Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Halo
senior tag
Üdv!
Redmi 4A készülékben próbálom második kártyának berakni a digiset.
APN beállításoknál ez fogad:
"Ez a felhasználó nem érheti el az APN beállításokat"Hogyan tovább?
-
Csaba No. 1
tag
válasz
ServerWorks #10485 üzenetére
Nálam is Voda, és Digi van a Sony XZ-ben. Nálam is a Digi az adat /2. slot/. Voda a hívás. Automatikusan úgy állította be a telefon, h az adatnál Digi, akkor a Voda WCDMA /GSM. Hívásnál viszont úgy állítottam be manuálisan, h kínálja fel, h melyikről akarom indítani a hívást.
Így kiválóan működik. Sztem nem lehet mindkét kártyára LTE-t állítani egyszerre.VoLTE kérdés: semmivel nem gyorsabb a hívásindítás LTE be, vagy kikapcsolva. Ugyanez VoWifi.nél is.
Mindkettő gyors! -
betyarr
veterán
válasz
ServerWorks #10494 üzenetére
digin minden hálózatba jól megy a hívás nálad voltén?próbáltad?
-
adika4444
addikt
válasz
#08205312 #10348 üzenetére
Ez egy fórum, ahol önkéntesen jelenik meg. Amíg számomra nem nyer bizonyosságot, hogy visszaél(nek) a névvel a mögötte álló ember(ek), addig én megszavazom neki a bizalmat, hogy tényleg a DIGI nevében van jelen. Ha meg tévedek, engem nagy kár nem ér.
(#10360) radio100jozs:
A jó ár / érték aránytól függetlenül ez a korábbi mobilneteseikkel óriási kitolás, és ha nekem tőlük lett volna, átmennék Telenor flottába, és talán maradnék is. Egyébként most is ott vagyok
Ettől független részemről továbbra is hajrá DIGI, csak ezzel a lépéssel most lehet, hogy sokak szemöldökráncolását fogják kivívni. -
ServerWorks
aktív tag
válasz
Viktor0610 #10488 üzenetére
Furcsa H ez fordítva nem így van, tehát ha a Vodafone az adat kapcsolat is... viszont ha a Digi az adat és a Vodafone forgalmaz VoLTE hívást, akkor az eldobja a 4G-t (ameddig telózok)
-
csipuka
senior tag
válasz
A telo az nem dual active. Vagyis ha az egyik kartyan megy ki a hivas, a masik nem tud kommunikalni.
-
törölt tag
válasz
Csaba No. 1 #10484 üzenetére
Én is.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
meizu+meizu #10486 üzenetére
Apn típusa default,supl? Nem látszik a képen
Protokol legyen ipv4/ipv6
Név mezőt se töltöd ki?
Alatta apn hez is írd be internet -
lao
tag
válasz
Freerider89 #10475 üzenetére
Hello !
én S7E-be ( független ) beletettem a kártyát és minden be állítgatás nélkül megy rendesen VoLTE és a Vo wifi . Ott valami más gond lehet , alapból nem kéne semmit állítgatni. -
válasz
Ha jól értem, az a megoldás, hogy ha az egyik kártyán telefonálsz, a másikon nem megy a net (illetve semmi sem, mert a hívás idejére "leesik" a hálózatról a másik kártya).
Természetesen a VoLTE miatt a VoLTE-hívásban résztvevő kártyán tudsz netezni is hívás közben. -
ServerWorks
aktív tag
Sziasztok! Tesztelem tegnap este óta. Készülék: Oneplus 6T
SIM1 - Vodafone, VoLTE
SIM2 - Digi, VoLTE
Adat kártyának a Digit állítottam be, és azt veszem észre, hogy ha a Vodafone a default adat kártya akkor a 4G+ jelzés (azaz az aktív mobilnet kapcsolat) megmarad ha híást kezdeményezek, de ha a Digi az adat és a Vodafone a hívás, akkor a Digi térerő jelzőnél eltűnik a 4G jelzés. VoLTE aktív egyébként mindkét kártyán, és az ikon is mindkét slotot jelzi.
Mi lehet az ok?
-
törölt tag
válasz
Csaba No. 1 #10481 üzenetére
Románoknál minden hang alapú csomagban 50GB van, szóval nem lesz lecsökkentve.
-
Csaba No. 1
tag
Nem vagyok biztos abban, h a Digi a tesztidőszak után azonnal bevezetné azt ezres netdíjat. Sztem lecsökkenti 1-2 gigára az ingyeneset, fölötte meg jöhet az ezresért 50 giga.
Persze minden cég az előfizetőkből él, de a Digi eddig sem volt sóher.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest