Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Gaben01
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Van jópár ismerős Kistarcsán szintén digisek,velük ingyen beszélünk a vezetékes telefonon illetve elég nevetséges percdíjért hívom a szüleimet Szegeden, van PV TV és F&H,amiket gyakran nézek, rengeteg sportcsatorna és a 20/10 nagyon korrekten hangzik.Mikor aláírtam a fene se gondolta,hogy ennyit fogok szívni a nettel.Arról nem beszélve,hogy a UPC-nek 10/1 és 25/1,5-es csomagjai elérhetőek nálunk nem túl baráti áron és akkor tv-t még nem is nézek.Nem valószínű,hogy az elkövetkező 10 évben megőrülök és eladom a házat,így nem tűnt rossz döntésnek.Utólag persze könnyű okosnak lenni,de van két kisgyerekem,hitel a házon és aki hasonló helyzetben van az úgy gondolom megérti,hogy spórolni szerettünk volna.Értem én,hogy aki két évre aláír a digihez sikeres ember nem lehet,de az ironikus megjegyzésed sajnos nem segít a megoldáshoz közelebb jutnom.
sfdrakex: mikor megszakad a kapcsolat csak az áramtalanítás segít.Volt már hard reset a routeren is, a zte-n is (akkor ez modem vagy mi a túró?).Néha vacakol a telefon is,de az nem túl gyakori.Viszont azért,hogy kiküldjenek valami szerelőt szinte könyörögni kell (pedig nekem számlázzák ki a kiszállás költségét).

-
Gaben01
őstag
válasz
tothzoli
üzenetére
Őszinte leszek,elolvastam vagy háromszor amit írtál,mire rájöttem,hogy mi a lényege.

20/10 PPPoE csatlakozás és magánházban lakok, itt a 4200/hó csomag: [link].A garázsban van a ZTE (ha nem modem akkor mi a neve?), így néz ki: [link]
A ház be lett kábelezve cat5e kábellel,mind a garázsból indul,akárcsak a telefon és coax kábelek a tv-khez a szobákba.sfdrakex: nod32 van a gépen, a másik kérdésre fejből nem megy a válasz,este tudom megnézni otthon.
Sajnos ezek nem valószínű,hogy befolyásolják a dolgot,mert már azt is kipróbáltam,hogy szűz win7 (alaplapi driverek+vga driver) és firefox (se vírusirtó,se utorrent). Így mértem speedtesttel és az eredmény az lett,hogy a teszt elején fölugrik 20-21megára a download sebesség és onnan nagyon lassan (8-10 percig is eltart) visszaesik 0-ra,majd meg is szakad a kapcsolat (a gép a zte-re kötve direktben),de érdekes módon a ping az mindig 2-4ms körül van.Ugyanez a jelenség egy pci-e hálókártyával,routeren lan-on és wifin keresztül is (még mindig szűz win7+firefox felállásban).És ezt mindhárom lappal eljátszottam,az eredmény mindig ugyanez volt.Kizártnak tartom,hogy 3 különböző lap,ugyanazt a hibát produkálja.A rendszer ssd-n van,még ki fogom próbálni azt,hogy egy hdd-re telepítem a win7-et,bár nem tudom mi köze lenne a dologhoz.Én egyértelműen a zte-re gyanakszok,de természetesen az ügyfélszolgálatos csajok folyamatosan hülyének néznek.Náluk minden frankó,szóval így jártam.
A fura az egészben az,hogy karácsonykor minden ment hibátlanul,aztán 10 nap áramtalanítás után már nem, és közben a gépen/routeren nem állítottam át semmit. 7 évig Zuglóban laktam, UPC kábeltv+ 120/10 fiberpower és jó ha 3szor beszéltem az ügyfélszolgálattal és ennyi idő alatt egyszer cseréltek modemet.A nyáron költöztem Kistarcsára,a DIGI akkor rohadtul nyomult, UPC elég horror áron lett volna,úgyhogy aláírtam 2 évre.Már bánom.
-
tothzoli
tag
válasz
Gaben01
üzenetére
Szia.
Nem értem hogy 20/10 ugye PPPOE csatlakozásról beszélünk akkor milyen modem van nálad?(20/10-es digi net ZTE ZXA10 F625A modemmel)
Alapból van egy kis szürke doboz amin van 2 csatlakozás. TELEFON és NET.
Ha modemes kábeles neted van ott nincs 20/10 csomag max 2/1 meg 4/1 ami jelenleg a diginél felvan duplázva.Szóval 20/10 gondolom PPPoE csatlakozás tehát LANOS internetről beszélünk.
Nálam 40/20 van, Tplink 841N 300mbps wifi router meg ugye az alaplap integrált lankártya.
Digitől ugye jön coax tvbe meg az UTP -> kis szürke doboz --> telefon, net(utp).
Net(utp)--> Router (PPPoE beállítás) username,password amit a digi generál, rajta van a szerződésen vagy ha felhívod őket akkor adatok,szerződés szám egyeztetés után kiadnak ha netán ott lenne gond.Akinél nincs router ugye ott a Net kábel be LAN kártya , gépen létrehoz új kapcsolat (PPPOE) username,pw majd csatlakozás.
Speedtest mérést digi nem fogadja el --> [link] ezen mérd meg. Kiválasztod LAN esetén 400mb csomagot. Elkezded letölteni 50% dobsz egy printscreent paint kiment kép. Letöltötted a 400mb csomagot majd feltöltés és amint ez az ablak végig ment arról is Printscreen paint kép kiment.
Tehát van 2 képed le és feltöltésről. Ezt elküldöd hibabejelento@digikabel.hu címre ügyfélszámmal, hiba észleléssel stb, mobil elérhetőség.
Azt a ZTE modemet lődd ki. Net kábel, router be a gép , routeren PPPoE username,password és mennie kell.
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Mivel már teljesen tanácstalan vagyok,ezért leírom a kálváriámat,hátha van valakinek ötlete.Adott egy Asrock Z77 Pro4 lap (előtte egy asus p8h77-v, majd egy p8p67m-pro), egy TP-LINK WR941ND router és 20/10-es digi net ZTE ZXA10 F625A modemmel.A problémám a következő: karácsonykor nem voltunk itthon egy hétig,úgyhogy áramtalanítottam mindent (modem,router,gép).Mikor januárban hazajöttünk,mindent visszakapcsoltam és utána randomban elment a net.Illetve a win7 jobb alul azt mutatta,hogy van internetelérés,de közben semmilyen oldalt nem töltött be a firefox, aztán egy idő után jött a sárga felkiáltójel is.Az érdekes az,hogy közben wifin hibátlanul ment a net.Sajnos a router kihagyásával is ez volt a tünet.Újratelepítettem a win7-et (64 bites) és minden drivert,de a helyzet változatlan volt.Egyre gyanúsabbá vált a lap. Vettem bele pci-e hálókártyát,de tünet ugyanaz.Mikor az asztali gép a routerre volt kötve és elment a net, akkor kihúztam az utp kábelt a gépből, azzal a lendülettel bedugtam mellette a laptopba és már ment is gond nélkül.

Túl vagyok 2 alaplap cserén,vettem külön hálókártyát,lecseréltem az utp kábeleket.Most már kifejezetten kértem,hogy jöjjenek ki és nézzék meg a modemet.Speedtest elég érdekes eredményeket produkál, van hogy 55/220,de van olyan is amikor errort dob az upload tesztre, a ping az 2-4ms. Jelenleg a gép közvetlenül a modemre van kötve,de ha utorrenttel elindítok egy letöltést, a sebesség 5-10kB/s és 2,3 MB/s között ingadozik egyik véglettől a másikig. Gyakran le is áll a letöltés és a firefox nem tölt be egy oldalt se.Hangsúlyozom,ez a router nélküli állapot. Valakinek van valami ötlete/javaslata/észrevétele?
A másik: a zte modemen 4db lan csatlakozó van.De ha lan1-en a gép lóg, akkor hiába kötöm a lan2-3-4-re a routert,nem tud csatlakozni.Le lenne tiltva a többi csatlakozó? -
aqpa
csendes tag
válasz
unravel
üzenetére
Csak egy saját tapasztalatot szeretnék megosztani hátha segítek valakinek adott egy optikás Diginet 80/25 a végén egy ZTE optikai (modemmel) ezen a kimenet 100/1000Mbit vettem egy van egy Zyxel NBG4115 router szintén gigabites folyamatosan megszakadt a kapcsolat a router előtte működött korrektül a UPC nél.
Reklamáció reklamáció hátán eredmény semmi.
Két hónapi szenvedés után router csere működik vissza nem működik stb. eredmény a Diginet vagy a ZTE nem szereti a Gigabites kapcsolatot megoldást. Csináltam egy 5cm utp kábelt aminek az egyik vége aljzat 4 vezetékkel 100 megabites kapcsolat sebességteszt 95/40 nem kamu még valami az Opera tizen X verziótól nem tudtam produkálni csak 25/25 öt azóta Firefoxot használok.
Jó nettezés mindenkinek AqpaRouter csere = router leszerelése másik router felszerelése.
Vissza = felszerelt router leszerelése előző router felszerelése.
Router = internetmegosztó.
Mellékesen aki ért hozzá így is megérti, aki meg nem minek olvassa?
A helyesírásomat javítsa ki pontozza le de ne kommentálja Tanár úr.
A legmélyebb tisztelettel aqpa
-
unravel
őstag
-
aqpa
csendes tag
Csak egy saját tapasztalatot szeretnék megosztani hátha segítek valakinek adott egy optikás diginet 80/25 a végén egy ZTE optikai (modemmel) ezen a kimenet 100/1000Mbit vettem egy van egy Zyxel NBG4115 router szintén gigabites folyamatosan megszakadt a kapcsolat a router előtte működött korrektül a UPC nél
reklamáció reklamáció hátán eredmény semmi két hónapi szenvedés után router csere működik vissza nem működik stb eredmény a diginet vagy a ZTE nem szereti a Gigabites kapcsolatot megoldás csináltam egy 5cm utp kábelt aminek az egyik vége aljzat 4 vezetékkel 100 megabites kapcsolat sebességteszt 95/40 nem kamu még valami az Opera tizen X verziótól nem tudtam produkálni csak 25/25 öt azóta Firefoxot használok
jó nettezés mindenkinek Aqpa -
Először is tényleg az lenne a legfontosabb, hogy megnézd router nélkül megvan e a sebesség. Ha megvan, akkor kösd DIR-600-ra netet, majd DIR-600-ra csatlakozz egy géppel UTP kábellel, és úgy nézd meg, hogy mennyit bír a router. Ha kábelon se bírja a 80 Mbit-et, akkor sajnos a DIR-600-ban lévő 320 Mhz-es processzor nem képes NAT-olni ekkora sávszélességet, tehát vagy megelégedsz azzal a sebességgel amit bír NAT-olni, vagy veszel egy olyan router-t, amit linkeltem. (Halkan jelzem, hogy hardveraprón használtan most találhatsz 7 ezerért is TP-LINK TL-WR1043ND router-t.)
-
Flashget
félisten
Hogy nem ehhez a sebességhez (adatfolyam) lett a router tervezve. Szedd szét és nézd meg miből áll hardverileg egy router. integrált dolgokon és kondikon kívűl még CPU-t is találsz bennük. A tiédnek a 80/25 már sok ezért van csak 30/25. nem fog bontani kapcsolatot, viszont csak ekkora sebességet fog hozni.
Leslie írta iktasd ki a routert és úgy nézd meg, hogy a sebesség meg van vagy sem eleve. Mivel neked hiába N-es router, de csak 150 mbps-t tud így nem lesz meg a 80-as sebesség.Vezetékes routerem 30/10-es digilanon ment. Kezdetekben ilyen sebesség volt meg 10/10.
-
szabí
csendes tag
-
Ha UTP kábelen akarod a teljes 80/25 Mbit-et kihasználni, akkor a TP-Link TL-WR1043ND a legjobb választás.
WiFi-n keresztül ez a router még éppen biztosítani tudja a kb. 80/25 Mbit-et, de másik épületben, falakon keresztül már nem valószínű szerintem. -
szabí
csendes tag
válasz
Insolent
üzenetére
A routerekhez sztem már nem nyúlnék.
Ugye az első lakába van a modem mellé van/lesz rakva az első router (I), hogy ott legyen net (wifi bőven jó csak netezésre kell)
Majd ebből a routerből (I) megy egy UTP a másik házban lévő router-be (II) (ami access módba van) és akkor az ott lévő gépet kábelesen kötném össze a router-el.
Na majd így megnézem, milyen sebességet mutat.
Ez így jónak tűnik, ugye? -
Insolent
aktív tag
Egetverő sebességet ne várj wifin ettől a két eszköztől, pláne 80/25net sebességet ne.
Sima 150-es N-es egy antennás. Inkább kábellal próbálkozz, ott nincs gond a távolsággal.
Szomszéd és én köztem 70méter figyelt évekig, úgy lanoztunk
Mennyi pénzt szánsz rá? Mert kábelezni olcsóbb, igaz talán macerás.
-
szabí
csendes tag
Sziasztok!
Alig egy hete kötötték be a digis szolgáltatásokat, ezzel együtt az internetet is (80/25)
Már az elején meggyűlt a bajom a net beállítással, de nagy nehezen megoldottam a router-es beállításokat.
Alig ment egy hétig routeren keresztül a net, tegnap du-n megállt.
Mindent próbáltam, reseteltem a routert, újból megadtam neki a felhasználónevet+jelszót, semmi.
Majd betettem egy másik D-Link router-t és ment.
Ez mitől lehet, ja az eredeti is D-Link volt.
Alapból 2 routert használok az egyik csak access mod-ba (másik épület miatt)
Ja és a sebességgel se vagyok nagyon kiegyezve még. 80/25 helyett eddig a legjobb mérésem 30/25 volt.
Tapasztalatok? -
tothzoli
tag
Tplink 300mbps 841n teljesen jol mukodik. nekem is digi van. mindenkinek ajanlom azt a routert. 5200 ft kb dupla antennas 5dcB antenakkal. lent a lepcsohazban is van wifim pedig panel es van kb 4 fal.
-
Flashget
félisten
válasz
Latzee
üzenetére
Van egy régi routerem
Minden szenvedéstől megkíméled magad ha veszel egy TP-Linket ami olcsó is, jó is és digi hálózatán megy rendesen. 20/10-en R460 vezetékest használtam 5 évig és semmi baja nem volt, de már lecseréltem a nagyobb sebesség és wifis készülékek miatt a TL-WR1043ND-re.
Azt ne nagyon csináld, hogy lan portba dugdosod a neted, ha nem akarod, hogy az egész lépcsőház lássa a gépedet, vagy akik azon a hálózaton vannak. -
McLaca
őstag
válasz
Latzee
üzenetére
Szerintem a kábel van elkötve, amit a digi rakott be, és ez a router még nem tudja "helyretenni" a vezetéksorrendet, a másik, és a gép hálókártyája meg igen. Próbáld a router LAN portjába dugni a digi kábelét, ha az se világít, akkor nincs "link", és ez utalhat a kábel hibájára.
Üdv!
-
Latzee
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régi routerem (WL500GP V1), ami nagyon a szívemhez nőtt, mert nagyon sok mindent meg lehet vele csinálni, amit egy hagyományos routerrel nem lehet.
Sokáig nem használtam, viszont most hogy be lett kötve a DIGI, így előszedtem...
Korábban oleg féle firmware-t használtam, de már egy jó ideje openwrt-t használok (most a Backfire 10.03.1-et).Teljesen fel voltam villanyozva, hogy milyen jó lesz, 20/10 -es sávszélességgel, hiszen utoljára 5/1 -el használtam.
Korábban UPC-m volt, ott DHCP-vel ment. A modemből bedugtam a WAN aljzatba az UTP-t, és már akkor eszeveszettül villogott a wan felirat a router elején, pedig semmit se állítottam be.
Most a DIGI-nél PPPoE-vel menne ... bedugom a WAN aljzatba az UTP kábelt, és semmi villogás nincs a wan feliratnál az előlapon. Már ez gyanús volt, de nem foglalkoztam vele, gondoltam még be se állítottam, biztos azért van. Miután beírtam a felhasználó nevet/jelszót, akkor sem történt semmi. Ki is írja, hogy nincs kapcsolat. Mikor a DIGI-s UTP-t egy LAN portba dugtam, akkor villogott a megfelelő helyen a router, hogy van rajta aktivitás... Csak velem szórakozik a router, vagy más is tapasztalt már ilyet?Szereztem egy másik routert, beállítottam a PPPoE protokollt, minden elsőre ment, ahogy kell...
Fogtam egy kábelt, és a próba router lan portjába dugtam, és a másik végét a "kedvenc" routerem WAN portjába dugtam. A "kedvenc" routeremben DHCP-re állítottam a csatlakozási protokollt, és lám egyből villogni kezdett a WAN felirat az elején, és a menüben látszik is, hogy ténylegesen van net elérés is. Tudok csomaglistát frissíteni, programokat telepíteni. Tehát így működik.Mit tegyek, hogy az openWRT-s PPPoE-n keresztül tudjon csatlakozni?
Nem szeretném így használni a routeremet, vicces lenne ez a 2 routeres megoldás...Ha valaki tud valamit ezzel kapcsolatban mondani, akkor ne tartsa magában, mert egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy szabványos protokoll hogy nem tud működni...
-
sniphoe
aktív tag
Bekötéssel kapcsolatban mik a tapasztalatok mostanában?
-
Flashget
félisten
-
tothzoli
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Értem.
Akkor a torrentem lehet nincs jól beállítva mert nálam általában megy a Le de a fel az nagyon hangya..
Pl most volt free leech akkor ment mert ugye mindenki töltött orrba szájba de ilyenkor mikor free véget ér ilyen nagyon gyatra a fel. Már nem nálam hanem mintha épp az az adott file senkinek sem kellene vagy más kiszolgálná az igényeket
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
tothzoli
üzenetére
Tudjuk mi a különbség megabájt és megabit között. Torrentel lehet hozni a maxot ha jót seedelsz/leechelsz. 4 megabájt az pedig csak 32 megabit.
(#13926)
Méregetheted óránként ezerszer is, ez akkor is hibás mérés, valós le /fel töltésben nem fog ennyit hozni, max néha pár mp-re.
-
tothzoli
tag
Mega Byte

-
tothzoli
tag
válasz
poli27
üzenetére
Jó de ne feledjétek el hogy Speedtest Mbit, torrent pedig Mbyte.
Oké hogy a speedtest sokak szerint csal, én is hallottam erről de pl torrent alatt nekem a 4 mbyte /s megvan folyamatosan és torrent pont szerintem a legrosszabb példa mert ott függ a seeder,leecher aránytól is ha jól tudom.
-
tothzoli
tag
Srácok aki panaszkodna a digire annak ajánlom figyelmébe ezt a képet -->
Nekem 40/20 netem van és íme a kép (router mögül)

-
radi8tor
MODERÁTOR
Soksok óra statisztikája:
193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 56155, fogadott = 56103, elveszett = 52 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 2ms, maximum = 541ms, átlag = 3ms -
maxima
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Hali!
A gigabites eszközökhöz szánt cross kábel bekötésének így
kell/illik bekötve lenni:http://www.zytrax.com/images/cat5_cross_100_both.gif
Amit írtál az igaz 100 Mbit-es eszközök esetében de a
gigabitesek esetében nem vagyok benne biztos.Van viszont olyan tapasztalatom, hogy két gigabites eszköz
csak akkor hajlandó egymással "szóba állni" ha a hálózat is
az, alacsonyabb sebességen ilyenkor nem jön létre a kapcsolat.Ha a kettő közül az egyik lassabb, akkor viszont müxik.
-
-
sanyek2
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Megpróbáltunk csatlakozni, csak egyikünk sem nagy LAN ember, és nem tudjuk mit hol találunk, feltéve ha van lövésünk, hogy "Na még ezt is be kell állítani". Total Commanderben tűnt a legcélszerűbbnek, ott sem látták a gépek egymást.
Routeren is próbáltuk, de nem jutunk el odáig, hogy ip címet gépelhessünk, mert nem érzékel semmit egyik vas sem. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
sanyek2
üzenetére
Az oké hogy létrehozod egyik gépen az otthoni csoportot de a másikat csatlakoztatni is kell hozzá, illetve beállítani sem árt hogy a csatlakoztatott gépek mit érhetnek el egymáson. Játékoknál változó, de ott is sokszor meg kell adni az IP-it a helyi hálón a gépeknek, routeren keresztül nem próbáltátok? W7 topicban kérdezz hátha ott jobban vágja valaki. Helyi hálón nem szoktam játszani, csak neten.
-
sanyek2
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Tanácstalan voltam, mégis hol tudnám feltenni a krédésem, mert a játék fórumán feltettem, de a madár se jár arra, azon kívül esetleg ide illik még a kérdés...

Megvolt az otthoni csoport létrehozása, de sem a win nem lát sem a game. :/
poli27: T-Home ruther és modem 2 az egyben. Valami pioneer cucc. De ha direktbe kötjük a gépet akkor sincs átviteli kapcsolat, szóval édesmindegy -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Próbáltunk LAN-ozni haverral de a laptop és az asztali gép nem érzékelte egymást. asztalin 64bites, laptopon 32-es win 7 van. A játék amivel toltuk volna a Split Second Velocity.
Próbáltunk modemen keresztül játszani, meg direktbe a 2 gépet egy kábellel összekötve, de nem volt jó egyik sem.
Olyan ritkán lanozok, hogy win7-en még nem is volt alkalmam próbálkozni, ezért lehet hogy pofonegyszerű a megoldás.
Jelenleg nem tudom tesztelni hogy jó-e egy egy beállítás, mert nincs közelben a laptop, de minden ötletet szeretettel várok
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
South Velen
üzenetére
Kell meghatalmazást írni. Személyes adatok legyenek benne, meg az, hogy meghatalmazó nevében meghatalmazott eljárhat.
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Megrendeltük a StartNET-et egy rokonomnál online, mert úgy volt, hogy oda fogok költözni albérletbe, már hívtak is a szerelők, mikor jönnének, leegyeztettük.
Azonban a bekötés napján derült ki, hogy végül még se fogok oda menni, így értelemszerűen nem volt szükség az internet szolgáltatásra.Felhívtam a 1272-t, ahol azt mondták, két lehetőség van:
1. szólnak a szerelő kollegáknak, hogy ne menjenek ki és személyesen be kell fáradni lemondani
2. a szerelő kollegákat megvárjuk, hoznak lemondó nyilatkozatot, és minden kész is.Természetesen a 2.-es pontot választottuk. Azonban nem hoztak lemondó nyilatkozatot.
Ezek szerint be kell menni személyesen lemondani, csak a rokonom nem szívesen járkálna betegségéből adódóan.Ilyenkor egy meghatalmazást kell írni, vagy van valamilyen formanyomtatvány a DIGI honlapján? (én csak a műholdas TV lemondására találtam.) Ha nincs, nagyjából mit tüntessek fel a meghatalmazásban? Vagy mindenképpen személyesen be kell fáradnia? Egyáltalán minek kell lemondani egy olyan szolgáltatást, amit be sem kötöttek? Úgy gondoltam volna, a szerződés akkortól él, mikortól bekötik...
Előre is köszönöm a segítségeket!
-
laci257
csendes tag
Sziasztok!
A muterom szekrényét variáltuk, és sikeresen kiszakadt a falicsatlakozó.
Semmi nem maradt, ami alapján el tudnék menni.
Annyit már sikerült innen kisilabizálnom, hogy "B" szerint kell bekötni és a telefon érpár a kék-kék fehér (ez megmaradt),
de a lan részéhez is kell neki a kék-fehér érpár.
Szóval a lan részhez nem kell bekötni a kék-fehéret, vagy át kell fűzni??
Nem értem.
Egy képet készítettem a falicsatlakozóról, illetve ami maradt belőle.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Fao87
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Üdv!
Nálam azért ennyire nem súlyos a helyzet, de mivel főleg munkaidő után szeretném használni a netet így jó lenne ha stabilabb lenne. Tegnapi nap folyamán pl 3-4 órás folyamatos netes játék alatt amiben én voltam a szerver, tökéletes volt minden, 1szer nem panaszkodott senki sem hogy laggolna, sőt inkább ámultak milyen tökéletes
. Szóval eléggé rapszodikus a dolog, de annyira nem zavaró, hogy ezért lemondanék a nagyobb sebességről. Különben is csak néhány játék érzékeny rá, a többi dologra amire használom meg ideális. Szóval én nem bántam meg hogy leváltottam a tréhómot mert az 1 mbitet el sem érő feltöltés amit a lakóhelyemen mint maximálisat kínáltak, az agyamra ment... 
Ja és Skype a 3-4 óra alatt meg sem reccent, VOIP telefonnál sem tapasztaltam minőségromlást a tréhomos előfizumhoz képest, szóval nálad lehet, hogy vmi extra nagy gáz volt
További tapasztalataimról beszámolok majd, hátha vki a környéken tervez előfizetni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wwenigma
üzenetére
24 órában lehet kb 100000 packet. Ebből elvész 20-30db, az még bőven 99%-os minőség felett van.
A célérték ha jól emlékszem éves viszonylatot jelöl.
Ki van ez találva. Nem tudsz ezzel semmit tenni.
Annyit meg nem ér meg nekem az egész, hogy vitázzak velük. Sajnálom, hogy a T-s net nem ilyen fürge, de legalább stabil.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A ZTE pedig nem modem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)