Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Androidos telefonra szeretném a digikabeles e-mail címemet "beállítani". Ehhez van valami leirás, segédlet?

-
arkone
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Eladnak 1000/200-as netet oda, ahol nincs is kiépítve?
Mért 500 feletti letöltést, nem erről van szó. Régen 20/20-at árult a digi.
Van egy nagy keresztmetszet, amiből ha kihasznál egy hangyafasznyit, már akkor is nő a ping. Az a tplink router megfelelő ehhez a nethez.
Javaslom havernak, hogy jelentse be.
-
Neo76
tag
válasz
lajos0001
üzenetére
ZTE F668 volt kint. Processzor tekintetében nem volt gyenge, mert hozta a 930-940Mb-et lefelé irányban.
A tudása nem rossz, de fontos funkciók nem voltak elérhetők benne, vagy le voltak tiltva. OMCI + PPPoE volt beállítva, gondolom nem tudják messziről átállítani leszakadás nélkül, ezért cserélték.
Helyette hoztak egy sötét kék ONT-s modem-et, ami mögé egy WDR4300 van kötve most.
Ezzel minden megy szépen.Más!
Az különben normál állapot, hogy a HW-NAT-nak kell egy kis idő, míg "kinyit", hogy elérje a max sebességet?
A Speedtest.net érdekes végeredményt ad, mert kell kb. 4-5mp, míg maxra fut, majd ott is marad. Mivel kicsit a minta file (RCS-RDS oldalához képest) így nem a valós eredményt adja. -
Lathronos
őstag
válasz
szoszo75
üzenetére
Akkor ezt figyeld(100/50, DIGIS Huawei ONT)
Vagyis a letöltés a gyakorlatban 33.6 Mbps. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott közölték, hogy így jártam. De azért kijött egy hálózat szerelő szombat délelőtt, mért. Közölte, hogy a garantált 25 Mbps letöltés bőven megvan, így nincs hiba, minden a legnagyobb rendben. Megoldás: ha nem tetszik, váltsak 500-asra és akkor jobb lesz.
Bravo. -
-
kevinium
aktív tag
válasz
wwenigma
üzenetére
idoben visszajelzést (ACK) a TCP csomag megérkeztéről így automatikusan (RTTx2 idő) újraküldi
Igen, de van, hogy 40-50szer kell elküldenem az ack csomagot (annyiszor kapom meg a jó csomagot oldalbetöltésnél, youtube stream-nél), mire az ack odaér. (úgy, hogy megvan a feltöltési sávszélességem, és nem megy pl.: torrent, vagy bármi más felfele.)
Ami azért úgy elgondolkodtatott...
Gép nem volt űberoptimalizálva valamivel?
"Linux mint" van a gépeken 3 laptop, alapértelmezett tcp beállításokkal (cubic algoritmussal) Másik helyszínen ahol szintén digi előfizetés van nincs semmi gond... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kevinium
üzenetére
Lakossági előfizetés, de igazabol a garantalt ha megvan akkor uzleti eseten se panaszkodhatnal. Igy hirtelen vegiggondolva, a retransmission az az amikor nem kapsz idoben visszajelzést (ACK) a TCP csomag megérkeztéről így automatikusan (RTTx2 idő) újraküldi. Gép nem volt űberoptimalizálva valamivel?
A laptopos emberke ilyet szerintem nem fog nézni, savszelt mér, ha megvan akkor nem tud mit csinalni.
4Grider: H298N-nel kapcsolatban privatban tudok adni kérésre infót, hogy kell bridge modba (PPPoE Passthrou) rakni...egyébként az hogy terhelés hatására növekszik a ping normalis, pláne ha a QOS is dolgozik és előtérbe helyez más dolgot.
-
4Grider
félisten
válasz
arkone
üzenetére
A szolgáltató által adott ZTE GW-en próbáltátok kikapcsolni a routolást (bridge módba áttenni)? Már persze ha lehet. Mert nekem ez routing problémának tűnik, de a szolgálatónál lévő cuccok nem olyanok, hogy azokon egy felhasználó jelentős terhelést el tudjon érni. Marad tehát az előfizetői oldal.
-
spici
tag
Üdv!
Ha Debrecenbe akarok DIGI szolgáltatást és az utca neve nincs az elérhetők között attól még van esély rá hogy be tudjam köttetni?Illetve mennyi idő a bekötési idő? Mindenképpen személyesen intézném.
-
Sasos
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nálam ment vele hibátlanul, (az elsődleges a google volt, a másodlagos az open dns), attól eltekintve, hogy a Digi dinamikusan adja a v6-ot is, ami pont a v6 lényege miatt szopóág. (Nincs NAT, nincs porttovábbítás, van helyette v6 tűzfalon szolgáltatás átengedés, amit csak IP-re lehet, az meg dinamikus, kör bezárult.
) Úgyhogy le is kapcsoltam szépen a routeren. -
arkone
aktív tag
válasz
adika4444
üzenetére
A digi routere: zxhn h298n
Ahogy írtam is úgy is próbáltuk, hogy csak saját routerrel. Az pedig egy TL-1043ND v2-es.
A digi routere saját firmware.
A TL routeren egy ddwrt fut legfrissebb firmware-el.A digi net haverom húgánál van.
Az én netemet hasonlítottuk össze, ami ugyan azzal a technológiával működik, mint a digi.
Nekem full sávszéllel töltött le, majd fel. ping csak 2-3 ms-ot nőtt.Természetesen kábelen csatlakozik a gép. Ép eszű ember nem játszik wifiről!

-
kevinium
aktív tag
Bejelentettem e-mailben a digi ügyfélszolgálatán a magas tcp.retransmission, és tcp.fastretransmission értékeket... A mérést természetesen kábellel végeztem, közvetlenül a laptopba volt dugva a kábel. Mondandómat alátámasztandó elküldtem a wireshark-kal készített csomagfejléceket is. Amit itt is szeretnék közreadni, hogy aki akarja tanulmányozhassa: (a payload-ot levágtam, az ip-ket anonimizáltam, dns lekéréseket töröltem belőle... 2 óra van így rögzítve, kb 1 giga adatforgalmam volt)
https://drive.google.com/open?id=0BxI0BkTXWDPWbklMaDh1WEhnV0U
https://drive.google.com/open?id=0BxI0BkTXWDPWWWVkaVFPYWU1SmsEzt a választ kaptam:
" Amennyiben egyenletes, konstans internetsebességre vágyik, javasoljuk az üzleti csomagjainkat."...
" Az Ön internetes kapcsolatát ellenőriztük és jelenleg semmilyen hiba nem tapasztalható a szolgáltatásban."
" Amennyiben ellenőrizte számítógépét, laptopos vizsgálatot tudunk felajánlani Önnek."Ami érdekelne: Ez így tényleg rendben van? Mások ha például csinálnak egy sebességtesztet, és azt rögzítik wiresharkkal, akkor mekkora a tcp.retransmission-jük?
Valami hasonlóra gondolok: pcapng fájl csak a sebességmérésről... payload nélkül...
https://drive.google.com/open?id=0BxI0BkTXWDPWNGR4RFYxSURiT2cHa másoknál sokkal alacsonyabbak ezek az értékek, akkor hívom a laptopos emberkét. (gyanítom, hogy igen, de akkor hogyan ellenőrizték a kapcsolatomat?) A pcapng fájlból a payload-ot a TraceWrangler programmal vágtam le...
Összesítő kép a wiresharkból:

Köszönöm a segítséget!
-
Két hete nem volt meg a garantált. Jeleztem a hibát. Csöngetnek, beengedem, mérnek 650. Kérdem mennyi a lépcsőházba bejövő? 650. A kábel hossz hozzám 5 m. Akkor minek is mérnek nálam?
. A garantált meg van az lett írva a papírra. Természetesen a bejelentés után úgy 2 órával már volt megfelelő sebesség, előtte meg 1 napig halódott a net. -
-
ToBeY
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Közben helyreállt az ipv6..
Google IPV6 DNS-sel működik valakinek a dolog? Amint átírom rá a dns-t, onnantól nem fut le a teszt.
-
arkone
aktív tag
Erre valaki?
Elég furcsának találom, hogy egy ilyen technológián egy youtube elindítása ekkora csomagnál válaszidő növekedést okoz.
-
ToBeY
nagyúr
Nah azt most már meg tudom mondani,hogy a 1043nd v1 230/190mbit a vége

-
arkone
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Ismerősömnek a legnagyobb LAN csomagja van (1000/200 Mbps). Kapott ugye digi-től egy routert, amiről működik a telefon is.
Azt tapasztalta, hogy ha játszik FPS játékkal és a húga elindít valamit youtube-n, akkor megugrik a játékban neki a ping. +15-20 ms-al. Ha elindít egy speedtest.netes sebességmérést, akkor mégnagyobb a pingnövekedés.
Mi lehet a gond? Mert nekem is lan netem van 80/30 Mbps igaz ez nem digi, de ugyan olyan a technológia, de nekem 2-3 ms a pingnövekedés, ha megy a speedtest, vagy torrent max sávszélességen.
Haverom kipróbálta a digi router nélkül is egy ILYEN routerrel, de ugyan az. Megnő a ping játékban, ha pl néznek youtube-t a másik gépen.
Az a furcsa, hogy ugye youtube közel sem használja ki az 1000 Mbps-t.
Mit mondtok? Mi lehet a gond?
-
anulu
félisten
no, bekötötték. 500/200-at gyönyörűen hozza, de csak akkor, ha a gépem közvetlenül a huawei-re van kötve. berakom a routert, ip-t megkapja, mögötte azonban kakukk, semmi. átdugtam ezt a routert a T-s előfizetésünkre, ott tökéletesen megy. ha jól sejtem, ez az a bridge mode, amiről fentebb szó volt? vagy valami egyebet szúrtam el? 4 órát szenvedtem vele, és ott vagyok, hogy csak direktben rákötött cuccal megy, azzal viszont tökéletesen. csakhogy a belső tartomány másik IP range, mint ami a huawei-en be van állítva.
remélem mihamarabb beállítják a bridge-elést és menni fog utána.
-
ToBeY
nagyúr
Ez is egy társasház majd megnézem holnap egy erősebb gépen direktbekötve mennyit hoz.
-
zsolt501
nagyúr
-
Flashget
félisten
válasz
Multibit
üzenetére
Az én öreg laposom úgy 220-260 Mbps-t tudott az 500-ból, amíg Comodo tűzfal volt rajta. Miután leszedtem, 420-480 között mozog a letöltési sebesség.
nekem évek óta az van asztalin és laptopon, tabon de még ilyet nem produkált egyszer sem.
telepítéskor csak a tűzfalat engedem települni semmi mást amit még felajánl. -
Multibit
nagyúr
Bármi elképzelhető, de csak Te tudod kideríteni. Mellesleg, nem tudom, hogy mi bajod a 470 Mbps-sel?

Egy vírusirtó, vagy egy tűzfal is vissza tudja fogni a gépet. Az én öreg laposom úgy 220-260 Mbps-t tudott az 500-ból, amíg Comodo tűzfal volt rajta. Miután leszedtem, 420-480 között mozog a letöltési sebesség. Néha megy csak kevéssel 500 fölé. -
ToBeY
nagyúr
Az elképzelhető hogy a gépem kevés az 500mbit nethez?Mert akármilyen ip-t is kapok,a sebességem nem nagyon megy 470 fölé(egyszer volt 486).Vagy az 500mbit netnek itt a vége?
-
lajos0001
tag
Eddig még központból simán mindig át tudták állítani a router üzemmódot bridge üzemmódra a user kérése esetén. Még soha senki nem írt itt olyan tapasztalatot, hogy ehhez ki kellett jönni szerelőnek, és nem is lenne logikus. Hogyhogy nem tud egy kompetens admin távolról üzemmódot váltani saját eszközön??? (Nem 1 gombot kell az eszközön megnyomni, mellesleg azt Te is meg tudnád tenni. Mellesleg: miféle router az, amelyet nem lehet távmenedzselni??? Nem hiszem, hogy a huawei ilyen lenne.) Szerintem áthintázás esete forog fenn esetedben. Én újra próbálkoznék, szükség esetén megfelelő határozottsággal (kicsit később).
-
anulu
félisten
sok-sok várakozás (hogy kiépítsék a hálózatot) után holnap kötik a Digi-t (500/200, oh yeah!). a kérdésem az lenne, hogy a kanócon kívül hoznak-e valami hálózati eszközt (modem pl)? vagy közvetlenül belemegy a router WAN portjába és ennyi? beconfolom a PPPoE-t és kész? illetve a telepítésnek milyen költsége van? jól hivatkoznak rá a netes rendelésnél, hogy van egy ilyen dokumentumuk, aztán persze lehet én voltam figyelmetlen, de nem találtam.
köszönöm a segítséget előre is!
-
lajos0001
tag
Üfszt felhívod, és bridge módba állíttatod a huaweit, ezt kérni kell (ha nem értik meg elsőre, többször is célszerű ezt megtenni kitartóan, az eddigi tapasztalat szerint a kitartás sikert hoz), majd használod a saját routert a huawei után kötve. Ha nagyon kérdezik, minek ez: kívülről is hozzá akarsz férni a saját dolgaidhoz (a a huawein keresztül ez nem megy, mert ott nem vagy admin). Összefoglalót is célszerű elolvasni.
-
bsh
addikt
üdv!
anyámékhoz bekötötték az optikai 100/100-as netet és egy huawei hg8247h-t tettek a modem helyére. csudálatos... csakhogy kivették az addigi routert is, mer'hogy minek mán az ugye?! csak éppen azzal nem foglalkoztak, hogy itt vannak ám access pointok is meg statikus ip cím beállítások, amik így most persze nem működnek.
a gyáei root/admin belépéssel nem lehet belépni a cucc felületére. az üfsz mondott egy user belépést, de ezzel még a default lan címet se tudom megáváltoztatni.
úgyhogy szépen visszakötöttem a régi routert, hogy minden működjön, ez még így jó is lenne akár, viszont egy baj van: a huawein nem lehet véglegesen kikapcsolni a wifit? sem webes felületről, sem a hardveres nyomógombbal? minden újrainduláskor (áramszünet stb.) auto bekapcsolja a wifit. wtf?
ezzel mit lehet kezdeni? -
Flashget
félisten
válasz
TeeJay
üzenetére
Félreértések elkerülése végett én nem nézem állandóan a speedtest oldalát, hogy addig keressek új ip-t amíg nem lesz magasabb az eredmény csak ha észreveszem valami nem oké mezei böngészés alkalmával akkor szoktam ezeket a köröket lefutni.
94-es ip címmel még sosem volt ilyen gondom ez a 188 már nem először, de legközelebb ha nem felejtem el nyomok egy tracert is azzal. -
adika4444
addikt
válasz
sziku69
üzenetére
Szia!
A bejövő kábel optikai kábel lesz. Nem hajlítgatható nagyon, és kihúzni se lehet hivatalosan házilag az ONT-ből. Az ONT-ra kötve a kábelTV drótját ami ugye szét van osztva ha elég erős a jel annyi tv-re amennyi van, akkor fog menni a DVBC meg az analóg is. Telefon csak a tel1-be mehet, azt kell osztani utána...
-
TeeJay
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
én inkább azt veszem észre hogy néha nálam is 500megabittől többet nem akar
aztán kapcsolatot bontom, jön új IP és valszeg az ONT-nél is új kapcsolat
és egyből 700-800megabit közöttre felmegy ugyanazon szerveren mérve 1-2perc különbséggel
hmmmfura ez a gyors csomag, bár nekem ugye mindig feltöltés bajom van

-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Most váltanék UPC-ről. A 29-es körzetben vagyok, ahol a UPC csúcssebessége 8-10 Mbit/sec. Ezért is váltok többek közt.
Lehetőség van a kábeles digi tv+internet+telefon bekötésére. Havi 6000 Ft körüli díjjal.
Eddig ugye a UPC volt a szolgáltató. Mindegyik tv, egy helyről kapja a tv adást. A telefon szintén a Upc-s dobozkába van kötve. Az internet ugye a telefon kábelen (adsl) jön. A digisek tudják majd használni ezt a "központi helyet" ? Vagy másképp kell bekötniük? Az internetet majd gigabytes routerrel (asus RT-ac68u) szórjuk szét.
Szóval a kérdés lényege az, hogy a régi hálózatot rá tudják majd kötni erre az újra? -
Flashget
félisten
most mértem mert észrevettem nagyon rossz a böngészés (FF összezuhant, chrome homokórázik) nézem 188-as ip
tesztnél felpörög majd lesik és hullámzik a sebesség letöltésnél a végén ennyire hirtelen felugrott.
kapcsolat bont majd újra belépve 94-es ip rögtön 500-ról indít és felugrik arra amit látni, stabilan azon marad.

-
Phoenixy
senior tag
válasz
gabasz
üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Ma bent voltam a DIGI-nél és kiderült, hogy a TopNet az 100/100-as (4 700 Ft-ért), szóval mondtam akkor átváltanék 500/200-ra (az csak 4 500 Ft
), de azt ki kell vizsgálniuk és akár 60 napig is tarthat, mondom hát jó legyen.
Addig viszont átváltottam inkább DIGI 100-ra, ami 3 000 Ft.
-
ToBeY
nagyúr
Meg kell osszak egy pozitívumot veletek 1 mail-be és kb 1 hónapa telt digi200<digi500 upgrade.

-
válasz
Varszegig
üzenetére
Köszi a választ. Írtam nekik 2 e-mailt, Facebook üzenetet, Twitteren is és az üzenő falon is 3-at. Nem mozdulnak rá, pedig most már 24 óra is eltelt a hibás működésből, náluk van valami hitelesítési probléma, ami nem enged be néhányunkat a PP fiókunkba. Mobil app oké, böngésző felület nem oké.
-
törölt tag
válasz
DonMaster
üzenetére
1. Sosem torrentezek.
2. TP-Link Archer C5 routerem van, szóval a Gbps-os WAN adott, NAT-ot is tud.
3. Steamről, Originről, Uplay-ről töltök.A jelenlegi 100-as Invitel netemet sem tudom kihasználni, pedig a másik lakás Telekom által biztosított TV GO Stream, és a Mindig TV, valamint Youtube a Nexuson állandóan megy szinte, de ez jó ha 10-12 Mbps-ot elvisz.
"Már azon is gondolkoztam - mivel külön lakásba költözök, hogy a DIGI-től elég csak az Internet -, hogy lehet nekem a TV GO, mert FOX, Paramount Channel, LifeNetwork van. Sportcsatornák szerencsére nincsenek, vagy nem számottevő."
http://prohardver.hu/tema/invitel_adsl/hsz_19787-19787.html
Szóval az is lehet, hogy csak Internet lenne a DIGI-től más nem is. A DIGI oldalán most azt nem látom, hogy mennyibe kerülne csak az Internet egymagában?!
Csomagban látom, hogy az 500-as 3600 Ft lenne az 1000-es meg 400 Ft-tal több. Egyébként nekem tényleg csak akkor kellene ez a sebesség, amikor vásárolok olyan méretű játékokat mint például az eddigi rekordom a GTA V, Steamről az is hamar lejött 100-as nettel is.
SSD-m van, de csak rendszerpartíciónak, eleve csak kicsi mindegyik SSD, az igazán nagy tárhelyet a HDD-k biztosítják számomra. Azért is mondtam, hogy kicsit vacillálok, mert valószínűleg egyébként sem tudna annyival tölteni ha még a szerverről jönne is. Ugyanakkor az 500 fölött is bőven megvan, és csak 400 Ft eltérés csomag esetén. Ja lehet a telefon is a DIGI-től lenne, és az is elképzelhető, hogy a TV GO ellenére csomagban veszem. Még nem tudom.
-
szaszandras
csendes tag
-
DonMaster
addikt
válasz
üzenetére
ha arra számitasz hogy 125mb/s-el töltöges le azt felejsd el, talán top torrent havi 1-1 aminél jo ha kitudod használni a sebességet maxon(vagy több torrent 1x-re valo letöltésénél,), a többi kb 60-70mb/s-el fog lefelé jönni, mivel a seed elfogy, persze ha linux-ot töltesz a nap 24orájában annál ugyan ez van , ha nincs elég seed akkor nem jön maxal, talán szerverröl valo letöltésnél lehet kihasználni, (seed szerver) vagy akár valami más ami 1gbits-es netel rendelkezik,
etöl függetlenül router nem elég hogy 1gbits-es paortjai vanank kell NAT-ot is tudjon,
persze nem akarlak lebezsélni a gigás netröl, mindneki azt vezsi amit akar, ha több gép log a neten 1x-re és hazsnálják is akkor sokkal jobb a nagyobb csomag, viszont fix letöltésre maxon nem igazán lesz kihasználva,
emelet a 200-as up-ot megemliteneém, ha jön 0-24-ben enynit ir a speedtest attol még 1torrent nem fog menni 25mb/s-el felfelé, kivéve ha te magad töltöd fel, de linux disztrot 1gbits-es szerverre lehet 25mb/s-el tölteni,
felhöknél sajnos vannak korlátok, 5-10mb/s max amit kilehet felhötárhelynél használni. -
törölt tag
DIGI megrendelése előtt állok, van SSD a gépemben - mindegyikben van -, de csak rendszermeghajtók.
Most néztem a merevlemezek egymás közötti írási sebességét:

WD 3TB Red IntelliPower 64MB SATA3 WD30EFRX-re írás
Lehet elég lesz az 500-as csomag is. Majd még meglátom. Mondjuk még utána kell néznem, mennyi az 500-as és az 1000-es közti különbség.
Persze még SATA II-es alaplapom van AHCI-vel.
-
Egy kis segítséget kérnék. Többen nem tudunk a Paypal számítógépes felületre belépni már hosszú ideje, arra gyanakszom, hogy a DIGI-t blokkolják. Ha lenne valakinek Paypal fiókja, nem próbálna belépni? Nekem Szegedről nem megy. A mobil app-al normálisan használható. Ami ugye nem DIGI.
-
Con Troll
senior tag
válasz
adika4444
üzenetére
Szerződést a szerelő is tud vinni bekötéshez, így emiatt nem kell bemenni aláírni. Átfutási időben pedig nincs különbség telefonos/netes megrendelés között. Telefonos ügyfélszolgálaton is ugyanabban a rendszerben rögzítik a megrendeléseket, mint aminek a módosított felülete neten elérhető.
-
adika4444
addikt
válasz
Prodidzsáj
üzenetére
Hali!
Telón érdemes rendelni de szerződést aláírni be kell menni, neten annyira nem jó rendelni hosszabb lehet a bekötés mint telón vagy személyesen.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bravo.

) Úgyhogy le is kapcsoltam szépen a routeren.

. A garantált meg van az lett írva a papírra. Természetesen a bejelentés után úgy 2 órával már volt megfelelő sebesség, előtte meg 1 napig halódott a net.

Amúgy a digis zte routert használom

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)