Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz
Dragon3000 #97546 üzenetére
Szerintem ne rabold feleslegesen magad elol az idot, mert ugysem fogja megerteni...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
turulbird #97543 üzenetére
Akkor mond le, mert nálad szar a digi és válts jobb szolgáltatásra. Unalmas mindig azt olvasni, hogy ép ennyi ép annyi a sebesség nálad. Jelentsd hibára kimegy a szerelő és megnézi az ő gépével is, ha erre nem vagy hajlandó, akkor keress másik fórumot, ahol tovább drámázhatsz.
A procidat megnézve, amit eddig közöltél a régi 2005-ös, a mostanid meg 2008-as, nem tudom milyen 2010-ről írsz, max akkor vetted. -
Multibit
nagyúr
válasz
Dave567 #97544 üzenetére
Sokan panaszkodnak itt Őrbottyánba már, hol van hol nincs.
Lokális probléma. Ez mindig is jellemző volt a Digire. Az én lakhelyemen nincs gond. Évekig problémamentes volt az FTTB. Most - igaz, nem olyan rég - FTTH van, nincs panaszom.
Tehát a kezd behalni a Digi kissé túlzás. -
Dave567
addikt
Sziasztok
Kezd behalni a Digi?
Sokan panaszkodnak itt Őrbottyánba már, hol van hol nincs.
Folyamatosan van packet losst, tegnap Digi sebességnél 920/320 volt, OOklan viszont 920/25... Ma kivételesen jót mér, de lag/ packet losst mindig van. -
turulbird
tag
válasz
Dragon3000 #97522 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen nagy előrelépés egy 2010-es procit 2006-osra lecserélni... Több szerveren mértem és több időpontban...
Mellesleg tegnap este óta megint beállt 650-678-ra, de ez is az én gépem miatt van biztos.
Sőt ma a smart tv is többször kiakadt, kemény 0-747 kilobs-el...
Eddig tartott úgy néz ki a valóban ezres net, ennyit tud a digi sajnos itt.
Te is unalmas vagy az értetlenségeddel...A hiba nem nálam van/volt...
-
madrac
senior tag
-
Calogero
addikt
válasz
Caranita #97536 üzenetére
Olvastam itt hogy páran használják az szolgáltató eszközét a padláson. Így ha padláson van konnektor akkor maradhat az ONT. Az UTP-t a géphez fogják húzni és azon nézik meg hogy megy a NET. Nem kötelességük a felhasználói eszközök beüzemelése, beállítása.
Szerelője válogatja, egy kis borra való felajánlás esetleg segíthet.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
BendePapi #97533 üzenetére
Szia!
Nálam is 1.8.0 volt az eredeti firmware, azt maga a DIGI frissítette távolról 1.8.2-re.
Ezután a 1.8.3 és most már 1.8.5 verziót én frissítettem Androidos Tetherrel.
Természetesen ezek a verziók is a DIGI által módosítva vannak!
Amig a DIGI nem frissíti neked az 1.8.0 verziót, addig valószínűleg te sem fogsz tudni frissíteni.
Az 1.8.0 feletti verziókban a PPPoE mellett választható a Dinamikus IP internetkapcsolat típus is.
"Nálam ez egy szolgáltató által lock-olt firmware, ami sok megkötést tartalmaz, például az internet kapcsolódáshoz csak PPPoE kapcsolatot enged beállítani (ellenben a gyári ennyi mindent), de szeretném magam konfigurálni teljesen testre szabni."
Bérelt eszköz esetén erre nincs lehetőséged, és jogod sem lenne rá!
-
Caranita
aktív tag
Sziasztok!
Sokat nem találtam Strong Mesh kapcsán.
Van valakinek tapasztalata?26án jönnek bekötni, azt szeretném ha a padláson hagynák az ont-t, majd onnan menne utp-n keresztül a meshbe.
Ezt így meg fogják csinálni? (Digié az eszköz és a padlás hőmérséklete nem a legjobb)
Segítenek beállítani, hogy frankó legyen? -
-
BendePapi
csendes tag
válasz
ElektrikusDE #95952 üzenetére
Szia ElektrikusDE,
Na, pont ez a gondom, hogy 1.8.0 -s a Digis firmware, de nálam azt írja a Tether, hogy a legfrissebb.Nálad mitől lett 1.8.3 (PC-ről weben vagy Android alatt Tetherből frissítetted)?
-
BendePapi
csendes tag
Sziasztok,
Havi díjért bérlek a szolgáltatótól egy TP-Link Archer AX1500 (AX10 v1 firmware) routert. Bárki próbálta már a legfrissebb firmware-re való frissítést és ha igen, mi a tapasztala (ami a hardwerre létezik)?Nálam ez egy szolgáltató által lock-olt firmware, ami sok megkötést tartalmaz, például az internet kapcsolódáshoz csak PPPoE kapcsolatot enged beállítani (ellenben a gyári ennyi mindent), de szeretném magam konfigurálni teljesen testre szabni.
Recovery mode alatt elvileg lehet valahogy a 'Digis' firmware-t lecserélni, de ez sikerült valakinek, aki hasonló eszközzel rendelkezik a Digitől?Köszi előre is a válaszokat!
-
Attix82
addikt
válasz
Dragon3000 #97529 üzenetére
Nem tudok róla, miket kapcsoljak ki?
-
Attix82
addikt
válasz
Dragon3000 #97527 üzenetére
Firmware Version: 3.16.9 Build 20160607 Rel.58297n
Hardware Version: TL-WR1043ND v4 00000000 -
Attix82
addikt
Milyen routert ajánlott? Amikor bekötötték a netet tudta a sebességet kb.
-
Attix82
addikt
Üdv.
Az mitől lehet, hogy adott egy TPlink 1043nd router + digi 1000 de ilyen akadós a net, sebesség mérésnél is jóval elmarad a kívántnál és mérés közben meg meg áll, akad.
Diginek szóljak vagy nálam lehet gond?
-
dchard
veterán
válasz
Dragon3000 #97520 üzenetére
Mi voltunk a hülyék, de egészen más okból...
-
Ejelhar
senior tag
válasz
buksig #97493 üzenetére
Ez macerás nagyon, ha éppen szar az ONT, akkor pont így jelentkezhet a probléma.
Nagyobb terhelésnél összedől az egész.. Ez a nagyobb terhelés egyébként nem nagyobb sebességet, hanem csak több szálat (kapcsolati számot, tipikusan torrentnél előjön) jelent.Cseréltesd ki az ONT-ot, hátha segít (nálam pl. bejött).
ps. az mondjuk terhelés nélkül is gyanús lehet: egy csóri PC PPPoE kapcsolata is megszakad mondjuk 4 óra után. Torrenttel meg persze jóval hamarabb.
-
dchard
veterán
Ha a laptop nincs tápra duva, számos alkalommal láttam már kiábrándító eredményt. Ráadásul hiába nézed ebben az esetben a procit terhelést is, mert a limitáció nem ott, hanem a PCIe interfészen lesz az energiagazdálkodás miatt. Volt olyan laptophoz is szerencsém, ami tápra dugva is csak a profil megváltoztatásával volt hajlandó kitekerni magából a gigabitet.
-
turulbird
tag
válasz
TheProb #97508 üzenetére
Üdv!
Nagyon...
[link]
Márciusban jelentettem a hibát már sokadszor, január közepén kötöttek át, hiába írtam; nem náluk a hiba. (Közben egy Fiberhome is elszállt öt hét után, a Huawei 8245H még bírja.)
Most hétfőtől meg egyszer csak meg lett a 937 tartósan...
Itt is mindenki a ,,régi" 13 éves gépemre fogta, csak ebben az a bibi, hogy most is ezen mérem a 900 felettit tartósan eddig stabilan.
Szerintem szerver csere volt, mert az eddigi Invitel ISP most már Digi Tv az ip cím alapján...
De fizessek 5000-reket, ha kijönnek... persze...
Nem látnak hibát.., csukott szemmel nehéz lesz...
99% hogy a diginél a hiba, ha rendben van nálad minden, hacsak nem kaptál egy selejtes ont-ot...
Ja, az is a digi hibája. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Mi a tapasztalat reklamációt illetően, ha nem tudja a kínált sebességet a net?
Mennyire próbálnak lerázni?
FTTH1000-re váltottunk pár hete, viszont csak most tudnám élvezni a natív sávszél-t, mert az optika bekötésekor elcseszte az inkompetens, bár annál suttyóbb és arcosabb emberük az RJ45 krimpelését, ami a router-emig megy. Most kijavítottam a hibát, így a kábel már nem szűk keresztmetszet, viszont így is csak 480/320 volt a legjobb mérésem. (Tudom, az upload még kicsit jobb is, mint amit ígérnek) -
Lewzke
őstag
válasz
4Grider #97499 üzenetére
Nincs saját routerem, a Digis új Huawei HG8143A5 van telepítve és a gigabites portját használom. 1-2 órát megy újraindítás után 950-1000-en, utána feleződik a sávszél. Az ONT-nek jó volt az optikai jele az ügyfélszolgáltatós szerint és a saját internal tesztje is OK-t mutat, valószínű nem nálam feleződik el a dolog hanem helyi/központi sávszélesség korlát. Több ember is tapasztalta itt ezt. Több PC-vel is próbáltam.
-
Plebi
senior tag
Sziasztok,
Diginet1000-el lenne probléma. Egyik ismerősömnek a net mellé az Euronicsban egy Xiaomi Mi Router 4A-t ajánlottak, mivel a szerelő szólt nekik, hogy a jelenlegi routerük kevés lesz a szolgáltatáshoz.
Az más kérdés, hogy mennyire elég, de 3-4 telefon meg 2 laptophoz elég lehet, mondjuk erre az 1000-es net túlzás, de ugye nem drága.A régi routerrel minden rendben volt, de a Xiaomi nem tud "betárcsázni". Hiába írják be a felhasználó nevet és jelszót, a beállítás során 678-as hibát kapnak. Sajnos a régi router azóta már nincs a házban, hogy ki lehessen próbálni, hogy kábelezés, vagy router hiba.
Mit lehet tenni? Hívni egy digi szerelőt?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest