Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage85
tag
Sziasztok!
Megkaptam én is ezt a ZTE csodát, de van egy Tp-link WDR3600-as routerem és azt szeretném használni.
Először kerestem a ZTE-ben a pppoe passtrought-ot, de nekem olyan nincs.
Szereztem egy switch-et, az összefoglalóban leírtak alapján csatlakoztattam, a switchből mennek a 2 router wan portjába a kábelek.
A routeremben sikeresen tudtam tárcsázni, viszont a ZTE-ben nem kapcsolódik a telefonhoz, a VOIP status unregistered. Ha a saját routeremben nem csatlakozok a netre, akkor a ZTE-ből is simán tudok tárcsázni, de telefon akkor sincs.Ez mitől lehet?
Ha közvetlenül a bejövőt dugom rá, akkor működik a telefon. -
Balage85
tag
válasz wwenigma #29859 üzenetére
Ez egy Mikrotik 260GS managed switch. Minden alapbeállításon, gondolom így mezei switch-ként kellene működnie.
Flashget, wwenigma: ez automatán megy? Nem a routerben vannak ezek az infók eltárolva? Ha a diginek a bejövő kábelét közvetlen a ZTE-re kötöm, akkor van telefon.
trec12: ez hogy kapcsolódik ide? Több okból is a sajátomat szeretném használni, már portokat nyitni is körülményes rajta. A folyamatos szakadozásról nem is beszélve.
-
Balage85
tag
Sziasztok!
Diginél lehetséges az PPPOE-n, hogy egyszerre több kapcsolatot tartok fennt? Pl a Digi router LAN1 és LAN2 portjába 1-1 routerrel csatlakoztatok és mindkettővel egyszerre tárcsázok be ugyanazzal a felhasználóval?
-
Balage85
tag
válasz unthinking #113121 üzenetére
Ugyanazzal a jelszóval.
@garga01: igen, ezt olvastam, hogy a LAN1-be kell dugni a router-t, csak nem tudom hogy ajánlás vagy korlátozás. Van Telekom előfizetésem ott pl megengedik a több kapcsolatot. Egy darabig úgy is működött, hogy a telekom routere is kapcsolódott.
@adika4444: köszi!
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest