Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Insolent
aktív tag
válasz
vwpolopg #15647 üzenetére
Lehet vannak még kivételek,
én 2 hónapot vártam... Tudomásom szerint fél Dunaújváros nem FTTH-s övezet, legtöbb panelban, társasházban már kiépített hálózat van, ott némileg könnyebb a bekötés.
ONT és optikai kábel hiány van.
Gondolom, te valamilyen társasházban laksz. -
Insolent
aktív tag
válasz
wwenigma #15645 üzenetére
Régen még így ment,, de válság van a Diginél mondjuk szerintem elég rég óta.
Másfél max két hetes bekötés határidők voltak,, de ez rég volt. Eszköz hiányuk van, ezért tart majdnem 3 hónapig egy bekötés. Elég sok falu, város van ahol már neten nem elérhető a szolgáltatás megrendelése annak ellenére, hogy ki van építve a hálózatuk.. -
Insolent
aktív tag
válasz
romero83 #15571 üzenetére
Eszközhiányuk van minden téren ha jól tudom..
Szerződést lehet tudsz kötni majd valamikor, de bekötés jó pár hetet hónapot csúszhat.
Ahogy feljebb írták hitelből finanszírozza magát már egy ideje, nem a legjobb üzletpolitika.
Na meg a csodálatos kábeladó miatt nem tud tovább terjeszkedni/fejleszteni.. -
Insolent
aktív tag
válasz
radi8tor #15568 üzenetére
Azt azért nem várom meg, hogy felszólítsanak
De én sem vettem észre hogy felszámolnának bármiféle büntetést is..
Egyik haveromnak 2 havi elmaradása volt azt rendezte és nem kapott büntit..
Gondolom azért kell előre csengetni egy hónapot, hogyha megcsúszol akkor még ne piszkáljanak..
Jodafonnál is így megy ott is előre van csengetve egy hónap.. -
Insolent
aktív tag
-
Insolent
aktív tag
válasz
forrest85 #15530 üzenetére
Felhasználóm névnek és jelszónak semmi köze a lépcsőházban lévő switchez, nem router, hogy több júzer bejelentkezési adataid tárolja..
Szerelő szerződéssel együtt hozza a felhasználó nevet és a jelszót, egyéb módja nincs hozzá juss ha jó tudom.
Hacsak nincs egy Digis ismerősöd akitől kölcsön tudod kérni az ő bejelentkezési adatait.. De egyszerre két login nem lehetséges. -
Insolent
aktív tag
Egy kis karbantartás..
-
Insolent
aktív tag
válasz
proradeon #14883 üzenetére
Netnek mindig a narancsfehér/ narancs és zöldfehér/zöld érpárakar kötöttük. Kék és kékfehér a telefonnak ment, osztó dobózból vagy Y oszótból lett szétosztva.. Barna/ barnafehér második telefon vonalnak vagy tartaléknak.. De volt rá példa hogy két net jött egy Cat5-ös kábelen..
Krone modulnál a bekötés az már gyerekjáték..
-
Insolent
aktív tag
-
Insolent
aktív tag
válasz
tothzoli #14637 üzenetére
Érted és próbálsz érvelni a lakógyűlésen, hogy ez milyen jó lesz neki és másoknak is, mert olcsóbb az a csatornakiosztás amit ő szeret nézni stb, meg ugye az ember magának akar jót elsősorban.
Szerencsétlen 70 és a halál között van és már nem képes felfogni a kicsi kis szürkeállományával, hogy miről is van szó.. Némelyiknél meg olyan imput lagg van, hogy habzásnak indul a szája beszéd közben...
Az ilyenek feltudják pumpálni az agyam, nem kicsit nagyon.... -
Insolent
aktív tag
válasz
berbatov2 #14590 üzenetére
Vagy lehet annyit ittál, hogy görbítetted a teret, és egy csapásra át is ugrottál egy másik idősíkra. Ott amit láttál enyhén illumináltan magadénak érezted és azért hiszed azt, hogy megjavult minden, a tér görbülése a piálásodnak tudható be. A probléma még nem oldódott meg csak máshova került
( jó reggelt
).
-
Insolent
aktív tag
válasz
Milka 78 #14334 üzenetére
DMZ-s beállítás a routerben van Forvarding/DMZ oda a lanos IP-det írd és enable. Ezzel a funkcióval konkrétan kirakod a géped a net felé routeres tűzfal elé. Ezzel az esetleges akadályokat talán/tiltásokat ki tudod kerülni, ha így sem megy, akkor még okoskodunk valamit.
Ja majd elfelejtettem Fix lanos IP-d van vagy routertől kapsz? Amúgy a DNS-eket beírhatod fixnek.
-
Insolent
aktív tag
válasz
sfdrakex #14252 üzenetére
Ez is egy nézőpont, nem vitatom....
Arra már nem akartam kitérni, hogy volt aki topnetet rendelt az ismerőseim közül és nem kapta meg a sávszélt amit rendelt.. De ő nem panelban lakik hanem kertesben.. Lehet nála máshogy viselkedik valami..
Vagy szimplán nagy répa, hogy utána járjon ennek. De tény, nem sok pénz a nagy csomag, azért is kérdeztem, hogy merrefelé lakik, mert láttam pár Digis szekrényt amiből dőltek ki az eszközök annyi júzer volt a lépcsőházban.. -
Insolent
aktív tag
válasz
majer_balint #14250 üzenetére
Oké
, szerintem egy átlagos felhasználónak bőven elég a közepes csomag... De ez az én véleményem nekem is ez van.. Bőven kiszolgál...
-
Insolent
aktív tag
válasz
majer_balint #14242 üzenetére
10es panel...
Nos függ attól is hányan vagytok a panelban rákötve a switchre, legtöbbnyire Basenetet kötöttem, azokkal nem volt gond, ha betelik egy eszköz akkor hozzáfűznek egy másikat.
Azért ha sok torrenthuszár van a házban az kicsit bezavarhat a dologba..
Mondjuk, te is huszárkodni akarsz Topnettel?!Vagy játékra kell?
-
Insolent
aktív tag
válasz
majer_balint #14239 üzenetére
Merrefelé laksz? 10es panel vagy sorházasban? vagy esetleg kertesben..
-
Insolent
aktív tag
válasz
banhammer #14217 üzenetére
Nekem nagyon ritkán bontja, van úgy hogy 3 hétig ugyan az az IP-m.
De legtöbbnyire én bontom valami oknál fogva, matatok a routerben, pakolok,, mindig van valami..Ja valakinek sikerült összehozni a WOL-os dolgot.. ? Tegnap elszöszmöszöltem vele vagy 3 órát és nem akart menni. IP-m maradt nem kaptam újat, de egyszerűen nem keltette fel semmi sem a gépem.. Valaki esetleg ötlet..? szoftver&beállítás&leírás
-
Insolent
aktív tag
-
Insolent
aktív tag
A méregdrága routered nélkül is tapasztalsz ilyen visszaesést?
Esetleg packet loss van?
Nem mondtam, hogy bármi gond lenne a gépeddel, csak azért kérdeztem mert ahány böngésző annyi féle mérési eredmény születhet egy adott oldalon, pl nekem a chrome-al csinált mérések fals értékeket hoznak. -
Insolent
aktív tag
Egetverő sebességet ne várj wifin ettől a két eszköztől, pláne 80/25net sebességet ne.
Sima 150-es N-es egy antennás. Inkább kábellal próbálkozz, ott nincs gond a távolsággal.
Szomszéd és én köztem 70méter figyelt évekig, úgy lanoztunkMennyi pénzt szánsz rá? Mert kábelezni olcsóbb, igaz talán macerás.
-
Insolent
aktív tag
Szia, jelezd a szolgáltatónál, hogy mi van.
Délután igencsak megnő a netes forgalom pláne a sulisok hazaérnek aztán kockulás, töltögetés.
Lehet a swichen már sokan vagytok és eléggé leterhelt lehet..
Ha nem vagy HC dánlóder akkor fölösleges a topnet.(most pár embernek a lelkébe gázoltam biztos.) én inkább a jó pingre megyek a sávszél nem érdekel annyira, ha nem is lenne meg a teljes sávszél akkor úgysem érné meg pampognom mert van az a kisbetűs rész a minimum garantált résznél.. -
Insolent
aktív tag
válasz
Pityke78 #13872 üzenetére
Szia!
Esetleg ügyfélszolgálatot kellene zaklatni, ha nem írtad fel a bekötéskor. De elvileg rendes szerelők bekötéskor felírják neked a szerződés hátuljára. De ha ilyen előrenyomtatott szerelési lapod volt akkor azon rajta kellene lennie, persze attól függ hol laksz és milyen Digis neted van.
-
Insolent
aktív tag
-
Insolent
aktív tag
Nálam elég érdekes mérések jöttek ki.
Akárhányszor ismételem kb mindig ezek az értékek jönnek ki, ja amúgy Basenet..
De mondjuk torrentet veszem alapul, ott rendesen megy az előírt le és feltöltés.
Egy kicsivel sem megy jobban mint ahogy a tesztek szerinti mérés van.
Speedtest kicsi parasztvakítást ennél nagyobb csak a GTSDatanet mérője...Isaszegre
Budapestre
Székesfehérvárra
-
Insolent
aktív tag
válasz
bambano #13678 üzenetére
Nem valószínű, hogy fognak másik optikát húzni, elvileg egy tíz emeletesbe 1000 megabitet építenek ki, de ezt nagyban befolyásolja, hogy hány lakásos az épület ha 30 akkor elvileg kevesebbet ha mondjuk 60 ott már inkább lesz 1000. De volt rá precedens, hogy húztam még egy gerincet.
Amúgy a sok egymásba füzögetés sem egészséges, láttam olyan szekrényt ahol 4swich volt láncbafűzve.Akkor Te ilyen jogász féle vagy?
-
Insolent
aktív tag
válasz
bambano #13676 üzenetére
Persze tudom, hogy dinamikus.
Panel félében laksz vagy tömbház? Ilyen helyeken ha sokan lógnak a swichen akkor lehet némi lassulást vagy pingbéli növekedést tapasztalni. Általában ha egy swich teli akkor hozzáfűznek egy másikat. De ugye ott a szerződésben az a kis csillagos rész a minimum garantáltról.
-
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Turtle Beach Stealth 600 Gen3. /// Új // Számla+Garancia
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest