Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
generic
senior tag
Üdv, szolgáltató által letiltott oldalakat valami trükk segítségével nem lehet megnyitni?
-
renamed
csendes tag
Mit jelent a Los led ha pirosan villog? Net/ kabeltv nem elérhető
-
-
Varszegig
veterán
válasz
CsatiZsol #39811 üzenetére
Szerintem ennek a ZTE-nek amit linkeltél nincs router funkciója.
Vagy kérni kell, hogy adjanak olyat aminek van (ha megoldható), vagy kéne egy normális router (elég sok van megfizethető áron is), ami simn lekezeli a PPPOE-n a gigás netet. Én erre szavaznék, egyszeri költség, de utána tökéletes megoldás. -
CsatiZsol
aktív tag
Sziasztok,
Vasárnap lettem egy Digi 1000-es net nagyon boldogtalan de azért még reménykedő tulajdonosa.
Boldogtalanságom oka, hogy egyelőre a max amit sikerült egy gépet közvetlenül rákötve (az általuk adott eszközre) 400/15Mbps ami ugye elég vicc, ráadásul ez is ~20percenként megszakad és újra kell csatlakozzak.
Ezt elvileg ők megoldják...
A másik okom az hogy a cucc (http://enterprise.zte.com.cn/en/products/network_lnfrastructure/broadband_access/xpon_olt/201401/t20140109_416586.html) amit adtak pppoe-n keresztül teszi elérhetővé számomra a netet...
Vettem egy tplink er6020-as routert, ami 2 wan portal rendelkezik és gondoltam, hogy ezzel majd szépen fogok a 2 szolgáltatás között "zökkenőmentesen" váltogatni, de az a gond hogy ennek a routernek pppoe csatlakozás esetén a throughputja 180Mbps...szóval valahogy meg kellene oldani, hogy a zte eszköz csatlakozzon pppoe-vel a digi hálózatához és nekem befelé már egy dynamic szolgáltatást adjon (elképzelésem szerint van egy router abban a zte cuccban amit hoztak) és az én tplink routeremnek már csak ehhez kelljen csatlakoznia, ugyanis ilyen esetben már ~960Mbps a throughputja...
Amennyiben van valamilyen megoldás arra, hogy az Ő eszközök adjon nekem ilyet és valaki már megtalált kérem ne tartsa magában.Válaszitokat előre is nagyon köszönöm.
Üdv Zsolt
-
poli27
veterán
válasz
bodom87 #39794 üzenetére
A UPC megvásárolta a Rubicom hálózatát, ami ki volt építve a társasházban, az Invitel meg sajátot épített ki, ha Digit akarsz nincs más megoldás csak amit a szerelő mondott, nem fogják kiépíteni a csillagpontot, mert nincs arra tervezve a hálózat (kihagyták a társasházakat) és emiatt nem tudják megcsinálni!
-
mobbo
senior tag
a kábelt kicseréltem egy újra
de nem ez lesz a gond -
-
lajos0001
tag
Egyik sem elfogadható reálisan. 1000-es csomag 800/100 alatt túró szerintem, az elfogadható ping 1-2 ms. A garantált érték más kérdés, és az is igaz, hogy nem egyforma a hálózat mindenhol, de ezzel együtt szerintem legalább ennyinek kellene lennie az elfogadhatónak, különös tekintettel arra, hogy sok ftth területen 7/24-ben 900+/200+ mérhető az 1000-es csomaggal, természetesen megfelelő router, megfelelő hw+sw és megfelelő madzagolás mellett.
-
adika4444
addikt
Kevés infó, milyen gép, milyen hálózati eszközök, FTTH (közvetlen a lakásba az optika) vagy FTTB (csak lan kábel)?
A 30 körüli ping a DIGI esetében magasnak mondható, mérj Telenor szerveren például. Illetve parancssorban (Win+R>>cmd) ping bix.hu parancsot próbáld meg, annak az eredménye lenne az érdekes.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest