- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Latzee
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régi routerem (WL500GP V1), ami nagyon a szívemhez nőtt, mert nagyon sok mindent meg lehet vele csinálni, amit egy hagyományos routerrel nem lehet.
Sokáig nem használtam, viszont most hogy be lett kötve a DIGI, így előszedtem...
Korábban oleg féle firmware-t használtam, de már egy jó ideje openwrt-t használok (most a Backfire 10.03.1-et).Teljesen fel voltam villanyozva, hogy milyen jó lesz, 20/10 -es sávszélességgel, hiszen utoljára 5/1 -el használtam.
Korábban UPC-m volt, ott DHCP-vel ment. A modemből bedugtam a WAN aljzatba az UTP-t, és már akkor eszeveszettül villogott a wan felirat a router elején, pedig semmit se állítottam be.
Most a DIGI-nél PPPoE-vel menne ... bedugom a WAN aljzatba az UTP kábelt, és semmi villogás nincs a wan feliratnál az előlapon. Már ez gyanús volt, de nem foglalkoztam vele, gondoltam még be se állítottam, biztos azért van. Miután beírtam a felhasználó nevet/jelszót, akkor sem történt semmi. Ki is írja, hogy nincs kapcsolat. Mikor a DIGI-s UTP-t egy LAN portba dugtam, akkor villogott a megfelelő helyen a router, hogy van rajta aktivitás... Csak velem szórakozik a router, vagy más is tapasztalt már ilyet?Szereztem egy másik routert, beállítottam a PPPoE protokollt, minden elsőre ment, ahogy kell...
Fogtam egy kábelt, és a próba router lan portjába dugtam, és a másik végét a "kedvenc" routerem WAN portjába dugtam. A "kedvenc" routeremben DHCP-re állítottam a csatlakozási protokollt, és lám egyből villogni kezdett a WAN felirat az elején, és a menüben látszik is, hogy ténylegesen van net elérés is. Tudok csomaglistát frissíteni, programokat telepíteni. Tehát így működik.Mit tegyek, hogy az openWRT-s PPPoE-n keresztül tudjon csatlakozni?
Nem szeretném így használni a routeremet, vicces lenne ez a 2 routeres megoldás...Ha valaki tud valamit ezzel kapcsolatban mondani, akkor ne tartsa magában, mert egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy szabványos protokoll hogy nem tud működni...
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- DOOM - The Dark Ages
- Parfüm topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+