzolás végül nem jött be.) olyannak aki most ismerkedik ezzel, kivéve ha direkt kérte az illető, éppen ellenkezőleg.

[(#6027) Green94]
Pont mivel nem olcsó, biztos rászánnám azt a napot meg a vonatjegyet és inkább feljönnék Pestre (vagy akár telekocsival még olcsóbban megúsznád).Úgyis nemsoká jön az Ádventi vásár, ha táblát nem is, de legalább szétnéznél...

Ha mindenképpen vélemény kell.
3D modellezésben nekem semmi előnyt nem nyújtott.
Rajzolásban: Vektor, Tus stílusú rajzoknál gyorsabban tok haladni. "Festészetben", Concept artnál, Matte paintingnél nem igazán max vázlatolás szakaszban.

A 13as sztem nagyon kicsi (az aktív felületet vágd ki kartonból és rögtön meglátod), nekem 16os van azért egy 24es monitor után szokni kellett, meg azt is hogy újra van amit kitakar a kezem.

Itt aztán még nagyobb szórás van. Panel elszíneződik, készülék mennyire melegszik, mekkora késés van a toll és a megjelenítő között stb.
Szóval én biztos nem venném meg látatlanban.

Állítólag az xp-pen 15.6 Pro és a 22E Pro külföldi fórumok és összehasonlító videók szerint jó alternatívája lehet a Wacom Cintiq hasonló méretű nem Pro verzióinak, személyes tapasztalatom viszont nincs velük.

Üdv.: Chronos

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.