- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
*Ropi* #49764 üzenetére
holtterrel kapcs is igazad van, nezegettem en is a kepet es a jobb felso sarokban tul sok az ures ter.
ja majd figyelek erre a dofra. nem is nagyon varialtam most a doffal, lusta voltam allvanyt allitaniiso 400, 1/50, f3.2-on meglottem, +1.3 expokorrekcio
amugy citrom ha nem kellene valami diszites csak kell nem? mondjuk egy pogacsanal fonott kosar vagy vmi jol nez ki. de itt?
elso probalkozas az amerikai palacsinta volt, itt nem volt mas a kepen. nekem itt is hianyerzetem van. dof itt mar lekvar miatt nekem is furalarry milyen box az, ha megvan a link erdekelne. bar sztem vaku kellene ehhez sotetben. vagy majd meglatom tudok-e valahogy vilagitani a 100w-os izzoval meg lapokkal...
-
szaby_gyerek
tag
válasz
*Ropi* #48076 üzenetére
Igazad van, amikor kell a nagy mélységélesség, akkor le kell rekeszelni, de ezt nem írtam mert evidens. Többnyire a háttér zavaró, tehát mosni kell. De most páran elkezdünk tanácsokat adni, anélkül, hogy konkrét sportot, szituációt nevezett volna meg, és ez néha ellentétes véleményt szül.
-
gab.m
senior tag
válasz
*Ropi* #47934 üzenetére
Köszi a véleményt, a többiektől is!
Tervben van a Color Efexes kidolgozása is, egyelőre a silver-t próbálgattam... Keret, igen... Majd kinövöm. A HDR kimaradt nálam, de a keret megtalált..
Örülök, hogy pozitívumot írtál a pózra, azért is, mert teljesen én irányítottam ennél a képnél.. Ettől tartok még egyelőre, de úgy néz ki megyeget ez is.
Ha megszültem a színes verziót, azt is belinkelem. -
m3ss
veterán
válasz
*Ropi* #47726 üzenetére
(#47726) *Ropi* bejon, hogy meg latni a mozgast, nincs teljesen kimerevitve Necro ur. eg kicsit tenyleg sotet. grat a parnak!
(#47748) kiskornel utolso nagyon bejon, ilyen melysegelesseggel meg jobban kiemeled azt az arckifejezest
tobbi is nagyon jo sztem, viszont az utolso kivetelevel nekem felul mind szuk kicsit. ugy latom 7d nem jon zavarba iso3200-on sem...
bigbangtheory tenyleg epic, egyik kedvenc nalam is
-
Fejo
őstag
válasz
*Ropi* #47753 üzenetére
A vicc, hogy Skóciába kellett jönnöm, hogy megismerjem ezt a sorozatot... Fiona kedvence, már régóta nyaggatott vele. Mikor kijöttem közölte, hogy letöltötte Nekem mind az 5 évadot, úgy hogy hajrá, kezdjem megszeretni...
Szeptember 3.-án jelenik meg itt az 1-5 évad DVD boxban, első dolgom lesz megvenni... -
kiskornel
addikt
válasz
*Ropi* #47726 üzenetére
(#47726) *Ropi*: azért téged se kell ám félteni a feliratok miatt.
Mondjuk te pro állomány vagy, és az más, de azért lehetne egy fokkal szebb. Lehet, hogy megkérnék valakit a PS topicban, hogy javasoljon már valami normibb fontot. Ott úgyis csak dizájnerek vannak.
Az ég még kicsit túl van sötétítve. Minap jegyeztem meg Karimának, hogy milyen dolog sötétebbnek ábrázolni az eget, mint a Földet.
De nagyon jó pillanat, faxán összerakva.
egyébként mi az a "Bazingaaaa?"(#47722) cOxeR: eleinte kicsit furcsa volt a kép, talán szintelen, de aztán megszoktam, és most már nem emléxem mi is volt az első benyomásom... Most már hozzászokott a szemem, és persze tetszik a kép. Szokatlan, de ha nézem egy darabig, minden a helyére kerül. Szép.
(#47698) neevous: én nézegettem ezt a képet, és nemcsak a vágás nem stimmel. Valahogy az arc is elvesztette minden jelentését. Olyan "vizihullás ". A másik ami zavar, hogy mintha nem lennének rendbe a fények. Olyan árnyékok vannak, amiknek nem kellene ott lenniük. Pl. az orr középső része. Aztán a szem alatti táskák is nagyok. Szerintem élőben szebb ez a lány, mint amilyennek ábrázoltad.
-
Peethy
őstag
válasz
*Ropi* #47191 üzenetére
Na, ennek utánanézek
(#47178) cOxeR: az eddigi legjobb sorozatod! (Romkocsmában merengők...
) Nagyon bejön a hangulata, a színvilága, technikailag is nagyon rendben van, átjön hogy élvezted te is a dolgot, és nagy előkészület előzte meg fejben. Gratulálok! A romkocsma egyébként merre van, mi az a hely?
-
Peethy
őstag
válasz
*Ropi* #47156 üzenetére
Nézd csak meg a kép leírását
Szerk: bocsi, azt hittem nekem címzed.
(#47157) radi8tor1: Pici belenyúlás van PS-sel, meg persze maszkolgatni kellett, de a lángok eredetiek... nekem is fura, hogy egyes helyeken ilyen fehéres a láng, pl. ott a lábánál, de ha egyszer ilyen volt, nincs mit tenni
-
Morgal
aktív tag
válasz
*Ropi* #47136 üzenetére
Szerintem jó ez a betűtípus, nem kell egyáltalán túlbonyolítani. mert az valóban csak elveszi a figyelmet - mellesleg az ilyen "frankó" betűtípusok manapság eléggé amatőr és grafikához nem értő hatást keltenek, mivel a design-ban most a minimál és a letisztult formák a menők. Érdemes nem talpas betűtípust választani, mert az sokkal jobban illeszkedik az online tartalmakhoz.
Én ezeket használom mindenhez, kivéve ha a helyzet megkívánja, hogy speciális betűtípust használjak. Logó készítésnél nekem ez sokat segített.
-
spanyoll
addikt
válasz
*Ropi* #47089 üzenetére
Abszolút nem így gondolom
Épp azért nem, mert a lehetőség mindig ott van. Persze az idő az más kérdés, de ez a kép is annak köszönhető, hogy felálltam a serem mellől (persze előbb megittam) és letekertem a partra mondván csak lesz valami szép. Meg eláztattam a cuccaimat, stb.
Tehát számomra most az a jó, hogy felfedeztem magamban a kapacitást az ilyesmi gyártására. Pontosabban kaptam visszaigazolást
A lényeg a lényeg, hogy ez a kép csak annyit ért el nálam, hogy mostantól milliószor többet fotózzak és még annál is többet tanuljak és tanuljak -
spanyoll
addikt
válasz
*Ropi* #47054 üzenetére
Morcosabb utómunka? Már így is rettegtem, hogy le leszek köpködve a széthúzott kép miatt
Mondjuk a napsugaraknál lehetett volna még belenyúlni, azt talán meg is teszem, de más nem nagyon gondoltam. Te mibe nyúlnál még bele?
@BiriBum: Az ám. Délután sörözgettem, amikor láttam, hogy itt a jó idő, mondom akkor irány a móló
szerk: Na töltődik fel a kicsit morcosabb replace kép, még adtam neki itt-ott ezt azt
-
hcs57
addikt
válasz
*Ropi* #46956 üzenetére
Mennyire gondoltad ezt komolyan? Idézet innen:
Színügyek. Egy egyébként alapvetően unalmas képet feldobhat egy jól megválasztott, de helytelen fehéregyensúly vagy éppen egy olyan elem a fotón, ami egyértelműen nem színhelyes, viszont érdekes. Azonban sosem szabad átesni a ló másik oldalára. Ez különösen fontos a bőr illetve az ételek tónusainál, ezek mindig legyenek rendben.
Lehet mégsem írtam hülyeséget a "fakított színekkel"?
-
menin
tag
válasz
*Ropi* #46803 üzenetére
uupsz úgy tünik ez bennemaradt a kiválogatásban. Köszi az észrevételt.
m3ss: A legtöbbnél az az oka hogy nem ideálisak a szögek vagy csak belóg vmi a képbe pl. Monaco-ban ezért sokat kell vágni. Természetesen ha pálya mellett fotózhattam volna akkor szabadabban lehetett volna komponálni.