Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
smog86
senior tag
Minden hűségidővel foglalkozónak üzenném, hogy mi régi előfizetők vagyunk és tegnap írtunk alá 2év hűséget, feltétel volt hogy elektronikusan kell fizetni meg hogy telefonra is előfizess ha nincs! Ennyi.
-
Flashget
félisten
válasz
dethroner
üzenetére
Ha valakinek nekem nem kell bemutatni a céget. Kötöttem már hűséget úgy, hogy két különböző névre volt net és kábeltv előfizetés majd egyre lett átírva +telefon rendelve.
Amit írsz az én esetemben nem járható út, ráadásul nincs semmilyen lejáró hűségem. Van akinek lejár és fenyegetőzött..bejött neki.
Amit én írtam járható mert már korábban is ez volt a módja és most ők maguk mondják. Ezen kívűl már ők sem hülyék, mint 3 éve ezért leírták a trükközések eredményeként mikor nem jár régi előfizetőnek az akciós ár.. -
dethroner
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Hát én kész vagyok tőletek, tényleg

Semmi kreativitás nincs bennetek, tényleg nem elég hogy elárulom a lényeget nagyvonalakban, még listázzam is ki hogy mit és hogyan kell csinálni? Tegyetek már ti is valamit a saját érdeketekben!Ajánlom a te figyelmedbe is az értelmező olvasást, különösen az előző hozzászólásom utolsó bekezdését!
-
-
dethroner
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Te meg jó lenne ha tájékozódnál, mielőtt leszólsz valakit. Nem akartam leírni, de ha már ennyire hitetlenkedtek, elárulom a nagy titkot, bár már leírtuk itt néhányszor. Ha valaki olyan ostoba hogy fenyegeti a szolgáltatót a máshoz szerződéssel stb, az ne csodálkozzon hogy nem jut semmire. A kreatív gondolkodás a dolog lényege.
Ha valakinek lejárt a 2 éves kedvezményes szerződése, felmondja a szerződést. És ezzel egyidőben valaki más, akinek nem ugyanaz a családneve és szintén arra az ingatlanra van bejelentkezve szerződést köt mint új előfizető. -
Flashget
félisten
válasz
wwenigma
üzenetére
Ugyanezt a sablon levelet küldték nekem is.
i90venom! még azt is mondtuk, hogy átlépünk a nagyobb 80 megás netbe és ha lejár a 2 év akkor többet fizetünk mint most, de ez sem hatja meg őket.
pedig pr. célból igazán adhatnának valamilyen okos csomagot a 10 éve vagy régebben ügyfeleiknek
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
dethroner
üzenetére
Tisztelt XX XX!
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.
Hűségnyilatkozatos akciónk részletei:
"blablabla, akcio reszletei"
Rendszerünk információi szerint a ****** szerződésre vonatkozóan mindhárom szolgáltatás (Digi+, TopNet, Digifon) számlázásra kerül, ezáltal nem vehető igénybe meglévő ügyfeleink részére
az Okos csomag. Lehetőség van az egyik szolgáltatás felmondására és 3 hónap után ismételt megrendelés után szerződést kötni az akciós ajánlatra.
"blablabla, ennyi"
Megértését köszönjük! -
Flashget
félisten
válasz
attilav2
üzenetére
Ezt a bedőlést 2007 óta olvasom UPC és tré ügynököktől különböző fórumokon, blogokon..amióta a tányérossal megkavarta az állóvizet a digi azóta fáj a fejük, hogy nem rabolhatnak gátlástalanul, majd jött a jól árasított Szőke kapitány 1-2...és vezetett az út a mostani áraikhoz.
-
Flashget
félisten
válasz
dethroner
üzenetére
Jó lenne nem hülyítenéd a topicot ezzel, mert én most jártam végig a dolgokat és nem adnak kedvezményt régi 1x éves múlttal sem (EMKTV/Digi), még másik szolgáltatóhoz való átszerződés fenyegetéssel sem, olyannak akinek mind3 szolgáltatása van a céghez és régi ügyfélnek számít.
telefon, személyes üfsz, mail játszott a történetben tehát 3 különböző módon próbáltam ki..
csak az a járható út ha valaki lemondja ilyen esetben a telefont és kivárja amíg a 90 nap elmúlik és aztán vagy lesz akció a karácsony miatt vagy nem.
vagy van valami digis ismerettsége és akkor fű alatt elintézik neki. -
dethroner
veterán
válasz
Visormail
üzenetére
Valami okos ember mondta egyszer: Én még soha nem láttam rossz tv műsort. Van kezem és van egy távirányítóm.
Draken: Nem kell 3 hónapot várni. Sőt, egy percre sem kell nélkülözni a szolgáltatást. Ezt már tárgyaltuk itt, nekem is így van több éve folyamatosan kedvezményem

De azért kedvezmény nélkül sem olyan drága ez a szolgáltatás. -
attilav2
őstag
Szerintetek elképzelhető hogy bedől a digi és megveszi valaki, mondjuk a upc? Mert állítólag híjján vannak az optikai kábeleknek, meg a végberendezéseknek, mint azt itt többen írtátok. Nehogy megint egy felvásárlás legyen a vége mint a tvnetworknél. Többen is említettétek hogy az optikai bekötésekkel leálltak egy ideje anyaghiány miatt. Egy hete írtam alá az okos csomagot és még nem jelentkeztek h kötnék a telefont, igaz én nem közvetlen optikás(ftth) részen vagyok, de akkor is kicsit gyanús a dolog.
-
-
Draken
őstag
Sziasztok!
40/20as net, n-es router, n-es vevő a laptopban, eddig jó volt, a mai nap valami nem stimm, mit/hol nézzek, mivel próbálkozzak helyreállítani?
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Hm na most jól meglepődtem. Ahogy írtam a W8.1-ből eltávolították az automatikus tárcsázás részt, viszont így az ADSL Autoconnect programmal sem tud interferálni. XP alatt simán ment, 7alatt már trükközni kellett, 8alatt kész szenvedés volt beüzemelni. Mondom most amíg nincs routerem kipróbálom 8.1alatt, semmi jóra nem számítottam ehhez képest pöccre megy, sima telepítés és azonnal működik, semmi kompatibilitási gond, semmi hibaüzenet.

-
M_Peter
újonc
Hello!
Segítséget szeretnék kérni. Olvastam, hogy valakinek sikerült a Thomson SpeedTouch ST780 routeren átálítani az ethernet4 portra a WAN-t. Kiróbáltam a leírás szerint, de valamiért nem akar összejönni. Milyen firmware alatt sikerült? Set up menüben hogy volt beállítva? Nekem Routed PPP-n van / PPPOE és a VPI/VCI 0/35 Megadtam a fh-nevet és jelszót ami a DIGI szerződésben van, de mégsem tud csatlakozni. Lehet hogy azért mert regisztrálni kell az új eszközöket? Hogyan lehetne megoldani?
Előre is köszönöm!
Üdv, Peti.

-
Flashget
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
és amit nem írtam..évek óta nem változott az ár, nincs kötelező hűség (a mostani akciósat ki ne hagyd, mert először fordul elő, hogy a teljes 1 vagy 2 évre szól a kedvező ár) nincs adat forgalmi korlát.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
werszomjas
üzenetére
Jó döntés.

-
Flashget
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
2007 novembere óta van digilanom lassan 6. éve.
ezen idő alatt:
1x tönkrement az egyik lépcsőházi switch adaptere szombat este és hétfőn délelött jöttek kicserélni.
1x központilag mindenhol elment a net jó hosszú 5-6 órán át
2x a házban lévő esti áramszünet miatt (mivel szünetmentest nem pakolt be a digi)csak másnap dél körül jöttek újra inditani az eszközöket.ennyi eset jutott erre a majd 6 évre. szerintem bőven elviselhető.
a sebesség pedig mindig annyi volt amire fizetek.egyszer volt, hogy Bp-n a Hungária úton (asszem az új BS építésekor) egy munkagép elintézte a digi fő gerinc vezetékét akkor napokig nem volt semmi, de ez nem a digi hibája.
-
werszomjas
addikt
Köszönöm a választ mindenkinek, megpróbáljuk a digi-t, remélem stabil lesz, ugyanis munkához is kell majd a net.
-
persnongrat
tag
válasz
forrest85
üzenetére
Azért a routeredet ne állítsd be mondjuk 10.0.0.1-es címre!

(most írtam valamit, a 10.x.x.x biztos, mert valamiért időnként ezt osztja ki külső címnek és a helpdeszkás nem értette, mi bajom van vele... - akkoriban volt, hogy a virtuális gépeim 10.x.x.x címen voltak) -
forrest85
senior tag
Én csak ajánlani tudom. Egyszer bedöglött a lépcsőházban a switch tápja, jöttek maguktól cserélni. Most a napokban a telefon szarakodott. Írtam nekik a hibajelentő email-en, de mivel nem voltam otthon felhívtak a mobilon és mondták hogy hálózati hiba volt vagy mi a rák. A lényeg, hogy megcsinálták.
1 éve van nálunk DIGI, előtte PR-Telekom volt, ua. a hálózat. Egyikkel sem volt gond. Nekem... -
persnongrat
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Nekem 20/10-es digim van, de konkrét tapasztalatot inkább a házatokban élőktől kellene kérdezni.
Nálam nem nagyon volt vele gond, de ha van, akkor a supportra nem igazán lehet számítani.
Többnyire segítőkészek, de a szaktudás nem erősségük. Legalábbis ez az én tapasztalatom. -
Flashget
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
40/20 Kispesten is maxon jön sőt picivel felette.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
werszomjas
üzenetére
40/20-as van nálam Zuglóban. Ez a sebesség mindig megvolt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
werszomjas
üzenetére
Hol mashol adnak minimum ennyi garantaltat?
Boven nem azon a kornyeken/varosban lakom, de az elmult 3 evben a garantalt kozelebe sem volt a sebesseg...mindig fullon jott. 
-
werszomjas
addikt
Üdv.
BaseNET -re szeretnék előfizetni.
Budapest, 4. kerület, Erdősor út, ha esetleg valakinek van tapasztalata, ezen a környéken mennyire stabil a szolgáltatás?
Ez a 40/20 Mbps mennyire igaz? a honlapon garantált sávszélre írt 6/3 Mbps elég karcsú.
Másik lehetőség a UPC, de inkább a DIGIT választanánk ha nincs vele gond.

2 évre írunk alá, ezért lenne fontos a személyes tapasztalat.

-
90Quiet
tag
válasz
Lacces
üzenetére
A probléma itt a routerrel van nempedig a digi internettel, úgyhogy nem a legjobb topikot találtad meg ebből a szempontból. Mindenképp az legyen az első cél, hogy elérd a router webes admin felületét. Ellenőrizd a gépeden, hogy az IP cím kiosztás automatikusra legyen állítva. A routernek megfelelően villognak a ledjei? A felhasználó kézikönyvnek megfelelően viselkedik? Teljes router reset a hátsó rejtett gombbal megvolt? Amikor rákötötted a routert a gépre, a konzolos ipconfig/all parancs nem ad gyanús választ?
-
Lacces
őstag
Hali,
Itt lehet írni Digi vs Router gondról?

Van egy router: TP-Link wr740n - Digitől jövő kábel megy a Wan-ba (legjobb oldali) Lan-ból a gép Lan-ba a másik kábel.
Na most nem tudom elérni a router saját címét sem! 192.168.0.1 és 192.168.1.1 sem.
CD-ről próbáltuk felrakni de jön a kedvenc hibaüzenet: Nincs modem, nem talál modemet. (Digitől nincs modem)
Nem tudom, hogy mit kéne csinálni, kábelek jók, jó helyre van bedugva.Ha a digi kábelt közvetlenül a gépbe dugjuk van net... Nem tudom bekonfigolni a routert.
Ha ezt nem ide kell írni, akkor most jelezzétek légyszi

-
dethroner
veterán
válasz
MATEO6600
üzenetére
Üdv sorstárs

Nekem amikor a bejövő leveleket töltené le, kér nevet és jelszót a pop.digikabel.hu kiszolgálóhoz. A vicc az hogy ott van, be van írva minden, és mégsem engedi.
Ezt a két hibaüzenetet kapom:A(z) 'Új üzenetek keresése az előfizetett mappában a következőn: pop.digikabel.hu.' feladat hibát jelzett (0x800CCC0E): 'Az Outlook nem tudja letölteni a(z) (null) mappát az IMAP e-mail kiszolgálóról a következő fiókhoz:pop.digikabel.hu. Hiba: Nem tud a kiszolgálóhoz kapcsolódni. Ha az üzenet többször is megjelenik, kérjen segítséget a kiszolgáló rendszergazdájától vagy az internetszolgáltatótól (ISP).'
A(z) 'pop.digikabel.hu: Mappa
eérkezett üzenetek Új üzenetek keresése.' feladat hibát jelzett (0x800CCC0E): 'Az Outlook nem tudja letölteni a(z) Beérkezett üzenetek mappát az IMAP e-mail kiszolgálóról a következő fiókhoz:pop.digikabel.hu. Hiba: Nem tud a kiszolgálóhoz kapcsolódni. Ha az üzenet többször is megjelenik, kérjen segítséget a kiszolgáló rendszergazdájától vagy az internetszolgáltatótól (ISP).' -
dethroner
veterán
Sziasztok!
A hdsnet-es fiókok jól működnek most? Mert én nem tudok se küldeni se fogadni MS outlook alatt. -
Visormail
addikt
válasz
benceecneb
üzenetére
A 20/10eshez viszont bőven elég egy TP-LINK TL-WR740N torrentel együtt is ugye? 90%-ban egy gép lesz rajta kábellel, csak néha van rákötve másik gép is. Eddig egy D-Link DI-524 tökéletesen bírta, nem is melegedett, csak hirtelelen elhunyt mert régi volt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
benceecneb
üzenetére
Ja, így muzsikál ameddig el nem indítasz egy torrentet rajta.
Aztán ha elindítasz egy letöltést, akkor használhatatlan lesz a net. -
benceecneb
tag
Nem köll ide csúcs hightech router, megteszi egy mezei Tp-Link 720N is
http://youtu.be/FwFFrJed8j4 -
MATEO6600
őstag
Használ itt valaki levelezéshez Outlookot? (2010)
Már jó pár éve ezt használom, de most valamiért el kezdett szarakodni.
Küldés/fogadásnál a küldés rész megy, de a fogadás nem működik.
Jelszót kér, amit hiába írok be, nem fogadja el:
Ez egyik napról a másikra történt, nem állítottam át semmit.
-
GP-Sz
senior tag
Mesélte a szomszéd, hogy tegnapelőtt beszélt telefonon a digivel, de nem jutott semmire. Mondta nekik, hogy ő megérti, hogy nincs eszköz, de valamit mondjanak már, hogy mégis mikorra _tervezik_, hogy megcsinálják a bekötést. Nem bírtak mondani semmit. Cél sincs bakker, ami utána persze lehet, hogy nem teljesülne, de ez így eléggé elfogadhatatlan. Mókás dolog azért, amikor a digis ember azt mondja, hogy ő azt javasolja, hogy menj be az ügyfélszolgálatra és mondd le a megrendelést. Ez röhej baszki, ez egy szolgáltató? Azt hittem, azok szolgáltatni akarnak
Egy rakás pénzért kiépítenek egy optikai hálózatot egy családi házas környéken (Csillaghegy btw.), ahol azért elég húzós az egy házra eső költség, aztán meg nem tudnak bekötni. Ez komoly üzleti stratégia. Mindenesetre kezdem érteni, hogy miért nem reklámozták, hogy itt vannak az utcában, eddig eléggé furcsálltam ezt a marketing-stratégiát, hogy a lakóknak nem szólnak, hogy elérhető a szolgáltatás, van is vagy két-három előfizető az utcában. Nálam mondjuk van net, úgyhogy én kivárom, de a szomszéd nem tudom, meddig bírja, mert nála nincs. Adtam neki egy guest zone hozzáférést, de a vasbeton födémen keresztül nem túl jó a wifi. -
Tomi_Sci
őstag
Üdv!
Néhány hete a 20/10-es netemet lekorlátozta a Digi. Persze nem ismerik el, meg percenként elszavalják a garantált sebességeket, és megpróbálnak meggyőzni, hogy a csillagok együttállása miatt lett egyik napról a másikra állandó 1.00000 MB/s le és feltöltés, nem azért mert erre korlátoztak. A kérdésem az lenne, hogyha másik Digi felhasználóval lépek be (ismerősé), akkor kiborul a bili, vagy nem felhasználó alapján megy a sebességcsökkentés, hanem mondjuk az egész háztömb élvezheti ezt a kis szolgáltató ajándékot?/A sebesség routerrel, anélkül, Winnel, Linuxszal, Androiddal, ilyen géppel, olyan géppel, telefonnal is ennyi./
-
Calogero
addikt
Én 8300-at fizetek (nagy tv, nagy internet, nagy telefon)
-
wwenigma
Jómunkásember
Most Digi okoscsomag meglévő előfizetőknek csak akkor él ha nincs mind a 3 szolgáltatásom? [link]

Az akcióban ÚJ Előfizetők vehetnek részt, valamint azok a MEGLÉVŐ Előfizetők, akik 1 vagy 2 kábeles szolgáltatásra érvényes előfizetésüket mindhárom szolgáltatásra kiterjesztik.
-
Flashget
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
akkor neked FTTH (családi házas övezet) van mert a panelba külön UTP kábelen jön a net+telefon és koaxon a kábel tv.
Nálunk már halálozott el swich-nek adaptere és nem volt net. Hiba úgy kezdődött, hogy szakadozott a net kb. 1 órán át majd végleg megadta magát. FTTH környezetbe pedig elég sok ZTE modem dobja fel a talpát.. -
poli27
veterán
válasz
attilav2
üzenetére
Látszik hogy megint az magyaráz, akinek fogalma sincs róla..... digitális adásnál semmilyen jelveszteség nincs, a technológiából adódóan!Amilyen a fejállomáson a minőság olyan az végponton is, nem lehet minőségromlás.Ont nél nem tudnak csak nagy csomagot adni a kábeltévéből, vagy mire gondoltál beletesznek az ont be egy fényerőszabályzót? Vagy hogyan oldanák meg.......
-
válasz
attilav2
üzenetére
DVB-C digitális mivoltából következik, hogy ez esetben nem számít egy 10 emeletes panelben kihúzott koax-on keletkező veszteség. Legalábbis biztos vagyok benne, hogy nem vennéd észre a különbséget egy 10. emeleten lévő DVB-C-s adás, és egy ONT-ből érkező adás között.

-
attilav2
őstag
válasz
PeterPH
üzenetére
Kevesebb a gond egy tisztán
optikai hálózattal, mint egy lan
koax hibriddel. Ha a lakásba
levő ont alakítja a tv adást
rádiófrekvenciás jellé(dvb-c)
akkor elméletileg jobb minőségű
tv adást fog eredményezni, mivel
pl egy 10 emeletesben nem kell
végighúzni a koaxot, ami viszonylag
nagy jelveszteséget eredményez.
Ezzel szemben ha az egész házban
optikán jut a tv adás minden lakásba
és az ont alakítja rf jellé az sokkal
kissebb jelveszteséget eredményez.
Az invitel pl ftth-t épített ki a 10 emeletesünkben
nekik megérte, persze ők csak iptv-t adnak
dvb-c vel nem foglalkoznak, ha foglalkoznának
akkor több ügyfelük lenne. -
AxBattler
félisten
válasz
persnongrat
üzenetére
Akkor nálunk, a panelban asszem' FTTB van.
-
Dictator^
veterán
-
PeterPH
senior tag
válasz
attilav2
üzenetére
1. Miért érné meg a diginek FTTH-t építeni x ezer forintért/végpont olyan előfizetőnek, aki csak a párszáz forintos közszolgálati csomagot akarja igénybevenni? Hány év lenne a megtérülés?
2. Miért akarsz te még egy aktív fogyasztót (ONT) a lakásodba? Miért lenne jobb, ha nálad végződne az optika, mint ha a lépcsőházi switch-nél? -
attilav2
őstag
válasz
persnongrat
üzenetére
Akkor ez alapján nálunk a panelba fttb van, mert az optika ugyan a házig megy de a lakásokhoz már utp-n és koaxon jön a delej. Egyet nem értek hogy miért éri meg a diginek az ftth ha a tv csomagjából csak a legnagyobbat tudja nyújtani rajta? Így a kissebb tv csomagra vágyó előfizetők kiesnek ftth területen mint potenciális ügyfelek. Pedig van jópár nyugdíjas aki csak olcsó tv-t akar. Ettől függetlenül az ftth-t jobb és megbízhatóbb megoldásnak tartom mint az fttb-t aminél külön lan és koax hálót kell kiépíteni számtalan hibalehetőséggel.
Remélem sikerül megoldania a diginek hogy az ont-ból jövő koaxon is szelektálni lehessen a tv csomagokat, és akkor hátha ftth-ra cserélik a már meglevő fttb hálózataikat. -
-
Flashget
félisten
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meggyőztetek, jöhet a Digi