Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
l1k3_1t
tag
válasz
btraven
üzenetére
Szerintem bontani fogom a 8940 forint havidíjas ezres vezetékes net + 50 gb mobiladatot (2G és 4G-t ad csak) tartalmazó szerződést (magyarán szándékoznám kiköttetni) mert eléggé bizonytalan a Digi árpolitikája és persze a mai reggelben nem volt net (már van) + továbbra sem működik a Digi mobilalkalmazás reggel óta.
Szeretnék amúgy is mobilisabb lenni azzal a Yettel Yepp! előfizetéssel mert amúgysem vagyok otthon néha napján és ki akarom fogni azt az 5999 forintos havidíjas csomagot amelyet ebben a bevezető árban csak november 3-ig tudom ezt igényelni, csak olyan 5G-vel is használható netet használnám, korrektnek tűnik a standalone 5g-jükkel. Annyi hátrány lesz hogy home server nem lesz ezért (szerintem).
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
btraven
üzenetére
Ha jelenleg jobb csomagban vagy, mint amit lehetne választani, akkor maradj abban, amiben vagy. Az infláció követő emelésnél lesz majd neked is emelés, de csak annyi, amennyi az infláció, ha 15% lesz az infláció, akkor 10430 lesz az ár, de ez majd májusban esedékes csak, így én nem variálnám a dolgot.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
btraven
üzenetére
Hagyd így. Mert ha a csomagra fizetsz elő, akkor csak rosszabbul jössz ki belőle. Így még egy darabig a 9070,- Ft-t fizeted. Ha jövőre meg lesz infláció követő emelés- amit nem tudni még most- ezt emelik, nem a 10340,- Ft-t. Hisz az eddigiek is azt mutatták, hogy emeltek hűség alatt is.
-
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest