Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
woodworm #75159 üzenetére
Írtam is hogy ez routerhez közeli mérés volt, távolabb, sok fal a router és az eszköz között nyilván jelentősen romlik a sebesség. Csak arra írtam példának, hogy ennyit kinyomhat WiFin a router, ideális körülmények között, de a gigabitet nem fogja. (P30 Proval mértem, nyilván ez is számít, gyengébb telefonnal nem fog ennyit menni)
-
Calogero
addikt
Kb 1 éve kötöttek át 500 FTTB-ről FTTH-ra. Tegnap telefonáltak az ügyfélszolgálatról hogy a korábban használt ZTE H298N-routerért kedden küldenek egy szerelőt.... ezt megcsinálhatta volna az átkötéskor is.
-
gyuri.sza
tag
válasz
Intruder2k5 #75151 üzenetére
-
-
adika4444
addikt
válasz
gyuri.sza #75145 üzenetére
2.4G Wi-Fi-n 300-as link a maximum amit első körben el lehet érni egy jobb Wi-Fi-s laptoppal, és normális routerrel. Ezen legjobb esetben 150 Mbps felett megy át picivel, inkább alatta. Ha gyors WLAN kell, akkor AC-s router kell és AC-s ellenoldal.
A sebesség növekedni fog, ha a munkalapot leadják, ha pár napon belül sem megy fel, és a géped hardvere megfelelő, jelentsd hibára. A vírusírtót érdemes leszedni, akárcsak az ilyen-olyan hálózatoptimalizáló csodákat (pl. Killer), ezek is foghatják a sebességet.
Saját router megléte esetén a Fiberhome átkérhető bridged módba, ilyenkor a te routered fogja felépíteni a kapcsolatot, annak minden előnyével együtt (egyszerű portforward, DDNS).
-
gyuri.sza
tag
Sziasztok!
Most volt itt a digi bekötni a gbit-es netet, kaptam egy Fiberhome An5506-02-fg routert, ez csak a 802.11bg wifit tud, így 70-80 Mbit/s a sebesség, kérdésem, hogyha vennék egy n-es wifiképes routert (pl. Tplink Archer C5), akkor kb mennyire tudna felmenni az átviteli sebesség? Elméletben ahogy tudom 600 Mbit/s-et tud, szóval egy 300as sebesség az valid lehet? Nektek, hogy van ez megoldva?
Illetve kábelről, bekötés után néztem 230Mbit/s volt, ez még változhat később? Vagy valami gond lehet itt? A szerelők azt mondták ők ezzel nem tudnak mit kezdeni, ki kell hívni a digitől egy arcot, aki jön a linuxos gépével és akkor megnézi, hogy mi a helyzet, viszont ez téves kihívás esetén kötbéres.
Köszi a válaszokat!
Üdv.:
Gyuri -
castiels
addikt
válasz
herdsman12 #75142 üzenetére
Nem ezzel van baj, hanem hogy pl a Digi Animalnál folyamatosan kockásodik a kép, be-be villan valami nem oda illő színes képsor a többinél meg csak szimplán ha húzódii a kakera akkor kivehető, hogy akadozva megy a kép de csak olyankor látható.
-
R3laX
addikt
[link] Rohadtul nem értem, hogy miért nem állítanak fel vmi. sorrendet. Prioritást élvezne az, aki valóban szeretné mondjuk, vagy esetleg ki is tudná használni. Mert eltakarodhatnak mostmár a jó .... életbe
. 14 hónapja ott az a szájba...... doboz az erkéllyel szemben. Megint sz@r az invitel, ne mondja nekem senki, hogy nem a felvásárlás miatt van...., mert azóta szar.
-
castiels
addikt
Sziasztok!
A Digi online-ban miért akadozik a kép vagyis szaggat, ha kameramozgás van az adásban? Ez csak nálam van vagy másnál is?
Androidon, Chromecast-en, Smart tv böngésző-ben is kivehető és látható és hát zavaró hogy nem olyan folyamatos.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo V50 rapidteszt
- Androidos fejegységek
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest