Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltifrog
újonc
válasz szoszo75 #32857 üzenetére
Utcát nem mondanék, de Kucorgó tér közelébe, ahogy néztem csaba felé is pár utcában láttam elmű oszlopokon digis dobozokat...
A doboz majdnem 1 évig kint volt, függ önkormányzattól ... hívataltól és elműtől hogy mennyi idő míg be is kötik, engedélyeztetés nem egyszerű + meg a konkurens mennyire tesz alá ...
De ha sokan jelzik , hogy kérik a szolgáltatást és környéken látsz dobozokat, akkor van esély rá , hogy hamarosan oda is elér )))
Annyi még, hogy digi.hu oldalán lévő utca nevek nem aktuálisak, sok utca név nem is szerepel, érdemes felhívni őket, vagy ügyfélszolgálatnak jelezni személyesen.
-
zsoltifrog
újonc
válasz szoszo75 #32860 üzenetére
Fehér doboz, amibe megy egy vékony kábel, ami már az optika, sokáig csak fel van tekreve dobozra, ha már össze van kötve oszlopok között akkor már tényleg hamar meg lesz, tesztet is gyorsan bonyolítják, amúgy egy román rendszámú kocsit látsz akkor általában ők kábeleznek és vagy tesztelnek , ők kötik össze dobozokat ...
"Ha az 500 Mbps-t teljesen kihasználod, az a router a teljesítőképessége határán dolgozik! Ez hosszú távon nem egészséges."
Hát szerencsére jól bírja a router kb 2 éve meg van és kb 4-5 havonta kell újraindítani.
Linksys ea2700 -ra van kötve, és több eszközt is kiszólgál kábelen és wifin is: gigabites switch, + wifi router, több gép , ... telefon, nas szerver és digis tv adapterek, stb ...
-
Flashget
félisten
válasz szoszo75 #33777 üzenetére
Igen van az ÁSZF-ben.
Gyakorlatban nem kérik csak anyag költséget, ha az user többet kér mint ami alapból jár. pl. utp kábel vagy optikai szál, elosztó stb. ami nem horror ár az ÁSZF melléklete tartalmazza az árakat.
2db UTP krimpelésért 40Ft-ot számláztak ki nekem.
ha alvállalkozó megy akkor egyből kell fizetni számlát is ad.
Ha Digis ember megy akkor a következő számlával küldik ki a díjat.Realme GT Master Edition
-
Huroq
senior tag
válasz szoszo75 #33777 üzenetére
Nem olyan nagyok az igények, igazából csak félek már a bekötésektől, mert a T egyáltalán nem szépen végezte a munkáját. A lényeg, hogy az oszlop és a ház közötti szakaszon nem a legrövidebb távot szeretném kérni, hanem a ház másik oldalán jöjjön be az optikai szál. Ez kb. 10-15 méterrel arrébb van, de a ház falán simán elvezethetik a kábelt. A belső vezetékezés annyiból áll, hogy 3 tv lenne 2 egy szinten a 3. egy másikon. A netet meg elintézem már majd én. Szóval nem nagyok az igények, csak azt szeretném hogy kulturáltan nézzen ki.
-
cadj92
csendes tag
válasz szoszo75 #34097 üzenetére
Ahogy a kérdések között is van:
ZTE ZXA10 F625GPont úgy néz ki, ahogy google kiadja a típusra.
A beszerelő srác azt mondta, hogy csak 1 portja működik, telefonból is csak egy, plusz a tv koax. Befele csak az optikai megy. Nem működik routerként, legalábbis elérni nem sikerült.
-
Sasos
senior tag
válasz szoszo75 #34307 üzenetére
Én egy évvel előtte rendeltem meg (van még némi hűség hátra ), így nem aggódok túlságosan. Mondjuk már az új routert is megvettem, ami itt porosodik az asztalon és várja, hogy egy ONT-ot valaki letegyen mellé végre. Úgy fest a sok egyszerre elindított terület (meg gondolom a szabadságolási szezon) hatására olyan a digi mint az ebayes rendelés távol-keletről. Vagy két hét, vagy két hónap, te meg csak vársz és senki nem tud semmit.
-
Sasos
senior tag
válasz szoszo75 #34321 üzenetére
Hívott ma egy másik szerelő, holnap jön 9-10 között. A fölösleges körök elkerülése végett mondtam neki, hogy még mindig nincs kötődoboz az oszlopon és egy kollégája már volt kint és emiatt ment el. Azt mondta kijön és megoldja. Kíváncsi leszek mi lesz a holnapi akció eredménye, remélem valóban berántja. Azt meg külön remélem, hogy az új fajta ONT-ban van bridge mód esetleg PPPoE Pass through, mert besírok ha a T-s Cisco után a Digi alám tol egy másik szopórollert. Holnap talán okosabb leszek...
-
g0dl
addikt
válasz szoszo75 #34967 üzenetére
Az itteni beírásokat ne tekintsd ilyen tekintetben jellemzőnek, aki elégedett, az nem fog billentyűzetet ragadni. Nálam eddig kétszer jártak, és mindkét alkalommal jó munkát végeztek. Igaz, én eleve elkerülöm ha lehet, hogy szerelők bakancsban végigslattyogjanak az egész lakáson, és az előszobáig minden kábelezést előre megcsináltam.
-
llacee
őstag
válasz szoszo75 #35107 üzenetére
Mikor májusban beköttettem a digit, elmentem 28.-án Tpontba és bevittem minden eszközüket.Mondta a csaj, h 8 napon belül megszüntetik (aznap nem számít) a 8 napot még ki kell fizetni.
Majd ezt követően 5 nap múlva felhívtak, hogy telefonon is erősítsem meg a felmondást, majd ettől a dátumtól 8 nap a felmondás.
Ezt követően agusztus elsején ki jött két havi számla és egy levél, amiben alá kell írnom a felmondást és a visszaküldéstől számított 8 napon belül megszünik.Hozzá teszem, két nappal az eszközök leadása után már a mail címeim megszüntek ill. modem és stb nélkül nem tudom igénybe venni a szolgáltatást.
Szóval erre számítson aki "T"-s.
Persze nem fizetek.Kapják be.
-
bb71
őstag
válasz szoszo75 #36319 üzenetére
Szia!
Én UPC-től jöttem, 1 hónappal a hűség lejárta előtt megkötöttem a szerződést Digihez úgy, hogy ráírták a szerződésre a hűség lejárta után kérjék el a számot. És 30 napot írt rá a fickó bekötési határidőnek.
A szépséghiba csak annyi volt, hogy a 30. napon jöttek ténylegesen bekötni...
A számhordozást pedig még csúnyábban - még ha törtvényes is - intézték, a 8-ik napon küldték CSAK el a számhordozási kérelmet a UPC-nek... nem hamarabb. Jelzem, ekkor már nem volt hűségem, hamarabb is megléphették volna.Flashget-nek:
egy dolog nagyon nem tetszik itt a Diginél: már 2x fordult elő, hogy net nem volt - a LED sem világított a routeren -, elsőre - mint újszülött - be is jelentettem, másnap reggelre lett magától, erre kb. 80 óra múlva becsöngetett a szerelő, hogy jött javítani! Mondtam nincs itt probléma elmehet...
Rutinos lett a fickó, másnap egy másik probléma miatt - már nem is tudom mi volt - már csak felhívott, hogy jöjjön-e... akkor sem kellett.Most szombaton este megint elment a net, be sem jelentettem... minek, újraindítottam a routert - azonnal nem lett jó, de 10-20 perc múlva meg igen...
Egy kérdést is feltettem a Digi online-nal kapcsolatban a weblapon: nincs válasz több, mint egy hete...
A 72 órát sem tartják be - felénk -, és a kommunikáció katasztrofális. UPC-nél a hibabejelentés vonalon értelmes emberek voltak mindig, lehetett velük műszaki dolgokról kommunikálni, itt csak felveszi a hibajegyet...
-
DonMaster
addikt
válasz szoszo75 #36564 üzenetére
ha az olt huaweii akkor csak a huaweii gyárból rendelhet ont-t hozzá a az olt zte akkro csak a zte gyárból rendelhet hozzá,
nem rendelhet valami másik cégtől mert nem működne, nehezebb lenne össze hangolni stbstb. csak a baj lenne vele, ergo maximum területtől függően csak 1 vagyis max 2féle egységet rendelhet ami csak 2 gyár.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Flashget
félisten
válasz szoszo75 #36573 üzenetére
kínában most volt 1 hét ünnep ilyenkor a fű sem nő...de nem ez az első ilyen eset a digi életében..majd jönnek megint a megmondó emberek, hogy megszűnik a Digi mert csődbe van egy homár bejegyzéstől.
tavaly sem volt ZTE modemjük megoldották másik UTP kábel behúzásával vagy a nem használt matáv vezetékkel a telefonhoz.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Gyurka6
őstag
válasz szoszo75 #37384 üzenetére
Szevasz!
Ma kötötték be a digit, 9ó-ra végzett (egy lyukat kellett fúrni, dobozba bekötni), majdnem 11.ig szaroztam vele, a szerződésben megadott adatokkal nem kapcsolódott. A szomszédét felhasználva volt net, majd 10 perc múlva már a sajáttal is. A szerelőt közben felhívtam, szerinte jól beírt adattal mennie kell, kb 5-8szor próbáltam, vagy tényleg nem volt aktiválva, v. csak így jártam.Gyurka
-
poli27
veterán
válasz szoszo75 #37421 üzenetére
Telepítsd újra a gépedet, vagy tegyél be egy routert és menni fog, megvan dögölve a windowsod pppoe tárcsázása, erről nem a Digi tehet...
A 651-es hiba pedig pontosan azt jelenti, hogy a PPPoE kapcsolat nem építhető fel. A hibát Windows útválasztási hiba okozza.
megoldása : [link]
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz szoszo75 #37424 üzenetére
Ugyfélszámoddal hivd fel az ügyfélszolgálatot és regéld el....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
válasz szoszo75 #37757 üzenetére
Az elején ez így néz ki. (... mert, hóközben kötötték be a szolgáltatást és egy számlán van a tört-tárgyhó és a következő hónap.)
Aztán már az aktuális hónapra fizetsz. A számla kelte a tárgyhónap eleje vagy néha az előző hónap vége (attól függ hogy hogyan esik a hétvége.) A fizetési határidő pedig a következő hónap 10-e.
... legalább is nálam, így működik a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest