- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
válasz
sfdrakex #74799 üzenetére
Akkor a bejövő UTP a ZTE WAN portjára, a ZTE -t AP módba tenni (ennél kell valamire odafigyelni? este kipróbálom. nekem a ZTE alhálózata a 192.168.1.1 a saját a 192.168.54.1)
ZTE LAN portjáról egy kábel menjen az Asus WAN portjára, a saját gépem meg az Asus LAN portjára, jól értem? Akkor a saját gépem DHCP -n a 192.158.54.* -ból fog kapni valami IP -t, elérem az Asus routert és ott a PPPoE -vel csatlakozom.
Kipróbálom, köszönöm! Eddig nem így volt, hanem ahogy az összefoglalóban is, a switch-ből egyik routerre, meg a másikra is 1-1 kábel, de tegnap széthúztam mindent egy kis portalanítás miatt és szerintem nem pont úgy dugtam vissza, ahogy volt.
-
btomi9
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos én is belefutottam ugyanabba, mint ArGab kolléga tavaly. Nem tudom, azóta van-e esetleg valami jó megoldásotok, egyszerűen képtelen vagyok csatlakozni saját routerrel.
Nálam a szitu:
ZTE ZXHN H298N router a DIGI -é, rajta a PPPoE passthru beállítva, VOIP telefon működik.
gigabites switch -be dugom a bejövő UTP kábelt, valamint a switch-el összekötöm a ZTE WAN portját és az Asus RT-AC56U saját router WAN portját.
A számítógépről a kábelt a ZTE LAN portjára dugva user/user -el belép, szabályos disconnect, jön is a USER DISCONNECT,ez így szokott is működni. Átdugom a kábelt a saját router LAN portjára, ipconfig /release, ipconfig /renew, kapom a másik alhálózat béli belső IP -t, be tudok lépni a router felületére.
Az Asus-szal próbálok connectálni és ugyanez a
pppd[516]: Timeout waiting for PADO packets
üzenet jön, nem hajlandó csatlakozni. Kínomban már firmware -t frissítettem a saját routeren, ha a bejövő UTP -t direkt a saját router WAN portra dugom, akkor is ugyanezt produkálja.
Most csak úgy tudok internetet varázsolni, ha a ZTE alhálójára megyek és azon keresztül gond nélkül felcsatlakozik.
Mi a következő ötlet?
-
Laccoss
addikt
válasz
Cr00py #74794 üzenetére
Szerintem mindenki B-vel köt, amúgy meg megnézi a csatit.
De ha a munkalapon rajta van, hogy húzott be 10 méter utp-t, és mondjuk ezt valahogy a szerelő megtalálja visszamenőleg, és van egy 20 centis utp a boxban, akkor felmerülhetnek gondok, azt mondjuk nem tudom, hogy mennyire érdekli őket.
-
Cr00py
senior tag
Igen tudom, hogy nincs, viszont FTTH-nál majd kelleni fog / hoznak. Azt sajnos nem lehet kivenni a képből.
Ha majd tudsz, mérhetnél egyet közvetlen a bejövő kábelen, nem-e valamelyik saját eszközöd fogja meg ennyire.?!
Routereket addig lehúzod, pc-vel / laptoppal csatlakozol pppoe-n keresztül. Ha úgy okés, akkor már 1 lehetőséget ki lehet zárni, ez esetben lakáson belül lehet a gond, ami miatt kevesebbet mérsz.
(#74793) Laccoss: Ha a végpontból vágsz, szerintem azt senki nem fogja észrevenni.
Ha otthon meg tudja oldani, az a legjobb megoldás.
Anno én is vágtam belőle még FTTB-nél, mert az ajtóhoz tettem be egy routert, a kábel pedig a szobáig el volt húzva.
Ha van krimpelő fogód, rj45 8p8c csatid, illetve testered, akkor percek alatt megoldható a művelet. A sorrendre kell csak figyelni.
A Digi B-vel köt, jól emlékszem ugye? Rég kábeleztem már utp-t.
-
Laccoss
addikt
Azért kell, mert ha a befalazott utp vége a végpont, akkor a digis szerelőnek kell csinálnia. Persze te is csinálhatod, csak nehogy büntetés legyen a vége.
Ha a szoba2-ből a wifi átment a szoba1-be, akkor a középre rakott routerből is át fog menni. Egyébként a router2 a router1-ből kapja a wifit?
-
Laccoss
addikt
-
denko
senior tag
válasz
Cr00py #74787 üzenetére
Valóban igazad van, így ezzel mértem 750/250-et. 8magos amd, 32gb ram, 8gb videórátya, nem mondanám gyengének.
Problémára visszatérve lakáson belül van, valóban oda kellene tenni a még 1 routers 3-ikat.
.Akkor fúrni sem kell (annyit), digi sem kell pluszba.
FTTB-van, nincs digis cucc.
-
Cr00py
senior tag
Próbálj meg ezzel mérni Antenna Hungária szerveren.
A böngészős megoldás nem a legjobb. Gyengébb gépeken nem fogsz ott gigát mérni, azért kérdeztem korábban a specifikációt.
A fentebbi képen lévő folyosó az a lakás része, avagy egy kinti rész?
Ha lakáson belül van, akkor célszerű lenne oda tenni a routert, és onnan kábelezni, esetleg egy gigás switch.
FTTH-nál is jól fog jönni a későbbiekben.
A szolgáltatói kütyüket is majd a bejárati ajtó közelébe érdemes tenni, ha átépítés lesz, avagy a lakás "közepére", hogy kényelmesen lehessen kábelezni.
-
Laccoss
addikt
Digi dobozhoz rakod a router1-et, abba bedugod a meglévő utp kábelt (bár jobb lenne CAT5E vagy CAT6, és a másik végét a pc-be, másik kábelt húzol a NAShoz. A MASH-t meg esetleg meghagyhatod, ha kell a wifi.
Most az a kérdés, hogy a digi doboznál van a végpont, vagy a szoba2-nél? Mert a fentebb írtak csak akkor játszanak, ha a digi doboznál van a végpont.
-
Egy előfizetés, egy végpont. Ha osztani akarod, teszel rá egy routert, és abból húzod a kábeleket oda, ahova akarod. Ebben kérheted a DIGI segítségét fizetős szolgáltatásként, de ők sem a folyosói switch-től fognak neked második kábelt behúzni. De ha húznának is, nem mész vele semmire, mert egy PPPoE felhasználóneved és jelszavad van, vagyis egyszerre csak az egyik kábelen lehetne aktív neted. Ezért kell a routeres megosztás.
-
Cr00py
senior tag
Na várj. Most akkor FTTB, vagy FTTH hálózatod van? Mert nem mindegy.
FTTB-nél utp / koax jön be a lakásba, FTTH-nál pedig optikai pigtail. ( ehez van 2 kütyü, egyik az FTTH reciever, a tv-nek, + egy szolgáltatói kütyü - Fiberhome / Huawei.. nem tudom mit adtak )
Ha panel, akkor a földszinten van egy ONT, FTTB-nél nem fognak még 1 kábelt behúzni neked a földszintről, a más előre bekötött utp-t kell tovább osztanod lakáson belül.
FTTH-nál sem fognak egy másik pigtail-t behúzni, mivel általában emeletenként csak annyi pigtail van a kinti folyosón a kis dobozba, ahány lakás van az adott emeleten. Itt is neked kell a szolgáltatói eszköztől megoldanod a plusz kábelezést, ha szeretnéd.
Persze ezt egy digis szerelő is meg tudja csinálni neked pénzért, ha kéred.
Szerintem nem értették pontosan, hogy te mit szeretnél, azért adtak ajánlatot az email-re.
tldr: FTTB / FTTH hálózatod van?
Letöltött speedtest app, vagy böngészőben ? Melyik szerveren?
A hálózati beállításoknál Gigabit van?
-
denko
senior tag
válasz
TeeJay #74779 üzenetére
1. Két szobában Wifizni 1 routerrel középen nem fasza, nagyon rossz lenne kapcsolat, illetve nekem kábel kell minden a 2 szóba. maximum ha oda kis switchet tudnék tenni digi dobozhoz és onnan osztaném meg 2 router felé tovább. Nem is rossz!
2. Miután 10 percen keresztül erősködtem telefonon hogy miért nem tudják kihúzni még 1 utp-t, azt a választ kaptam hogy ilyet soha de soha senki nem kért, és tuti nem csinálják meg és nézegessem az ászft-et-->
Írtam emailt és órán belül válaszolták hogy 2500 ft ért húzzák ki. Beszarás...Speedtest-re visszatérve, más időpontban is: 1 Gbs hálózathoz 500/200-at mérek.
-
denko
senior tag
Csináltam egy rajzot hogy értelmet kapjon amit irtam.
Szóval ezt szeretném, amit kipróbáltam:
-Mesh 2 router között, eléggé nem stabil kapcsolat, szakadoznak az eszközök róla
-IPowerline-> kuka, lassú, zúg.-Fúrást, faragást, festést, meglévő kábelezés megbontását szeretném elkerülni..
Hátha akkor lenne tippetek mit tudnék tenni hogy ne keljen dupla kábelt kihúzni ugyan (oda vissza ) falba. -
denko
senior tag
válasz
poli27 #74776 üzenetére
Igen ezt szeretném, köszönöm a válaszokat.
Felhívtam a digit és elküldték kb, mert aszfben is egy végpont van.Nem lenne gond, csak amikor bevezették a kábelt akkor szabályosan falba építettem a kabelt miután atfurtam. Most ehhez hogy kivigyem másik szobába szét kell bontani azt a falreszt kiszedni a kabelt, kitagitani a lyukatés routerbol visszavezetni ugyanoda, arról nem beszélve 2 szoba festés plusz lenne és csatornázás pluszba, rengeteg idő és energia. Pedig ha lenne még 1 kábel a dobozból az mindent megoldana.
-
DonMaster
addikt
válasz
vitezlejszlo #74774 üzenetére
Szolgáltatni !
Kezdesnek digi-t hivd.
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Üröm nem szerepel a Digi szolgáltatási területén, viszont pár utcában amerre járok már láttam Digi feliratú dobozokat a villanyoszlopokon... Tud erről esetleg valaki, hogy mit terveznek arrafelé?
Köszi -
Cr00py
senior tag
Ha a falba van kábel, azt már nehezebb cserélni / húzni be mellé még 1-et ( ha van hely ), viszont ha FTTb van, akkor a routered-től kell egy másik kábelt húzni, ha FTTH, akkor a szolgáltatói eszköztől, avagy ha bridge módban van, és saját routert használsz, akkor onnan.
Ha a közelben van digis szerelő, és tudsz neki szólni, ő is meg tudja csinálni, ha van annyi ideje.
Anno én bekábeleztem mindent, vettem fali dugókat is, így nem kell vele bajlódnom szerencsére.
Ha nem kell kötni, akkor magad is meg tudod oldani, az gyorsabb szvsz, illetve szerintem még olcsóbb is.
Ha FTTB van, a lenti ont-ből neked nem fognak tudni még 1 kábelt húzni, mivel ott 1 port van neked.
FTTB esetében 1 utp jön be a lakásba, amit routerrel, vagy switch-el tudsz osztani, ami a te dolgod, nem a szolgáltatóé.
FTTH-nál pedig nem tudom milyen eszközt kaptál, de onnan pedig szintén te magad tudsz kábelezni, amennyiben szükséged van rá.
-
Cr00py
senior tag
Hali.
Anno én mikor kértem még FTTB időkben pár éve, simán húztak be, persze anyag árban, tehát fizetni kellett érte.
Én azt a szerelőt hívtam, aki anno kötötte nálunk az FTTB-t ( Mikor megjelent a Digi itt, és ki volt építve a hálózat- nem most volt
. Elkértem a tel. számát, így nem volt nehéz. Mondta, hogy ha épp úgy lesz ideje, eljön, és megcsinálja amit kell. )
Azt sajnos nem tudom, hogy mostanság hogyan megy ez. Valszeg megcsinálják így is, de azt, hogy mikro azt sajnos nem tudom.
Akkoriban még sima cat5 kábelek voltak. Később, ahogy most is.. már én kábelezek magamnak, így egyszerűbb. Megveszem ami kell itthon pedig úgy csinálod, ahogy neked kell. Nem kell várni arra, hogy jöjjenek.
Az az 500/200 kevésnek tűnik.
Milyen gépen méred? Böngészőben, avagy speedtest app-al? Ill. Melyik napszakban? Nem csúcsidőben mérsz? 1 mérés nem mérés ugye. Érdemesebb naponta többet mérni, hátha.
-
Fandango
veterán
Sziasztok!
Van esetleg itt valaki akinek van tapasztalata a szigetszentmiklósi 1000Mbites FTTH nettel?
-
denko
senior tag
Sziasztok,
2 kérdésem van, mielőtt felhivnám a DiGit:
-Digisek kitudják-e húzni még 1 UTP kábelt a lakásba Kérésre? ( Ne keljen megosztani azt ami van, mert már szinte be van épitve a falba az első kábel, és másik szobába kellene. Kért-e már valaki olyat, van-e dija?
-1Gbs csomagnál mit szoktatok mérni Budapesten (11 ker-ben) 500/200- jön általában.
Köszi az infót!
-
Laccoss
addikt
válasz
xeon forever #74765 üzenetére
Helytelen az idézet. Ha túl sokat veszítesz, az természetes, ha túl sokat nyersz, az törvénybe ütközik.
-
nfsu17
veterán
válasz
xeon forever #74757 üzenetére
-
varso
tag
válasz
herdsman12 #74760 üzenetére
-
varso
tag
válasz
xeon forever #74757 üzenetére
-
BPéter1984
tag
Sziasztok , problémám lenne de nem tudom csak nálam jelentkezik e vagy a saját routerem szórakozik.
Van egy digi ftth 1000/300-as netem , ont bridgben , mögötte asus rt-ac 1200g+ router , a település Úri.
Ma szinte nem tudok netezni mert majdnem egyfolytában azt írja a router hogy leválasztva , tehát nincs net kapcsolat aztán pár percre helyrejön másik ip címet kap aztán kezdődik minden újra , pár nappal ezelőtt is volt ilyen de max 1-2 alkalommal nem ilyen sűrűn mint ma. Nem tudom mit tehetnék , cseréljek routert ? Ha igen akkor mi a legjobban ajánlott ? A wan résznél próbáltam dns-t állítani kézzel is ( 1.0.0.1 , 1.1.1.1 ) és automatán is ez nem nagyon segít. belső hálón statikus ip-k vannak . -
nyogo83
senior tag
válasz
4Grider #74753 üzenetére
Egyebkent erdekes, mert desktop gepen eddig egyedul a mail-nel vettem eszre gubancot (ket nappal ezelott total meghalt a bejovo mail ami elvileg 993-as porton van). Viszont telefonon tobb streaming szolgaltas is volt hogy akadozott, vagy csak toltott a vegtelensegig (video/zene). Olyan, mintha bizonyos portokat erintene csak a gond. Raneztem a NAT-ra is, de nem valtozott, nem vagyok NAT-olva.
Nem tudom hanyszor restartoltam a routert, mert eloszor arra gyanakodtam, aztan tesztre bekotottem a TP-Link helyett egy Asust es azzal is ugyanezt csinalja, na akkor gondoltam hogy benezek ide a topicba.
-
nyogo83
senior tag
Latom masnak is van problemaja digi neten keresztul bizonyos szolgaltatasok eleresevel.
Gyanus, hogy naluk van a gubanc?
Par napja pl az email kliensem nem tud csatlakozni a szerverhez (timeoutol az adott porton), mobilnetrol tokeletes.
Sok mas szolgaltatas is sokszor ugy megy, mintha valami betarcsazos netrol lennek, vagy az is timeoutol.
Router hibat kizarnam teljesen, speedtest szzerint a sebesseg fullra megvan, megpingelve par szervert szinten nincs semmi kiugro timeout vagy packet loss.Olyan mintha a diginel a kozpontban a portokkal csesztettek volna valamit
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
xeon forever #74739 üzenetére
Nálam ott van telón is és pc-n is.
-
adika4444
addikt
válasz
xeon forever #74746 üzenetére
Értelmeset mérni amúgy sem nagyon lehet.
Itt bár jön a 100--110 MB/s lefelé az ftp.bme.hu-ról (debian-cd), de Speedtesten az AHRT szerverével jön a legnagyobb sebesség akár 880 Mbps lefelé, de a felfelé irány meg kevés, nem tudja kimérni. Telenor szerverrel lefelé nem mér rendesen, de a felfelé irány ok. Telekom a legjobb, az most 500/200-at produkált, és ennél többet nem is nagyon szokott nálam, egyszer láttam 700/240 Mbps-t...
De a saját szerverüket is felülmúlta itt az AHRT-é lefelé...
-
Nekem működik a Google Play áruház és szokott frissíteni...
-
Gyurka6
őstag
válasz
xeon forever #74746 üzenetére
Miért nem jó az nmhh [link]
-
poli27
veterán
válasz
xeon forever #74739 üzenetére
Lehet nem fizettek érte szokásukhoz híven
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur #74742 üzenetére
Fas*a.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur #74740 üzenetére
Próbáltad újraindítani az eszközöket(router, ont)?
-
szabonagyur
félisten
Nyíregyen nincs valakinek szerelő ismerőse?
F@sz szomszéd szórakozott a villanyórában és nincs netem, ugye Digi meg 72 órán belül jön ki.
-
xeon forever
addikt
Es ami erdekes, hogy a speedtest oldalan mar nincs fent a digi szervere...
-
xeon forever
addikt
válasz
sfdrakex #74737 üzenetére
Nekem nem tetesztett, hogy kb 2 eve amikor eszre vettem, minden egyes meresnel a speedtest oldallal kapcsolatban kb 50 egyeb IP cimet talatam a dns cachben, Utana neztem es mind a ZiffDavises megfigyelo oldalakkal volt kapcsolatban vilag szerte. Routerben tiltolistara raktam a tartomanyokat, es lass csodat azota felszabadult / tobbet merek 30Mbps-sel.
(ZiffDavis CORE, Amazon, Ad Server AppNexus, District M, EMX Digital, Google Inc.,Google Analytics, media.net, Oath, OpenX, PubMatic, Pulsepoint Ad Exchange, Rubicon Project, Sonobi, TrustArc.)
Ezeknek adsz hozzaferest amint engedelyezed.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
xeon forever #74736 üzenetére
Nálam ilyet nem dob fel. Valami biztonsági programod talál kémkedést a speedtest oldalán?
-
xeon forever
addikt
válasz
sfdrakex #74734 üzenetére
Nem. Nalam ki van tiltva Ziff Davis, de azert probalkozik...
Hatha adok neki egy portot meg admin jogokat jelszoval...Szerintem a DIGI lemondta a szerzodeset. Lejjebb irtam evi 1997 USD a ISP-knek a @szemelzre szabahato@ Speedtest a sajat logoval sajat loggal, meg ilyenek.
-
Cr00py
senior tag
válasz
xeon forever #74733 üzenetére
Így van. engem is átdob a speedtest oldalra.
Ott valami más gond lehet.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
xeon forever #74733 üzenetére
Engem simán a speedtest.net oldalra dob. Lehet nálad telepítve van valami third party szemét.
-
sfdrakex
nagyúr
-
hazger87
csendes tag
Sziasztok!
Látom másnak is vannak kapcsolódási hibái. Nekem nem Samsungos a problémám, hanem Google-al kapcsolatos, nem tudok egy csomó Play-es alkalmazásba belépni, mert csak "teker" a telefon, a YouTube se megy, stb. Tapasztalt valaki hasonlót? Más szolgáltatóval működik minden ahogy kell, de itthon a Digivel nem... -
Angel2014
addikt
válasz
gajdi79 #74721 üzenetére
Az egy másik topik a diginek [ Digi Kábel] amit itt tudsz elérni.
Kezdem azt hinni,hogy direkt köhögteti a digi a Magyar lakosokat ,úgy a kábeles résznél ,úgy az internettel is.
2500 Ft ot akarnak kérni egy ilyen osztó csere miatt...számoljunk csak ha több száz lakásban eljátszuk ezt napi szinten..hó végére egész szép summa összejön nekik.
Amúgy nekem is csinálta egy ilyen osztót tettek be és megjavult.
-
gajdi79
csendes tag
Üdv!
Nekem meg bizonyos csatornák 'esnek' szét (history, tlc, travel), kikockásodik és a hang is olyan mintha egy sportcipőt húznék a parkettán. Nem minden csatornával van, sőt hd adások is mennek. A digi beltériét használom kártyával, de korábban koax kábellel is ez volt, sőt a beltérit is cseréltem már. Szóval nem tudom mi lehet a gáz, ebben kérnék segítséget. Ügyfélszolgálat annyit mond, hogy beltérit alaphelyzetbe kell állítani, megvolt felbontást is állítottam, de nem oldotta meg. Ja és a tv samsung és filmek gond nélkül mennek rajta. -
prisz
senior tag
Most komolyan B+, kb. már 1 hete, képtelen vagyok csatlakozni Digi hálózatból normálisan a Samsung szerverihez. Mindezt úgy, hogy rohadtul tudják, a háztartások legalább 40-50%-a használ legalább egy Samsung eszközt. Nálunk 2 telefon, meg egy tab szarik csatlakozni, miközben Telekom,Vodafone hálózaton minden hibátlan. Ráadásul vigyázzatok az eszközökkel, mert a Samsung biztonsági mentés is hektikusan müködik jelenleg a Digi hálózatán...
-
Angel2014
addikt
válasz
herdsman12 #74714 üzenetére
Tegnap megtettem a diginél...igaz csak egyes számba akarták de kivertem a hisztit és mondtam több száz ember kezdi észrevenni így kértem írja be ezt is...nem tudom hogy meg is tette.
sfdrakex : +1
-
ToBeY
nagyúr
válasz
herdsman12 #74714 üzenetére
Valaki írt már esetleg a diginek (és kapott is rá választ),hogy mi a fene van?Ha nem,akkor írnék!
Mobilnettel nem fogok lerántani 4-500mb updatet! -
ToBeY
nagyúr
válasz
herdsman12 #74712 üzenetére
Ok,és a samsung update miért nem megy?eddig jó volt az is.
-
ToBeY
nagyúr
A digi oldalán miért nem működik a sebességmérés?Valamiért átdob a speedtest-re,amihez viszont app kell.
-
xeon forever
addikt
Lehet lejart az egy eves csomogjuk...
https://www.ookla.com/speedtest-custom@Get started now and publish your branded test within minutes. Choose from a free subscription or unlock the full suite of configuration and analytics tools with a premium subscription starting at $1,995 per year.
-
petipetya
nagyúr
Csomagot váltanék, valakinek sikerült már? Az 1. igényt hiába rögzítettem online, nem kerestek telefonon/e-maiioben 15 napon belül. Azóta még kétszer rögzítettem az igényt, mert ha naponta kapnak egyet, előbb-utóbb csak megunják és foglalkoznak vele, nem?
-
varso
tag
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400