Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
adika4444 #42876 üzenetére
oké , azt hittem az a sima router amit régebben a panelekbe adtak zte körzetben, de igy akkor rendben, viszont attol függetlenül mivel nem hibás az ont hanem megy rajta az internet igy nem fogják kicserélni , max bridge modba teszik és megy az ipv6 , és akkor kell saját router mögé aztán álhat fejre hogy neki router kell mert jobb sporolni mert meg teheti a digi ezt, hogy át teszi bridge modba az internet ésminden szolgáltatása át megy rajta akkor hiba nélkül tehát a szolgáltatátassal nem lehet panaszm az más hogy nem több gépen fog menni hanem ccsak 1-en de hát az ászfben sem szerepel olyan hgoy minden gépre köthetö internet hanem csak 1 gépre, az hog routerel lehet osztani azt nem a digi kell adja,
-
adika4444
addikt
válasz
TeeJay #42868 üzenetére
Na ez tévedés, Google dns észrevételeim szerint a leghitványabb az alternatívák közül... Lehet jobb mint a szolgáltatói, de hogy vannak nála jobbak az biztos.
Nem is használom...
(#42875)DonMaster:
F668 optikás, ott nem lesz ont nélküli móka, persze +1 kábelt behúzhatnak csak értelme nincs -
DonMaster
addikt
válasz
kormoczi #42872 üzenetére
azért azt nefeled el, hogy lehet hogy azokbol a tipusokbol nincs készleten raktéron a digi-nél csak abbol amti kaptál, ezt a lehetöséget ne feled el, és igy lehet hgoy kapsz egy uj ugyan olyat és nem pedig másik zte-t hiába is kéred, mivel lényegében ez csak plusz mondhatni suvenir a digi-töl igy kb ha fogja és behuz hozzád a zte helyet egy plusz kábelet gondolom telo+net+tv van. telo-nak behuz uj kábelet és azt mondja hgoy csokolom
akkor muszály lesz routert vegyél hgoy több gépen menjen . és ezt megtehetö nem mondhatsz semmtise és nem tehetsz semmit se ellene. -
kevinium
aktív tag
válasz
Siriusb #42873 üzenetére
Erre, hogy nem jönnek be az oldalak:
Nekem a gépem csinál olyat egy idő után, hogy amikor tcp kapcsolatot akar nyitni (betölteni egy oldalt), akkor syn-sent elküldése után az én saját gépem küld utána egy RST-flag-es csomagot...
Nem tudom, hogy ez egyéni problémám-e, vagy másnál is előfordul, de ha nem jönnek be oldalak, akkor érdemes megnézni router restart előtt egy wireshark, vagy tcpdump-ot...
Nekem a számítógépem újraindítása oldja meg a problémát...
Ez azért furcsa, mert a netstat-nál ilyenkor is csak 10-12 tcp kapcsolatot mutat... (Tehát szabad portnak is kéne lennie...)
-
Siriusb
veterán
válasz
TeeJay #42868 üzenetére
Ez nálam is elő szokott fordulni. Úgy gondolom, bár még csak szúrópróbaszerűen néztem, hogy ami ipv6 címen jön be, azzal nincs gond, viszont a NAT-olt ipv4-es kapcsolatom miatt azoknál az oldalaknál szokott előjönni a probléma, amit ipv4-en érek el.
Egyre bosszantóbbnak találom. És igen, nálam is szokott segíteni a router újraindítás. -
kormoczi
csendes tag
válasz
Varszegig #42864 üzenetére
Azt elsőre is felfogtam, hogy az F668 nem képes rá, viszont Gézengúz mindenféle megjegyzés nélkül linkelt egy oldalt, amivel semmit nem segített. A válaszomban azért emeltem ki az F668-at, mert arra is azt írja a Digi hogy működik, közben nem (tehát a digi honlapjának nem igazán lehet hinni). A többi HGW-ről továbbra sem tudok semmit; azt már korábban leírtam hogy a bridge mód megfelelő router hiányában nekem nem játszik. Arról nem tudtam, hogy ZTE/Huawei körzetek vannak, viszont még mindig ott van további 2 ZTE típus, a ZXHN 218N és 298N. Ezekről meg tudja erősíteni valaki, hogy router módban IPv6-képesek vagy nem képesek?
-
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
18. Kerület Havanna a böngésző csak teker és nem mennek az oldalak mi a fuck van semmi nem jön be
-
upc8823
tag
-
Varszegig
veterán
-
kormoczi
csendes tag
válasz
Gézengúz #42862 üzenetére
Ez is digi honlap.
"Huawei Echolife HG8247H / HG8245H (routing modban) és ZTE ZXHN 218N / 298N / F668 (routing modban)"
Azért tapasztalatokat kérdeztem, mert tegnap egy Digi-s műszakis azt mondta, hogy csak a sima ONT-k ipv6-képesek, a HGW-k csak bridge módban. -
kormoczi
csendes tag
HG8247H, HG8245H, 218N, 298N közül valamelyik?
E szerint a 8247H igen.
Nem akarok most routert venni (gigabites, ipv6-képes routerek 10k fölött vannak), HGW cserével kéne megoldani.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest