Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
Két hete rendeltem weben a netet meg a tvt is. Ma felhívtam őket, hogy akkor most pontosan mi van.
Közölték, hogy azért nem jelentkeztek, mert tartozás van. A tulajdonosi hozzájárulás kell, tudom. De az is hogy megy? Tulajjal együtt menjek be egy DIGI ügyfélszolgálatra?
Beszéltem ma a tulajdonossal, hogy mi a szitu. Ő erről nem tudott elvileg. Előttem már volt egy bérlő, nyilván ő csinálta a tartozást. Mi van akkor ha a tulaj soknak tartja a tartozást és nem fizeti ki? Lemondhatok a netről?
Pestről a jelenlegi UPC előfizetésemet tudnám hozni, de nem akarom ha megoldható a DIGI. Már csak az ára miatt is. -
Criton
veterán
Sziasztok!
Most költöztem Budapestről-Pécsre a munkahely miatt. Felhívtam a Digit szolgáltatás megrendelés miatt, és közölte velem az ügyintéző, hogy díjtartozás miatt nem tudnak nekem szolgáltatást bekötni. Én itt ugye csak bérlő vagyok, szóval nekem közöm nincs a díjtartozáshoz. Mit lehet ilyenkor tenni? A digi szerint nem előfizetőre hanem létesítési cím alapján szokták nézni a díjtartozásokat... Nekem ez új, mert Pesten a Telekom meg a UPC is előfizető alapján szokott szűrni és nem létesítési cím alapján.
-
attilav2
őstag
Pulse módba is tudtam tárcsázni panasonic nyomógombos telefonnal, lehetséges hogy a régi, Mechanikai Művek által gyártott, CB típusú tárcsás telefonok is használhatóak a digi hálózatán? pl CB811. [link] és nem kell tone módúra alakítani drágán, ha valaki ilyen retro telefont akar használni?
Csak most vettem észre hogy pulse módra volt állítva, kicsit csodálkoztam a kattogó hangon meg hogy nem azonnal kaptam kicsöngést hanem kb 5-10 mp késéssel, most átnyomtam tone módra és sokkal gyorsabban tárcsáz és kicsörög.
-
csecso22
tag
sziasztok
milyen tapasztalataitok vannak Digi 20/10-es nettel kapcsolatban? -
poli27
veterán
válasz
benjamin
üzenetére
Sztem meg nem a speed tesztes mérést kéne ide betenned, az sose mér jól!Mondjuk egy fájlt kezd el leszedni innen : [link] és annak a képét tedd be mennyivel tölti lefelé(bár ez nálam nem jön csak 3mbit el,régen jó volt), vagy egy torrentet indíts el hogy az mit mutat, a torrenttel tuti megmutatja a sebességet!!
-
benjamin
tag
válasz
benjamin
üzenetére
Sziasztok
Bejelentettem a hibát és visszajeleztek, a min garantált 8/4 sebesség megvan, így náluk a rendszer rendben van. Ezzel lezárták...
Ha azt szeretném megnézzék, akkor 2500 Ft a kiszállás, ha hibát találnak akkor nem kell kifizetni, ha nem akkor meg ezzel a hibával tovább fizetem a semmit és cseréljem le a számítógépen mert az nem jó.Tök jó, hogy a garantált megvan, de a hiba nem ezzel van, hanem azzal hogy a letöltés/feltöltés arány 80/25 Topnet esetében eddig 75/20 volt, most ehelyett megcserélődött 15/70 lett, úgy hogy egyik nap még hasít másik nap meg már nem jó.
Eddig

Most

Ez így szép, de akkor a Topnet helyett a Basnet is jó 20/10 és nem dobok ki 2000 forinttal többet havonta. Ha már adnak ekkora sebességet, legalább ne a 10%-át garantálja hanem a felét.
Külföldön hasonló esetben a havi díjat nem kellett kifizetni, ha a hiba a bejelentést követően még 3 munkanap elmúltával is fennáll a hiba, mert ott szolgáltatnak, itt csak pénz veszik ki a tudatlan emberek zsebéből, mert sokan nem értenek hozzá.
-
Sziasztok!
Most rendeltem meg a Digi TopNetjét,17. kerület rákoshegyen lakom.Mi lesz a menete a bekötésnek? Kijönnek x időpontra az addig oké,de mit kötnek be(UTP vagy optikai kábel?)
Kertesház részről beszélünk,a villanypóznán vannak kint a dobozkák.
Valami modemet is fognak adni,vagy egyből routerre tudom kötni? Van + költsége az esetleges eszköznek,és a bekötésnek,anyagköltségnek?
-
trec12
addikt
Másnál is 100 mega körül megy a net? Folyamatosan ennyit mérek. (nem csak a speedtest-el ennyi, mielőtt valaki arra hivatkozna, hogy az nem hiteles
) -
benjamin
tag
Érdekes jelenség a digi internetemmel. (TOPnet 80/25)
Kb. 4 napja azt vettem észre, hogy a böngészés akadozik letöltés mellett, eddig ilyen nem volt.
Rámértem a speedtest-en és lám érdekes 25/80-at mért.
Folyamatosan ez is tapasztalom: feltöltés 80-al, de letöltés lassú és van mikor 6,5 se jön.Tapasztalt ilyet valaki?
Bejelentettem a diginél, de akkor is érdekes. -
zolka95
őstag
a digi folyamatosan terjeszkedik más településekre?
-
Flashget
félisten
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
nem érted a lényegét akkor a 120/240/1000 megáknak...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
És azon csak torrentezni tudsz.
-
gyáliSanyi
őstag
-
GP-Sz
senior tag
válasz
jansky1
üzenetére
Szívesen összefoglalom: Nálunk (Bp. Csillaghegy) optikai hálózata van a diginek. Végighúzták az üvegszálat az elmű oszlopain és abból egy passzív elemmel optikát ágaztatnak le minden előfizetőnek és mindenki kap egy ont-t, amiből kijön a net, a tv meg a telefon. Na ez az a cucc, ami nincs nekik,így nem tudnak bekötni. Illetve most kapták ezt a nyolcat erre a területre. Az előbb beugrottam az irodájukba, gondoltam beszélek velük én is, így már tudom, hogy nekem és a szomszédnak külön ont lesz külön üveggel és a kábelezést se tudják egyszerre csinálni, hiába lenne úgy egyszerűbb és olcsóbb, mert nincs plusz üvegszál, azt is a központtól kapják.
-
Photon3d
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni. Digi kábelnetem van (StartNET - 20/10 Mbps), de sajnos a router mögött siralmasan lassú (0,5 Mbps lefelé, felfelé viszont hozza a 10 Mbps-t). A routerem linksys E900, másik hálózatban volt tesztelve, tökéletesen működik.
- Ha rádugom a gépemet közvetlenül a netre és betárcsázok, akkor tökéletesen működik.
- A gép és a router kábellel van összekötve. Kipróbáltam másik kábellel is, azzal is ugyanolyan lassú a net, ha a routeren keresztül jön. Egyébként Wifin keresztül is ugyan olyan lassú.
- Kölcsönkértem egy másik routert (az is linksys volt) azzal is ugyanez volt.
- Nagyon sok router beállítást kipróbáltam (QoS kikapcs, tűzfal kikapcs, IPv6 kikapcs stb.)
- Már frissítettem a router firmvarejét is, az sem segített. Reset sem segített.
- Furcsa, hogy mikor megvettem a router egy darabig jó volt aztán egyszer csak belassult. Kihívtam a digit és ők a routerre fogták... elhittem. De aztán kipróbáltam máshol és semmi baja a routernek.
Ez tuti.Eddig semmi nem segített és nem tudom mi lehet a probléma.
Ha van ötletetek kérlek segítsetek. Köszi! -
GP-Sz
senior tag
Na, felhívták a szomszédot, hogy felszabadult az országban nyolc ONT és kisorsolták őt bekötésre így két és fél hónap után, aktuális-e még
Jövő hét csütörtökön jönnek. Persze a szomszéd rákérdezett, hogy velem mi van, de arra nem tudott mondani semmit a digis ürge. Igazából én már annak is örülök, ha csak őt kötik be, legalább történik valami.Amit nem tudok, az az, hogy ilyen esetben a digi azt a megoldást választja, hogy mindkettőnknek ad egy-egy ONT-t? Egy hatlakásos társasház vagyunk, ugye. A pincében osztják meg az optikai kábelt? Vagy be akarnak majd húzni még egyet nekem az oszloptól? Ez elég nagy hülyeség lenne szvsz. Na majd meglátjuk.
-
GP-Sz
senior tag
Azt tudja valaki, milyen ONT-t használ a Digi FTTH területen?
-
Flashget
félisten
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
itt sem lenne rossz az upc pr. 250 megás netével szemben

-
GuruZone
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
-
90Quiet
tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
A kiépített FTTB és FTTH hálózat fajlagosan legköltségesebb és lassú telepítést jelentő eleme maga az optikai kábelhálózat, mely sok-sok évig nem lesz szűk keresztmetszete az internetsebesség és minőség növelésének.
Ahhoz, hogy a Digi kategóriákkal gyorsabb internetet szolgáltasson nem lesz szüksége új kábelek bevezetésére, csak a végpontokon lévő aktív eszközöket kell majd újabbra cserélni ha ezt az üzleti érdekük úgy kívánja. -
Visormail
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
1Gbps net kb. 4000Ft gigalol, hát ez nem semmi
Lassan sci-fi kategória. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
A fiberlink más rendszer, mint az UTP-s megoldás.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Ezt találtam egy fórumba, hogy Erdélyben a Digi 1Gbps netet vezet be kb. 4000Ft lesz a költsége.
[link]Nálunk tavaly lett kivezetve a hálózatuk, szerintetek kiépítésnél terveztek ekkora sebességre a közeljövőben Magyarországon is?
-
poli27
veterán
válasz
lionshamlet
üzenetére
Sztem be se tudsz jelentkezni!
-
poli27
veterán
válasz
lionshamlet
üzenetére
ha egy területen van a két lakás, akkor sanszos, hogy igen, de nem egyszerre.
-
lionshamlet
senior tag
Üdv, lenne egy amatőr kérdésem.
Adva van egy digi előfizetés, másik lakásban szintén benn van a diginet.
A kérdés hogy az első lakásban lévő nethez tartozó accal be tudok e lépni a másik lakásban lévő digi hálózatra ?
Nyilván nem, de gondoltam azért megkérdem. -
hypp01
tag
Sziasztok!
Keresek olyan benfektes embert aki Miskolcon kiépítéssel foglalkozik.
Sürgős lenne. -
GP-Sz
senior tag
Muhahahhhhaaa. Az előbb beugrottam hazafelé a III. kerületi ügyfélszolgálatra, gondoltam megkérdezem, mi van az ftth-s bekötésekkel, a fickó közölte, hogy van friss hír, két napja kapták fentről, bizonytalan ideig szüneteltetik az ftth-s bekötéseket, már ki is kerültünk a honlapon az utcajegyzékből. Kurva nagy szarban lehet a digi pénzügyileg.
-
Flashget
félisten
válasz
jansky1
üzenetére
FF

Chrome

a hiba az ff böngésződben keresendő..nincs túl sok kiegészítő, bővítmény telepítve ami eszi a sávszélt? mert valami mintha töltene a netre a ping is magas. Ctrl+Alt+Del után, mit mutat hány % proci használata ff használatakor?
Mert én FF-t használok és a kapott két eredmény mondhatni megegyezik. -
jansky1
senior tag
Valaki tud magyarázatot adni arra, hogy firefoxxal miért lassú a böngészés, míg chromemal semmi gond nincs ?
Chrome

FF

-
válasz
persnongrat
üzenetére
Nem értem mit kell ezen fennakadni.
"to works on WAN port if http admin is open on WAN"
Ez az opció alapállapotban le van tiltva, és a felhasználók 99%-a nem is engedélyezi. E nélkül meg nem kihasználható a backdoor.
-
persnongrat
tag
http://prohardver.hu/tema/re_tp-link_tl-wdr4300_gigabites_ketsavos_wi-fi_ro/hsz_2003-2003.html
Úgy emlékszem, ebben a topic-ban volt téma korábban, hogy backdooros némely tplink rooter, már gyárilag.
A kételkedők kedvéért. (a srác az openwrt oldaláról másolta be, ha igaz. Én ott találkoztam korábban ezzel a szöveggel) -
jansky1
senior tag
válasz
poli27
üzenetére
Elnézésedet kérem!
Szóval úgy néz ki, hogy ha simán a lankábelt bedugom a gépbe, akkor se kép se hang, LAN kábel nincs csatlakoztatva.
Van egy ilyen routerem. Fogtam és simán ezt dugtam a gépbe, akkor a hálókártya reagált, villogtak a kis lámpái. Ebből én (hozzá nem értő) azt szűrtem le, hogy a hálókártyának baja nincs.
A digis kábelt a routerbe dugva a második lámpa (fogaskerék) villog.
Ez a jelenség.
Telefonon az ügyintéző azt emlegette, hogy nem kapok linket, vagy valami ilyesmi. Ma kijönnek, megnézik.szerk.: Csináltam olyat is, hogy digis kábel routerbe, routerből kábel a gépbe, és akkor is jelezte, hogy a szgép és a router kommunikál.
-
Tacsika
aktív tag
válasz
poli27
üzenetére
Egy kicsit vedd vissza magad!
A 651. hibakód lehet driveres és szoftveres hiba is, a lényeg hogy nem tud felcsatlakozni, és amikor kérdezte a kolléga még nem írta a hibakódot. Ami lehet pl:
Régi W7-es hiba, amit azóta már frissítettek. (Pláne ha orig az OS.)
Nem jó az alaplapi, esetleg a modem kártya -ha van.
Lehet hogy éppen pechje van és pont nincs net.
stb... -
jansky1
senior tag
nem jó fh, jelszóval sem. 651 hibakód
-
peq
aktív tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Rufuszba 14.700ért megvettem, a kis CD segítségével percek alatt beállítottam mindent. Egyébként kék ledes változatot adtak, ez v1.3as. A tp link honlapon az 1.6os zölden világít, gondolom ez az újabb fajta. Amúgy megy minden faszán! Asszony laptopján wifin 2 megával szed másodpercenként, közbe megy az áhított netrádió a TV-n a gépem bekapcsolása nélkül.
Minden fillért megér ez a 3600as, kösz a segítséget mindenkinek! 
-
jansky1
senior tag
VIsszatérve a problémámra furcsa, hogy azt írja, hogy nem csatlakoztattam a netkábelt. Erre megoldás lesz a felhasználói nev-jelszó megadása?
-
jansky1
senior tag
Az asszonyt kérdőre vonva bevallotta, hogy kapott felhasználói név jelszót. Elfelejtette.

Ha hazaérek, kipróbálom akkor azzal

-
Flashget
félisten
válasz
jansky1
üzenetére
Szerződésen nem szerepel semmilyen felhasználónév/jelszó?
Először próbáld hívni vagy facebookon rákérdezni a diginél ilyenkor mi a teendőd. lehet postán küldik már nem tudom.Azért sem tudom miként zajlanak mostanában az ilyen üzletkötős dolgok, mert én csak elhajtom a tré embereit, mikor jönnek a "jobbnál jobb" ajánlataikkal azzal, hogy ha 3 szolgáltatásra 7000 Ft-ért, kötelező hűség nélkül, 40/20-as nettel jobb árat tud mondani akkor folytathatja.

-
-
Flashget
félisten
válasz
jansky1
üzenetére
azok nélkül meg elég nehéz lenne beállítani a netet.

(asszonyra ilyen műszaki dolgokat nem szabad bízni...tudom saját tapasztalat de a mosógép kezelését igen)
hívd őket vagy menj be ezekért a dolgokért nem hiszem, hogy mélbe elküldik.
nekem anno a megrendeléskor az üfsz-en mikor a megrendelést átvették és kitöltötték a szerződést akkor megadták a szükséges felhasználónév/jelszó párost.
-
Flashget
félisten
válasz
jansky1
üzenetére
ezen oldal leírása alapján (router nélkül)állísd be a netet a kapott felhasználónév/jelszóval. ha nem működik akkor hívd őket. Mivel az üfsz-os vagy erre fog hivatkozni és te már végig zongoráztad és nincs neted.
nem mondtak semmit mikor lesz neted mikor behúzták? -
Flashget
félisten
válasz
jansky1
üzenetére
Nem rossz topic csak a kérdés felvetése volt rossz helyen, mert az a kábeltv-é

Ha nincs jel akkor nem nyitották még meg a csapot...mikor húzták be?
És amit ott is írtam ehhez a Topnet-hez ajánlott egy TL 3600-as router beszerzése főleg ha több eszközt akarsz majd csatlakoztatni. Amit linkeltél kevés hozzá az a kisebb csomagok sebességeihez való hardvert kapott csak.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez tuti.
Ha van ötletetek kérlek segítsetek. Köszi!

Lassan sci-fi kategória.

Szimpla üzletpolitika. Ha nem lenne rá igény, minek? Mellesleg x évre előre megvették a BL meccsek közvetítési jogát. Biztos kurva nagy szarban vannak..