- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
polika
senior tag
Azzal is szoktam néha kattingatni bár elég kevés időm van a fényképezésre mostanában.
Pár mamiyás kép: szotyi, fortepan 100-as próbakép, Neszebár.
Egyébként meg bulgáriában is fotóztam vele de a fuji laborban úgy elkúrták az előhívást (5 roll) hogy soha többé nem megyek hozzájuk, volt olyan kocka amin 1 centis éles mély karc volt, az ok hogy beszárítási hibás csupa ujjlenyomat de 5 rollból 4-nl az utolsó kockát félbevágták, összevissza karcolták, több negám sávosan fényt is kapott, szerintem valami kapitális balfék volt a gépnél aki sosem látott még rollfilmet és nem bírta befűzni az orsóba. A legszarabb az hogy amikor bevittem direkt azért vittem csak mert fuji realara fotóztam és hogy biztos jobb lesz ha fuji vegyszerekkl stb, megkérdeztem hogy tudják e a roll-t is előhívni stb megnyugtattak hogy profik meg hogy nem gond, aztán meg széttkúrták a negákat.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- alza vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macska topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PR-Telecom
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged