Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
orbano
félisten
-
as_Rock
őstag
válasz Szten Márs #556 üzenetére
Nem érem most el a tűzfalunk miatt a belinkelt képet, így csak vakon tapogatódzom:
Ha olyan mint itt [link] a D70-es tesztképen, akkor az a ccd- ''természetes'' velejárója, de a meleg hatására is előfordul néha, hogy a ccd hibázik, vagy ha túl tág rekesszel hosszú expóidő volt beállítva, akkor is előfordulhat képhiba, de ez nem az eszkoz hibája, hanem a technológia velejárója."Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
priusz
aktív tag
válasz Szten Márs #1267 üzenetére
Nekem az első szinvilága tetszene egyenes kéglivel és lámpa nélkül.
Akkor olyan festményszerű lenne. A lila égbolt nekem sok, túl földhözragadt vagyok.Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
törölt tag
válasz Szten Márs #1267 üzenetére
nekem az első
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #1334 üzenetére
Raw-ban készült.
Még tanulgatom, tesztelgetem a kicsikét.
BEEFradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #1339 üzenetére
Remélem holnap lesz időm kicsit bejáratni,
merthát az ördög nem alszik, még bármi kiderülhet róla.
-
johnjohn
addikt
válasz Szten Márs #1364 üzenetére
Köszönöm a kiigazítást,öröm látni hogy mások is az egyetemes emberi kultúra fogyasztói.Amúgy alapmű, valóban rosszul idéztem.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Szten Márs #1373 üzenetére
Lejáró szerkesztési idő rulez... szal a teljesség kedvéért: a képet nem én, hanem ő csinálta.
Mosni is lehetne, de a mosott hatás nem igazán nyerte el a tetszését, ez a szemcsézettség viszont igen. -
BEE
addikt
Hosszú záridőnél max ISO100 a használatos, pont a rettenet zaj miatt.
-
Latency
senior tag
Ez a Photoshop-os ''zaj'' inkább valami homokra hasonlít és nagyon ronda. Van például az Alien Skin Exposure, ez megpróbálja szimulálni bizonyos filmek szemcsésségét és kontrasztját. Ezzel azért lényegesen szebb zajt lehet varázsolni a képekre.
-
biggamer
veterán
válasz Szten Márs #1847 üzenetére
Dehogyis.
A Canon EF 70-200 mm 4.0 L IS USM-el.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
veterán
válasz Szten Márs #1912 üzenetére
köszi. tudom, de már baromi fáradt vagyok és már olvasni se tudok. Képekről vélemény?
-
D4rkm4n
őstag
válasz Szten Márs #2214 üzenetére
Szerintem még mindig Hydra SR a legnagyobb májer közülünk.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Mercutio_
félisten
válasz Szten Márs #2162 üzenetére
Igen tudom, de abban a magasságban gyerekek voltak és nem akartam őket félrelökdösni
HydraSR: #2161 épp a kicsit nemevilági feeling miatt jó úgy...szerintem. #2206 irigylem a türelmedet
werttzui: Te nagy művész vagy! #2221
marsu: A 828 az egyik legjobb ''kompakt'' emlékeim szerint, és a kép is rendben van, kicsit képeslapos, de jóértelemben.
Smogus: és valóban bemozdult a jobboldala, ahogy Hydra is írta, de egy családi kirándulás nem arról szól, hogy állványt cipelek, meg a kedves és 2 gyerek rám vár, mert bemozdult és ezt most újrafotóznám...Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Jinxx
senior tag
válasz Szten Márs #2724 üzenetére
A képeken legalább 2, néhol 3 élesítés van, szeret CA-zni, de az még nem is gáz, ki lehetett rekeszelni. Csináltunk tesztképet ezzel és a szintén filmes Canon 80-200al, hazamentem leesett az állam, majd lehet felrakom. Sigma képe olyan volt, mint egy kompakt gépé iso 1600on. Semmi részlet nem volt. 300mm-en pedig katasztrófa. A fókusza sem volt egy pontos és gyors valami, pedig itt kellett volna.
-
drkbl
őstag
válasz Szten Márs #2940 üzenetére
A másodikon a jószágok egymást rendezték le, vagy valaki közrejátszott? Amúgy nekem inkább ez tetszik, lehet, mert nem vagyok dohányos...
[Szerkesztve] -
drkbl
őstag
válasz Szten Márs #2942 üzenetére
A bal oldali fel sem tűnt... Páncélostemető
-
ruan
tag
tetszenek a képeid, és egy A530-assal készültek, hmm
a szarvasbogaras képhez használtál valami kiegészítőt a Canon-hoz?
[Szerkesztve]-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
Extremdigita
tag
Szia!
A 2. képed az sztem jól sikerült nagyon, picit a baloldalt olyan lelógós, de hogy az utca síkja is ilyen volt az is fasza, és a háttérben pont az a naplementi utáni szépséges kékes időszak kezdődik ami kell!
Grat!
A többi képnél...irjak egyáltalán? az első nekem semmit mondó
a 3. fény árnyék lenne, vay inkább betakart valami.....
a cigis az tulképp oké, de a háttérben semmi jó utalás
a 4. passsz, semmi extra
DE, nem nekem kell hogy jelentsenke valamit Ez a jó, nem?Canon EOS 5D mark II+24-70 2.8L, Canon 70-200/2.8 L, , 50/1.7 yashika
-
Mercutio_
félisten
A bogaras és a csikk nekem bejön
biggamer: Végre egy jó rigókép próbálom nyakoncsípni őket, de vagy elbújnak, vagy jellegtelen kép lesz utólag visszanézve ami összejön
Jinxx: A hdr-eken nem látszik, hogy azok, de szépek a 3 macsek nekem bejön
johnjohn: A mozis hangulata tetszik, olyan lepukkant-retrós
Ha már a ki hol járt a napokban témánál tartunk: Magára ismer valamelyik fórumtárs? [link]
Ja, 2 hangulatfotó
[link][link]Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
D4rkm4n
őstag
válasz Szten Márs #3031 üzenetére
A második nem lett túl jó... Szerintem. A harmadik viszont nekem nagyon tetszik. Olyan, mintha vízfestékkel készült volna.
[Szerkesztve]"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Smogus
őstag
válasz Szten Márs #3031 üzenetére
A második nagyon jól néz ki kicsiben, aztán nagyban már nem annyira, nem az életlenség a baj, hanem hogy igazán éles rész nincsen rajta, kellene rá valami szerintem
A kompozíció és a színek nagyon jók
Grat, probálkozni kell a technikávalHa az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
drkbl
őstag
válasz Szten Márs #3133 üzenetére
Az első nagyon mesterséges megjelenésűre sikerült, a Videokártyák topicban jó helye lenne , a második olyan tündérmesés ezzel a háttérelmosással, a harmadik jó példa lenne főtéma-segédtéma vonalon, ha a háttér vagy előtér hangsúlyosabb lenne - montázsolj rá egy színes gyümölcsöt, és kész az igényesebb-prospektus-fotó
-
orbano
félisten
válasz Szten Márs #3133 üzenetére
a második jól néz ki kicsiben, nagyban kár érte
A vér nem válik VAZZE!™
-
ENERGYa
tag
válasz Szten Márs #3291 üzenetére
Kis segítség a kedves találgatóknak,hogy a közepe homályos,és tartalmaz egy izzó spirált.Igy már elég segítséget adtam?
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
válasz Szten Márs #3340 üzenetére
Köszi szépen, örülök hogy tetszik.
Nekem a 2. képed jön be, jót tesz neki a B&W színárnyalat.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
D4rkm4n
őstag
válasz Szten Márs #3341 üzenetére
Az első képnél szerintem a kompozícióval van csak gond. Ha a kupak a kép széléhez közelebb lenne, úgy jobban hangsúlyozódna a háttérben lévő szemétrakás.
A második viszont nagyon jó lett. A fekete-fehér színek kihangsúlyozzák a keserű érzést, sokkal hangulatosabbá teszik a képet."If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Hacker75
aktív tag
válasz Szten Márs #3463 üzenetére
Köszi! Tokaj mellet egy dombon található a Mária Terézia kápolna...
D4rkm4n - Köszi Neked is! Igen, csináltam róla már pár képet, most ehez volt kedvem alakítgatni...
Marsu - Neked is köszönöm!
[Szerkesztve]http://www.youtube.com/user/OOooHACKERooOO
-
Proci85
senior tag
válasz Szten Márs #3559 üzenetére
Tess Amúgy is akartam már egy ilyen mappát is, felraktam hát néhány képet 1600x1200-ben.
[link] -
schc_totya
csendes tag
válasz Szten Márs #3853 üzenetére
Köszi!
A gyár hangulata is eszméletlen...és sajnálatosan lebontásra van ítélve...de addig is én jól szí'jjefotózom...meg futok az őr elől a biztonsági őr elől -
Xantomas
őstag
válasz Szten Márs #4206 üzenetére
Az inkább csak képi poén. A szilas patak partjánál készült, és a mai napig nem tudom mit keres ott 3 teljesen különböző fa egymás mellett teljesen magányosan, amik ráadásul nem vízparti növények.
Direktbe fénnyel szemben fotóztam, sőt, néhány horgászós kép is készült a Napláson, de azok közül egyik se lett olyan jó, pedig abból kettő megakasztás volt, mindkettő nappal szemben, hogy az öreg horgásznak a sziluetje látszódjon, illetve élesen az arcvonások. Ezek viszont kifejezetten zajosak lettek.
Próbáltam az épülő M0-ásnál is denevéreket fotózni naplemente után, ismétcsak kevés sikerrel."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
D4rkm4n
őstag
válasz Szten Márs #4208 üzenetére
Jó kép, de eléggé a jobb oldalon van a hangsúly... Kicsit felborítja a harmoniát amit ennek a témának éreztetnie kellene.
Szerintem."If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Flow
senior tag
A fekete-fehér sem lenne rossz szvsz kis contrast+brightness piszkálással...
Hangulatos kép, de amint megnézem, felejtem...Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Allien
veterán
Szvsz, meg fordíjjad meg vagy a napocskát, vagy a szobrot, hogy a szobor háta mögött legyen a napcsi. De félre téve a süketelést, szűkebben vágva jobban tetszene. Ha a sok felesleges sallang, mint vezetékek nem lennének ottan. Tehát bal oldalt, és az alsó részt lefaragnám, csal a jobb oldali fa lombkeretet hagynám épen, meg a kereszt aljáig, a többi nyess, szépiában így jobban tetszik. (remélme nem tévedtem)
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Surfym@n
senior tag
válasz Szten Márs #4266 üzenetére
Olyan amilyen biggamernek is van - jut eszembe, hogy kölcsönkérjem tőle a szűrőket próba erejéig
csak lennék már ''egydarabban''28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
Surfym@n
senior tag
válasz Szten Márs #4268 üzenetére
az nem fehér és nem csúfolják kályhacsőnek
de csinálhattam volna 17-70essel is mert 70mm-en készült, s biggamernek még olyanja is van
érdemes lett volna összehasonlítani a kettőt 70mm-en...nagy kár, késő bánat
hiába 39fok teszi hatását...
[Szerkesztve]28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
Surfym@n
senior tag
válasz Szten Márs #4270 üzenetére
épp most linkeltem be másik helyre, de ide is beteszem...
az a bizonyos ''vonatos kép''
[link]
bár ez még a régi Canon PS A85-sel készült (kiskedvenc...)
[Szerkesztve]28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
johnjohn
addikt
válasz Szten Márs #4345 üzenetére
Nézd meg a PH adatlapján, a konfigurációnál.
-
pacorro
aktív tag
válasz Szten Márs #4345 üzenetére
Igen. Csak nem beszélsz japánul? Én sajnos csak egy nagyon kicsit.
KonicaMinolta 7D. Eredetileg lett volna pár diás kép is, de aztán gondoltam, legyen tisztán digitális, meglátjuk milyen lesz.
(Közben láttam, hogy válaszoltak a géptípusra.)
[Szerkesztve]"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
-
tkazmer
addikt
válasz Szten Márs #4360 üzenetére
Nekem valahogy nagyon tetszett a medence, de persze próbálkozok majd mással is...
Darkman:
inkább vedd hsz gyűjtésnekúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
norbesz1974
csendes tag
válasz Szten Márs #4381 üzenetére
Ez a cannon beszolás. Meg mondom elégé cikki, mert ezt a képet egy 500ft os eldobható nikon géppel csináltam. kép: [eltávolítva. NG]
-
Dtomi
őstag
válasz Szten Márs #4386 üzenetére
De ezzel magát égeti az ember...
A 40D kerül majd itthon x300-350ezer forintba külföldön x240-270ezerbe átszámolva.
A D300 itthon félmillió külföldön 350-400.
Akkor, hogy hasonlítja a kettőt össze??
Akkor a ha mind1 az ár miért nem a markIII-al hasonlítja
És erre ír egy blogot!
Parci
Vagy túl sok teknőcfüvet szívott...."Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
johnjohn
addikt
válasz Szten Márs #4414 üzenetére
A kitobi messze jobb, mint a Sony A 100 kitobija,a képzajról nem érdemes beszélni, ISO 600-nál még nem nagyon látni,menü szempotjából, és a felhasznált anyagok tekintetében a Sony mindent lemos,Általános képminőség : már auto állásban is jobb a D 40 X nagyságrendekkel, RAW: minden eddig próbált gépet lemos / EOS 400 D, A 100, R 1,Pentax K100D / Az R 1 más kategória, most a testvérem használja, de nem szabad eladni, mert ha kevésbé kényes, utazó gép kell nincs nála jobb. Akinek gyors nem túl drága, kompromisszumoktól kevésbé mentes gép kell vegyen D 40 X -et. Egyedüli gond talán az obi.
-
johnjohn
addikt
válasz Szten Márs #4416 üzenetére
Most akkó teccik a kutyákos kép, vagy nem?Nem művészileg, hanem mint D 40 X teszt
-
johnjohn
addikt
válasz Szten Márs #4419 üzenetére
jpeg,full auto,kíváncsi voltam, mit tud magában a leg- alapabb programmal.
-
Brumi
senior tag
válasz Szten Márs #4650 üzenetére
Szia!
Bocs hogy ilyen soká' válaszolok, de nem igazán voltam gépközelben.
A virágot egy ajándékboltban vettem. Ez egy üvegtéglatestbe gravírozott 3D-s kép volt apró gömbökből, amihez egy ismerősömmel egy olyan fa állványt készítettem, amiben egy kék led is volt. Szépen besötétítettem, lefotóztam, majd megvágtam a képet, mivel a téglatest szélein is visszaverődött a fény és az rontotta az összhatást, így csak a virág maradt meg a közepéről. Nem volt egy nagy akció, de legalább jól néz ki. Egyébként a flickeren brumi név alatt több képet is feltöltöttem:
[link]http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #4724 üzenetére
Sanszos az utánigazítás, az EXIF-ből meg furcsamód az látszik
hogy natúr a kép, pedig a leméretezés ezt felül kellene hogy írja.BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
Cs.-Istvan
csendes tag
válasz Szten Márs #4724 üzenetére
Csak egy kicsit növeltem a (szín) telítettségen a gammát meg csökkentettem.
Rábeszélés
[link]- Olympus E-510 - Debian lenny - GO - http://freedigital.hu
-
marsu
veterán
válasz Szten Márs #4913 üzenetére
Köszi!
Elmentettem ...
A részletes kereső nem működik? Én eddig majdnem mindent ott találtam meg.
Press any key to continue ...
-
Hydra SR
addikt
válasz Szten Márs #5047 üzenetére
Fogalmam sincs, arra tippelek, hogy egyszerűen ennyire kicsi a DOF és ennyire hirtelen ér véget. A többi láb kevésbé hirtelen lép ki belőle, jobban belesimulnak a síkjába, az az egy nagyon előreugrik.
Itt egy kisebb méretű és kicsit kontrasztosabb, utólagos módosítással: Vadász a semmiből
Bírálták, hogy rossz a minősége, asszem elsőre kissé elcseszerintettem az utómunkát, nehéz volt belátni de valószínűleg igaz. Talán nem is ér meg ennél nagyobb méretet, nem olyan csúcsminőség ez a két obis megoldás. Meg egy picit be is mozdult, kézből 1/25-öt próbáltam kitartani ~220mm ekvivalensen. És még vágva is van. No meg F22-n már a Jupiter is diffraktál kissé, és a fix 50-es se annyira világbajnok nyitott blendével. Szóval ez egy érdekes barkácsmegoldás de a csúcsminőséget nem így lehet elérni.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest