Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Aktív témák
-
tbs
addikt
-
orbano
félisten
csak rossz helyen
azt a picike kis víztükör feletti részt is felpréselted mégjobban a kép tetejére. ha az alsó nagy kőnek csak a tetejét hagytad volna benne a képben, akkor lett volna hely a fáknak és egy picike égnek, a víztükör és a háttér találkozása pedig pont jó helyre került volna.
na leszállok a képedről. szerintem
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
Igen, a keretekkel én sem vagyok túlzottan kibékülve, de PS-ben pepecselve pillanatnyilag elbénáztam a keretkészítést, ezek "konzervek" egy másik programból. Van valami jól bevált ötleted keretkészítésre?

Az utolsónál eredetileg úgy fotóztam, de magam sem tudom, mi miatt levágtam végül.

-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
2 napja a Mátrában kirándultunk, pár kép a teljesség igénye nélkül (Várom a véleményeiteket!):
-
Hydra SR
addikt
válasz
chungee
üzenetére
Szépek, egyszerűek, hatásosak. Grat.!
A fotozz.hu-ról: bizony ott sok-sok részletes véleményezéssel juthatsz kredithez (vagy emelt díjas sms-sel
), és igen kemény moderáció van. A hozzászólásokban és a feltöltött képekben is. Az újoncok hozzászólásai meg sem jelennek rögtön, előbb ellenőrzi őket egy moderátor. Ezen kívül ha az első pár képeddel nem érsz el egy bizonyos pontátlagot (asszem 3,7 az 5-ből) akkor kapásból ki is tiltanak. Mindezek ellenére én szeretem mert magas a képek színvonala egy nyilvános webgalériához képest. Talán éppen a szigor miatt. -
chungee
addikt
Uff... amilyen szűkszavű vok. Akkor inkább hagyom.
-
polika
senior tag
Azzal is szoktam néha kattingatni bár elég kevés időm van a fényképezésre mostanában.
Pár mamiyás kép: szotyi, fortepan 100-as próbakép, Neszebár.
Egyébként meg bulgáriában is fotóztam vele de a fuji laborban úgy elkúrták az előhívást (5 roll) hogy soha többé nem megyek hozzájuk, volt olyan kocka amin 1 centis éles mély karc volt, az ok hogy beszárítási hibás csupa ujjlenyomat de 5 rollból 4-nl az utolsó kockát félbevágták, összevissza karcolták, több negám sávosan fényt is kapott, szerintem valami kapitális balfék volt a gépnél aki sosem látott még rollfilmet és nem bírta befűzni az orsóba. A legszarabb az hogy amikor bevittem direkt azért vittem csak mert fuji realara fotóztam és hogy biztos jobb lesz ha fuji vegyszerekkl stb, megkérdeztem hogy tudják e a roll-t is előhívni stb megnyugtattak hogy profik meg hogy nem gond, aztán meg széttkúrták a negákat.
-
chungee
addikt
-
_seth_
veterán
Fotóztam párat az új géppel a megszokott botanikus kertemben

Még van mit tanulni bőven de meg kell szokni ezt a gépet is.
Képméret felezve + Auto exposure, ennyit változtattam rajtuk de az auto expo szinte semmit sem változtatott a képeken, vágva nincsenek.
-
johnjohn
addikt
-
polika
senior tag
30 sec expó + vaku, ill a holdat egy második 1/30 körüli expóról mentettem átt PS-ben azonos WB beállításnál konvertálva. Kicsit az ülés közbeni bemozdulás miatt azért van egy minimális sötétebb aura itt ott a sziluett körül, ill egy kis kékes tint a váll és állnál gondolom az égbolt kékjéből a vaku utáni mocorgás közben de szerencsére azért annyira nem zavaró, még nagyban sem.
-
priusz
aktív tag
-
chungee
addikt
-
chungee
addikt
-
chungee
addikt
Minimális állítgatás photofilter-rel. Mert vak vok a photoshop-hoz

tbs: ez fénykép
csak naon korán kell kelni
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csodaszépek.
Az egyik szerelmem ez az eszköz. 

Meg keresek valami tutorialt a technikai kivitelezésre.

)...
), és igen kemény moderáció van. A hozzászólásokban és a feltöltött képekben is. Az újoncok hozzászólásai meg sem jelennek rögtön, előbb ellenőrzi őket egy moderátor. Ezen kívül ha az első pár képeddel nem érsz el egy bizonyos pontátlagot (asszem 3,7 az 5-ből) akkor kapásból ki is tiltanak. Mindezek ellenére én szeretem mert magas a képek színvonala egy nyilvános webgalériához képest. Talán éppen a szigor miatt.