Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Kiki18
üzenetére
Nem az a gond, hogy ezt a 80 megás netet nem bírná a gyengébb TP-Link, hanem az, hogy futtatsz egy torrentet és még többet szeretnél a routertől akkor elhasalnak mind. Vagy megelégszel 40 megás nettel és akkor nyugodtan vehetsz 10K alatti értékben routert.
Románoknál a digi már 1 gigás netet ad, gondolom azt is megrendelnéd majd 10K-ért keresnél routert hozzá. Már pedig ahhoz a nethez 14-15K alatt nem kapnál routert. UPC-sek is a 250 megás netet megkapták csak elfelejtették közöln velüki milyen router is bírja azt. Ahhoz már a TL 1043 sem jó, hanem a 3600-as. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Kiki18
üzenetére
1 szálon mérted ezeket a sebességeket vagy torrentnél?
Az én békebeli routerem tök jól elvolt addig amíg el nem kezdtem torrentezni rajta. Akkor aztán a feltöltési sebesség lement nagyon.Persze az is lehet nem tökéletes a kábelezés vagy valami, ami miatt nem tud teljes sávszéllel jönni az adat.
-
válasz
Kiki18
üzenetére
1,5 hónap?!
Én 27-én rendeltem meg. Előtte tényleg 60 napra vállalták. Mikor megrendelés után felhívtak, már csak 30 nap volt. Aztán jött a visszaigazoló mail, hogy 15 napon belül megköttetik a szerződés. De, ha jól sejtem, a szerződés megkötése nem feltétlen jelenti azt, hogy nekem 15 napon belül lesz internetem, mi? Mert akkor csak elmegyek addig egy mobilnetért.
Nem tudom, mi a fene tart eddig amúgy. Mikor a panelbe rendeltem, talán 1-2 hét telt el. Most, hogy kertes házba rendelem, 1-2 hónap kell? Mondjuk olyan olcsón mérik, hogy bőven megéri megvárni

-
Flashget
félisten
válasz
Kiki18
üzenetére
még1x.
lan kábel esetében amiről a netet és telefont kapod, a lakás bejárától 1 méterre viszik be oda rakják a splittert. Onnantól már a te dolgod tovább vinni pl. egy ilyen kábellel a PC vagy routerig.
De minden le van írva az ÁSZF-ben és az is ha kéred mennyit számolnak fel anyagokért is...
De! Ha megbeszéled a szerelővel mit hova kérsz szerintem meglehet vele beszélni. -
GP-Sz
senior tag
válasz
Kiki18
üzenetére
Érdekelne, hogy ez a "most rendeltem meg" mikor volt? Mert nálunk (Csillaghegy) úgy két hete mondta azt az ügyfélszolgálat, hogy azt az utasítást kapták a központtól, hogy nem vehetnek fel megrendelést ftth hálózaton, a honlapon is kikerült az összes utca a címkeresőből. Ezexerint nálatok nem?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- THE G-LAB Combo Tungsten Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Letöröltem,és már minden flottul megy, a routernek semmi baja,sőt!