Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Minden időnek megvannak a maga hekkerei vagy haszonélvezői.
Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban, volt hangpostából ingyen kitelefonálás, free smsc, emeltdíjas sms trükközés. A hogyan töltsem le a netet a telefonommal, az viszont sosem érdekelt. Így ennek nem jártam utána különböző rejtett fórumokon.
Oké, most is van trükk hogy korlátlanított mobilneted legyen (flottás árnál olcsóbban), de nem használok annyit, így az sem érdekel már.
Szóval most is vannak biztosan trükkök, kiskapuk a rendszerekben, de már engem nem érdekel, használják mások.
-
so_ha
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Én a Velencei-tó és a Balaton környékét néztem, ahol 1 hónapja még csak Székesfehérvár volt lefedve, de most már nagyot javult a helyzet Veszprémet is beleértve, de Bp és Győr között is több mint bíztatóan alakul.
-
radio100jozs
őstag
Vannak még hiányok, pld a 4-esen Ceglédbercelre ma kapták meg az építési engedélyt az NMHH-tól. Tehát épül, és nem mindenre kell engedély, mert pl. épületekre, meglévő bázisállomás feltelepülésére nem kell ha jól tudom, ezeket nem is látni az engedélyezési határozatoknál. Csak így szűkebb környezetemet nézve, azaz a Bp-Cegléd szakaszon, az említtet Ceglédbercel hiányzik, meg Monoron lehet még gond, illetve nekem Vecsés is karcsú, hogy csak a Market Centrál melletti irodaépület tetején van bázis, de a város más részén nem tudni. Bér Vecsésen minden szolgáltató a központban lévő víztoronyra pakolt fel, így lehet ott van, lesz a Diginek is.
-
radio100jozs
őstag
Pedig én is emlékszem, hogy volt a Vodának 2G GPRS-ben ilyen korlátlan cucca, ami miatt tényleg behalt, és nem a 3G háló volt. Régi szép idők, amikor még én is Pannonon 2G-n mobilneteztem, mert még gyorsabb volt, mint az 56 k-s modemmel itthon, és volt a Telenornak este 21-től, meg szombat-vasárnap tán egész nap ilyen akciós mobilnet csomagja, és a mobilomat még az RS232-es kábellel kötöttem rá modemként megboldogult valami *99# betárcsázással. De akkor egy floppyra ráfért még minden, így nem is hasonlítható manapság ez a korszak már össze.
-
4Grider
félisten
Valószínűleg nem egyre gondoltunk.
Mint ismeretes a mobilszolgáltató 2002. júliusában hirdette meg GPRS-alapú, korlátlan internetszolgáltatását, majd 2003. februárjában egyoldalúan módosította az ÁSZF-jét, és adatforgalmi korlátot vezetett be. A Vodafone képviselője korábban úgy nyilatkozott az [origo]-nak, hogy a társaság a szolgáltatás minőségének fenntartása érdekében kényszerült az adatforgalmi korlátozások bevezetésére. -
so_ha
senior tag
1 hónapja Aweriot fórumtárs linkelte ezt a lefedettségi térképet, amin számomra úgy tűnik, hogy sok új átjátszó jelent meg az elmúlt időben. Ilyen gyorsan nem lehet engedélyeztetni, és megépíteni, így valószínűbb, hogy a korábban már jóváhagyott, és megépített állomásokat aktiválták ennyi idő alatt. Persze még mindig elég hiányos, de ha ebben az ütemben folytatódna, akkor valamilyen szolgáltatást valószínűleg el fognak idén indítani.
-
dchard
veterán
válasz
üzenetére
Ebben teljesen igazad van: ha döntenem kéne egy 3-5MHz-es LTE 450 vagy a műholdas net vagy a semmi között, akkor nem kérdés hogy az előbbit választanám. De sajnos a hazai piac nem ilyen. Minőségben van három, egyformán jó és relatíve elérhető árú szolgáltató értelmes sávszélességgel, meg a Digi. A jelenlegi felállásban nem tudok elképzelni annyival olcsóbb ajánlatot (mert másban nem tud versenyezni), ami tömegeket tudna elcsábítani. Ez persze később egy új tenderen változhat.
4Grider:
Kis pontosítás: a vodának nem a 2G, hanem a 3G hálózatát fektette meg a korlátlan csomag, akkor 2100-on 5MHz-ben ment a 3G. Sem DC, sem U900 nem volt még akkoriban.
-
4Grider
félisten
válasz
üzenetére
Anno a Vodafone 2G hálózatát megfektette a korlátlan GPRS csomagjuk. És nem 3 MHz-en nyomták...
Szóval nem mindegy, hogy mennyi az annyi, mert árazással, flat csomagok elhagyásával elég jól elkerülhető a túlterhelés. Az előzetes hírek szerint viszont pont ezzel szembe mennek (flat csomag + olcsó havidíj). -
törölt tag
Visszatérve egy gondolat erejéig a 3mhzes bandwithre, azért nem veszett fejsze nyele. Személyes tapasztalat Ororszországban a Skylink ami LTE450en szolgáltat 3mhzes bandwithen (meg ha jól tudom Skandináv államokban is van ilyen ugyanígy) főként olyan helyeken ahol nincs "gsm" térerő, max edge és vezetékes net sem, falvakat kisvárosokat ellátva nettel. Persze nem korlátlan és nem 24/7 letöltögetésre való, de normál használatra teljesen használható. Ugye nálunk is van ilyen, viszont nem kereskedelmi szolgáltatás.
-
dchard
veterán
Nincs annak a telónak (Samsung például mutatja) szerviz menüje, amiből ki lehetne olvasni?
Visszatérve: technikailag lehetséges az intra-frekis kötegelés, de mi értelme lenne? Merő interferencia lesz az egész, amiből következik, hogy nem hogy nyerni nem nyersz vele, de még az aggregálás nélküli állapotnál is rosszabb lenne az eredmény.
-
-
Az új Digi díjcsomagot látni.
Annak az árát és a tudását.
Amivel végre letörik a mostani Szolgáltatók brutális árait.
(Ha csak az első kettő megvalósul, már annak is örülök.
) -
válasz
astorre19
üzenetére
Én már elértem a minimumomat ezen a helyen!

Muszáj lesz másikat keresni, ha nem történik valami komolyabb tőke injekció...Egyébként ha a példámnál maradunk: ha adnák 5e-ért, nem szövegelnék - hidd el!
Saját példa: 1.9 dCi, 2004-es Renault kuplung szett: 440e - ha utcáról bemész -, kicsit többször mész be... máris 185e! Biztosan hiányozni fog az a >200e a tulajnak! Sajnálom is érte!
-
tomp
félisten
Ahogy megfigyeltem ha szimplán a "látható" cellákat mutatja akkor nem írja ki a cella adatokat(pl eNB, cella száma, TAC, ). Ha összefűzés van akkor kiírja. Voltam olyan zárt helyen ahol a telenor 2frekin szórta a 4G-t. Összefűzve. Nem is látott más bázist a telefon. Akkor 4G+ kapcsolatnál mind2 cellánál mutatta a részletes adatokat az app.
Ha nem lenne olyan körülményes a root, már megcsináltam volna. Régen sokkal egyszerűbb volt...
-
dchard
veterán
Két állomás között ugyanazt a frekit összefűzni semmi értelme nincs, csak interferencát csinálsz vele.
A cellmapper itt csak szomszédokat mutat, ebből nem derül ki, hogy kötegelés történik-e. Ahhoz NSG kell root-olt Qualcomm modemes telefonon.
A 4G+ meg nem jelent semmit, de ezt már megbeszéltük. Sok telefon már akkor kiírja a 4G+-t, ha az állomás képes a kötegelésre, de a telefon nincs olyan helyzetben, vagy nem forgalmaz eleget ahhoz, hogy a kötegelés aktiválódjon.
-
Leírtam csak, hogy szerintem/nekem miért nem jó.
A roaming egy dolog, az előfizetőnek részben mindegy - noha már itt is vannak kompromisszumok -, de az mindentől fügvetlenül problèmás lehet, hogy a családtagok, rokonok, barátok, ismerősök és ügyfelek nemzetközi hívást kell kezdeményezzenek, ha hívni akarnak.
Tudtommal a DIGI-nél is képben volt korábban a roaming, megoldva úgy a 3G hiànyát a telefonálás tekintetében, de kénytelenek voltak elvetni a dolgot. -
trec12
addikt
Ahogy írtam korábban a "reális" lakossági ár a flotta és a publikus csomagok jelenlegi ára között lenne/lehetne valahol (itt elsősorban flat csomagokra gondolok). Majd ha Digi tényleg elindul valaha és használható lesz a szolgáltatás - amitől itt annyira tartanak páran - akkor majd realizálódni fog addig nem.

-
dchard
veterán
Szerintem az, hogy csodás hazánkban a többségnek foggalma nincs arról, hogyan működik a roaming, vagy a nemzetközi telefon szolgáltatás, még nem von le a szolgáltatás értékéből szerintem. A linkelt csomag nem azok miatt az okok miatt olcsóbb, mert nem lehet vele autópálya matricát venni, vagy parkolást fizetni, abban biztos lehetsz. Arról nem beszélve, hogy a cég aki azt a csomagot csinálja, szerződéssel rendelkezik a legtöbb operátorral, ugyanis anélkül nem működne a szolgáltatás. Tehát a legtöbb operátor szerint ez egy jó deal.
A szolgáltatók sajnáltatása helyett induljunk ki a kapitalizmusnak abból az alapvetéséből, hogy ezek a vállalatok alapvetően profit orientáltak, nem pedig szeretet szolgálatok. Volt a magyar távközlésben egy rövid időszak, amikor volt jelentőssége annak, hogy kinek hány ügyfele van (olyan szolgáltató is volt, aki a nyereségességben utolsóként azzal kampányolt, hogy nála forgalmazzák a legtöbb adatot. Nem tudom ez miért jó egyébként.). De biztosíthatlak: ma már csak az ARPU számít. A helyes megfejtés, hogy a flottás csomagokon nem keresnek annyit, de hogy nem veszteségesek, abban is biztos lehetsz.
-
Taszillo
tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Köszi, ez nekem teljesen új.
@kali Ami problémákat felvetettél, azok teljesen jogosak, valóban csak azok körében használhatnám, akiket előzetesen felvilágosítottam.
-
válasz
Kronos3000
üzenetére
Nem tudom csak az árakat nézni, mert az összkép és az ár-érték arány a lényeg, de pont ezt írtam korábban a DIGI kapcsán is, hogy hiába lesz/lenne olcsó, ha néhány kompromisszum előre borítékolható, amit nem mindenki tud, vagy akar bevállalni.
Ez még inkább igaz az általad linkelt szolgáltatásra, ráadásul ott még az is problémás lehet, hogy nem lehet egyszerű rávenni az embereket, hogy bátran hívjanak a nemzetközi (+46) telefonszámon, sokan már azon aggódni kezdenek, ha olyanról kapnak hívást.
A korlátozott sebesség még csak elmenne - bár már arra is húzom a számat, hiába magas viszonylag a meghatározott sebesség -, de ha nincs VoLTE például, az számomra nagy gond, továbbá írják, hogy nem adottak azok a SIM szolgáltatások, amiket jelenleg gyakran használok és ez csak néhány a több hátrány közül. -
válasz
Kronos3000
üzenetére
Az ilyen virtuális, roamingos és társai szolgàltatók más világ, meg aztán érdemes átgondolni a hátrányait is, akkor máris más megvilágításba kerül, hogy az előfizetői oldalon mi a helyzet.
-
Kronos3000
senior tag
Nekik is megéri olcsóbban itthon,mint az itthoniaknak,hogy is van ez?
-
so_ha
senior tag
A pénzügyi adatok publikus információk, mert mindegyik cég tőzsdén jegyzett, de sajnálom, hogy Te leragadtál a szakdolgozataidnál. Én is sok mindent bírok a stílusodban ... ja nem, de most nem részletezném, mert múltkor már kitiltottak miatta, mert próbáltam pár köpködőnek "tükröt tartani". Inkább továbbra is olvasom a szakmailag is hiteles hozzászólásokat.
-
"legyél kedves tegyél be egy-két linket a 3 mobilszolgáltató féléves, vagy éves pénzügyi gyorsjelentéséről, ahol szerepeltetik a leírásokat az egyenlegükben a flottás veszteségek miatt"

Bírom mikor egy fórumos vitában valaki azt akarja, hogy a másik egy szakdolgozat irodalomjegyzéke szintjén támassza alá forrással a kijelentéseit. Ez valóban életszerű.
Ja, nem.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Nokia 6150 -től kezdődőek mind tudják kezelni az 1800 MHz-es DCS sávot. Így azok mind fognak működni. A Nokia 6110 és 5110 az nem.
-
dchard
veterán
"A betápot mindenhol a Trafficom adja de tudtommal parádés a dolog..."
Finoman fogalmazol

A kisföldalattit majd újranézem.
Kronos3000:
De igen, pont olyan lesz. Amelyik teló tud GSM1800-at (a 3310-es is tudja), az működni fog 2G-n. Adat 2G-n nagy valószínűséggel nem lesz: nem cél, hogy azon a nagyon kevés 2G kapacitáson netezzen bárki is.
-
tomp
félisten
M1-en a vodának szektorsugárzói vannak. Láthatóak is a szerelvényből ha lassan megy. A másik kettő közösen használják a sugárzó kábelt. M2-3-4-en van kizárólag sugárzó kábel. A betápot mindenhol a Trafficom adja de tudtommal parádés a dolog...
M4-en a Trafficom kérte fel a T-Systems céget, hogy építsék ki a hálózatot a betáppal együtt. A vonalon a mobilhálózatoknak fent tartott hely a Trafficom tulajdona de a Telekom kezeli/üzemelteti. A sugárzó kábel is a Trafficomé de a Telekom a fő üzemeltető.
M3-on megnéztem és nincsen Digi -
dchard
veterán
Érdemes lesz figyelni majd a többi metrót is, ugyanis a 4 vonalon nem egységes a "helyzet".
Az M1-M2-M3-nál a voda épített sugárzó kábelt, a többiek pedig bérleti díjat fizetnek, az átviteltechnikát pedig a Trafficom adja (horror pénzért, ezért nem túl acélos a sebesség egyébként...).
Viszont a 4-es metrónál tudtommal a Trafficom-é az egész (BKV leány), mivel a sugrázó kábelt már a metróval együtt megépítették. Talán a rádiós rendszerük is ezt használja.
Tehát az M4-re talán könnyebben be tudott a DIGI települni, mivel a Trafficom abban érdekelt, hogy minél többen fizessenek.
-
tomp
félisten
M4-es metrón is megjelent a Digi 4G!
-
dchard
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
A mérésekből az derül ki, hogy járható út, illetve tényként kezelhető, hogy ez lesz az indulási állapot.
Az antenna rendszer sima 2x2-es, ezt több kép is megerősíti. Ha egy tipikus mai telefonból indulok ki, akkor 3MHz-ben 64QAM-on 2x2 MIMO-val az elvi maximum 22Megabit lefelé, felfelé 16QAM-on pedig 4.5Megabit. Ha szerencsénk van, a telefonunk tudja a 64QAM uplinket, és benne állunk az állomás szájában, akkor az elvi maximum felfelé 11megabit lesz. A teljes szektoron, nem egy előfozetőnek. Ezek az elvi maximumok is inkább laborban érhetőek el. Tehát még elvi síkon sem lesz 30megabit lefelé, de a felfelé még inkább gyászosnak ígérkezik. Ez a realitás.
-
radio100jozs
őstag
Amúgy most napok óta reggelente nagy Digis bukaresti rendszámú szerelő kocsis rajzás van a Könyves Kálmán körúton, volt, hogy 4 ilyen autó is volt egymás után, de ma is 3 volt reggel.
-
radio100jozs
őstag
Így olvasva a méréseket, az akkor járható út, hogy a 2*5 MHz-es szeletből a Digi 2*3 MHz-et használ LTE-re, és a maradék 2*2 MHz meg 2G-re fog használni? Mert ez így ha működőképes, járható út.
Most nem tudom milyen kódolást, és antennarendszert használ majd a Digi de még ekkor is kihozható akár egy 25-30 Mbps max letöltés optimális esetben. -
-
-
so_ha
senior tag
válasz
üzenetére
Valóban elszámoltam az eurót, de sok jelentősége amúgy sincs, mert 2016, 2017 és 2018 év végén is 315Ft/€ (plusz- mínusz pár százalék) volt az árfolyam.
"akkor most itt kiszálltam"
Addig ne szállj ki, amíg a "tényeidet" nem sikerül alátámasztanod valós információval, mert úgy hiteltelenné válsz. Látod, nekem az előbb sikerült elismernem a tévedésem az euróval kapcsolatban, és nem törött ketté a gerincem. -
so_ha
senior tag
válasz
üzenetére
"tény attól még tény marad"
Akkor maradjunk egy szakmai fórumon a tényeknél, és legyél kedves tegyél be egy-két linket a 3 mobilszolgáltató féléves, vagy éves pénzügyi gyorsjelentéséről, ahol szerepeltetik a leírásokat az egyenlegükben a flottás veszteségek miatt, akár az elmúlt 1-2 év is jöhet.Ha nem probléma, akkor arról is kérnék egy linket, hogy ha ilyen veszteséget okoz a szolgáltatóknak a flottás díjcsomag, akkor közbeszerzéseken miért tolonganak egymás elé, hogy ők nyerhessék el az állami megrendeléseket is, szerinted brutális veszteségek közepette.
Valószínűleg egyikre sem tudsz magyarázatot, mert ilyen nincs, így ha lehet, akkor egy szakmai fórumon ne írjunk már le ekkora hülyeségeket. Még a Forint árfolyamát is sikerült belekeverjed, ami ha gyenge, akkor külön örülnek a külföldi kézben lévő mobilszolgáltatók, mert több nyereségük keletkezik euróban. A külön adó sem véletlen, mert a brutális nyereségüket a legkülönbözőbb pénzügyi trükkökkel próbálják nulla közelire kihozni a kiskapuk segítségével, így ha csak nem vagy valamelyik cég felső vezetője, akkor ne morzsolj könnyeket értük.
-
PBA
aktív tag
Ahogy írtam korábban: az első időszakban, csak a saját hálózatukra alapozva ablakból kilógó hallózás és vánszorgó netkapcsolat várható - ha egyáltalán stabilan tudsz csatlakozni a hálózatra. Ingyen sem vesződnék vele. Majd amikor használható szintre fejlődik valamilyen módon, akkor, talán, esetleg... de nem hiszem.
-
dchard
veterán
Na, ha már annyit ígéregettem, rávettem magam a mérőrendszer beüzemelésére, majd EARFCN lock segítségével megmértem a DIGI-t az ablakból, íme:
Hát, mit mondjak. Üres hálózaton, gyakorlatilag kültéren -10dB körüli RSRQ és -115dBm körüli RSRP, 3-4dB SINR.
Ez üres hálózaton maximum 4-5megabit elvi maximum lefelé, a felfelét meg sem merem tippelni. És ehhez a telefon le van téve az ablakba.
-
dchard
veterán
Az EARFCN stimmel, a jelszint is kb a várható (béka segge alatti) értéket mutatja. Viszont a registered PLMN az Telenor, tehát az RRC_connected is a Telenor hálózatára vonatkozik. Gondolom a mérésnek ez a része beragadt az utolsó sikeres csatlakozáskor.
Asszem a 3MHz-et is eltaláltam

-
dchard
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Az előfizetők száma kimutathatalan mértékben változtatja az állomás által megkajált villamos energiát. Hatásfok tekintetében pedig kifejezetten nagy terhelés alatt működnek relatíve hatékonyan a nagy teljesítményű rádió erősítők (akkor is meglehetősen nagy a fevesztésg, egy állomás legkevésbé hatékony részeit sajnos pont a PA-k, de nem olyan szörnyű, mint üresjáratban).
-
ggabor02
aktív tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Egyértelmű, én is tudom, hogy mennyibe kerül, valamint milyen hosszú idő egy ilyen helyre villanyt csinálni, csupán érdekességként írtam.
-
radio100jozs
őstag
válasz
ggabor02
üzenetére
Azért ha beüzemelési időt nézzük, gyorsabb így egy bázist árammal ellátni, mint az áramszolgáltatóval mindenféle engedélyeztetés, nyomvonal, leágazás, transzformátorállomás, meg egy rakás papír, engedély, ami azért sok-sok hónap. Lehet később majd bekötik hálózatra is, de addig is simán működhet a dolog, főleg, hogy azért az elkövetkezőkben nem lesz előfizetői tolongás, és eleve nem sok antennát kel ellátni sem árammal.
-
ggabor02
aktív tag
Kaposváron jártam hétvégén. Végre bekötötték az összes antennát valamennyi bázisállomáson.
Az M7 77-es kavicsnál található napelemes tornyot Budapest irányába haladva jobban lehet látni. Ott vannak a napelemek, valamint a torony mellett egy szép nagy áramfejlesztő. Ezek szerint nincsen villany bekötve. Érdekes. -
DonMaster
addikt
válasz
üzenetére
tehát nettó ostobaság hogy több éve fizetnek kihasználatlanul a frekikért végül is, ez tény de lehet ostobaságnak hívni ha te mondod.
nem votl full? te miröl beszélsz ? hello telenor néven volt 0ft sms dij 0ft os perc dijjak végül is az nem full csomag, akkor mi a full csoamg ????
-
válasz
üzenetére
Különadó: ha annyira fájna csak tennének valamit...
Ja, nem fáj, mert a parasztokkal megfizettetik!
Közbeszerzési díjcsomag: 1.600 Ft! Allin beszéd! Minden más fizetős...
Van még benne 4 vagy 5 GB net (nem tudom, mert sosem fogy el)!Szóval: a 10 EUR és az 5700 Ft között csak lehetne valami jobb árat, teljesítményt összehozni.
Mondjuk a kék allin-ja elég vicces!
-
válasz
DonMaster
üzenetére
'97-ben diplomáztam... nem tegnap volt!
Egy 96 kbps-es vonalunk volt közvetlenül Pestre bekötve.
24 db számítógép volt rákötve, 1 db 0-24-es könyvtári gép is, 3 db szerver.
Tudtunk rajta dolgozni...
Tavaly lecseréltem itthon az ADSL-t, mert a 0,5 Mbps kritikán aluli a 21. században! -
DonMaster
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
1999 és 2019 összesem hasonlitható
1999-ben a mobiltelefon még nem tömeg termék volt nem volt mindenkinek, nem járt ekkora tudással
még 2019ben már mondhatni az
1999-ben szerintem nem volt 2miliárd se a mobil telefon használat , 2019-ben már több mint 7milliárd ez a szám van akinek 2 vagy 3 száma is van. anno ez lehetetlen vagy nagyon luxus volt.jah és még valami 1999-ben 56kbps-es netnek örült mindenki ha tudodt 1oréát netezni , 2019-ben már alap a több mbits internet elérés és adott is, gigás nett 3e ft-ért 1999_ben szerintem ha volt is gigás lakossági net az legalább akkori 50-70e ft volt.
most ebben a korban ez alap hogy elöre belesz hirdetve valamilyen szinten.
#6599) grafnet
budapesti digi shop- okban van már mobil sarok, más kérdés hogy tök üres, de van, lehet látni hogy az mi is , bár ez nem mostani hanem már legalább 1éve ha nem több van, igaz jelenleg csak porosodik

(#6610) Aweriot
nem éri emg nekik végül is több éve fizetnek frekiért amire 0 bevétel van, mégis megéri nekik, föleg hosszutávon, digi nem a nyugati most azonnal térüljön meg tematikán müködik hanem mondhatni a nagyon régi 5éves terven, amit jol is csinál,
10euro nem reállis? miért?
telenor 2017-ben 5700ért tudot adni allin csoamgot korlátlan mobilnettel,
igaz az sem 10euro, de szerintem ha egy ilyen 5700-as csomag lesz ami allin mindent tud akkor simán bestbuy. -
válasz
üzenetére
Kapitalizmus: lehet már >10 éve van ilyen all inclusieve csomag tőlünk nyugatabbra 20 EUR alatt!
A vad kapitalista világban!Hm. Lehet mégsem a kapitalizmus az oka! Hanem a nézzük hülyének a parasztot...
Ez van: ebben az országban bármit meg lehet tenni.Én, ezért várom az új piaci szereplőt!
Törje csak le az árakat! -
Lefedettség: MJV peremén lakok. Két torony között...
Van, amikor 150 Mbps van, van amikor még 2G-n beszélni sem tudunk.
Ja: a "legnagyobb" szolgáltató... 12. éve lakom ott, elég soxor egyeztettem mindenféle emberekkel, de nem sikerült megoldani!Díjcsomag: szintén...
Tesóm a panelban lakik, 3 szolgáltató (mostmár 4) küzd: 500/20 (vagy mégtöbb) 3e és 4e között!!! TV-vel, madzagos telefonnal! Ugyanez nálunk (gyakorlatilag csak a T van jelen) >7e!!!
Melyik van bekerülési ktg alatt?
(Kábel, szerelés díja: nem sokat dob, mert nálunk sok kábel, kevés eszköz kell. A gettóban fordítva, sok eszköz, kevés kábel.)Flottás/publikus előfizu: ugyanez. Ha megéri szerződni valakivel <10 EUR-ért, akkor ezt miért nem lehet a "nép" számára is elérhetővé tenni?
De, ugyanez a kocsi alkatrész kereskedés is! Miért kell valamit 100-ért adni, ha egy kis ismerettség és "némi" vásárlás után már 40-60-ért is meg tudod venni?!
Én utálom ezt a fajta hozzáállást!!!
-
válasz
üzenetére
Nincs az az olcsó szolgáltatás, ami megérje, ha kompromisszumos a használata, mert nem megfelelő a lefedettség, sávszélesség...stb.
Akkor fizetek inkább többet, de ne legyenek ilyen problémák, szóval az árazás nem minden.trec12: Flottában nem azért adják olcsóbban, mert még az is bőven megéri a szolgáltatónak, hanem mert ott más téren pótolja az árengedményt.
-
Akkor Te jó helyen laksz.
Nálunk (Békés megyében) egyik saját (Digis, nem Inviteles) boltban sincsen semmilyen lehetőség készülék kihelyezésre!
Az Invitel, meg abszolút más formavilágú...Szolgáltatás: engem nem feltétlenül a szolgáltatás érdekel (egyébként igen, érdekel!). Engem az árak érdekelnek!!!
Amit a megjelent cikk ír: 10 EUR, all inclusieve (beszéd, sms, mms), baromi sok nettel.
Erre vagyok nagyon kíváncsi! -
fornettisuti
veterán
Hatvanban 25-én költözött új helyre a Digi.
Nem tudom véletlen egybeesés-e vagy direkt időzítették így mert készülnének valamire, még nem mentem arra/be.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)