Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liso
csendes tag
pz6t
Sziasztok!Teljesen hozzá nem értőként kérdeznék hülyeséget.
Adott egy LG 43LH500T TV, amibe koaxon keresztül megy az adás (routerbe optika, routerből koax a TV-be). Azonban a képminőség SD esetén undorító, HD-nál éppen, hogy elfogadható. Lehet valamit tenni annak érdekében, hogy ez kicsit javuljon? Pl: beltéri igénylés, TV/router beállítás?
Szüleimnél Telekom előfizetés van és ott fényévekkel jobb a minőség. A kábel tv lemondásán gondolkozom, mert ennyi erővel a szüleim TV go-ját használva is élvezhetőbb az egész.
-
Liso
csendes tag
Koax hozzánk nem jöhet be sajnos, mert nekem is ez volt az első gondolat. Panel lakás és a szegőben + küszöb alatt van elvezetve az optika és a koax már nem fér el mellette. Plusz a frissen felújított lakás felét meg kellene bolygatni, ami miatt az asszony kinyírna Ezért is reménykedtem abban, hogy beltéri igénylés vagy TV/router beállítás hátha segít.
[ Szerkesztve ]
-
Liso
csendes tag
Digi vs Telekom tvgo SD csatorna összehasonlítás.
Sajnos a képek nem igazán adják át a különbséget, de a Tvgo fényévekkel szebb. Következő hűségkötésnél a Tv megy a levesbe és kizárólag az internetért fogunk fizetni.
Ui: Felháborító, hogy a tv boxért, illetve a Wifi 6 routerért (természetesen Nyíregyházán nem elérhető) plusz havidíjat kellene fizetni, hogy értékelhető legyen az a szolgáltatás, amiért fizetünk.
[ Szerkesztve ]
-
Liso
csendes tag
válasz Milka 78 #68836 üzenetére
Wifi6 router: Ájfón és felső kategóriás laptop van így ki tudnám használni, de ami zavar a mostaniban, hogy csak 2 db gigás port van rajta és 4 eszköz igényelné, illetve a Digi technikus szerint wifin 2 eszközt tud egyszerre normálisan kiszolgálni, ami sajnos észrevehető. Természetesen venni fogok egy routert csak szarul esik, hogy szülőknek a telekomos router minden kritériumot teljesít, ami nekünk kellene
Boxok: szóltam a Diginek, hogy rossz a kép minőség és azt mondták csak akkor érdekli őket, ha van box is. Szóval előbb béreljek egyet plusz pénzért és utána reklamálhatok. Szülőknek is androjidos T box van, nem a legjobb teljesítményű,abil és hirtelen mindegyik TV androidos lett és tudnak jutubolni meg pendrájkon keresztül filmet nézni.
Természetesen rengeteg pro-contra van mindenkinek saját magának kell mazsoláznia, hogy mi a fontos -
Liso
csendes tag
Április óta nem érkezett számlám ettől a csodálatos cégtől. 29.én jeleztem nekik, hogy még mindig semmi se érkezett. Szerintetek hívjam/írjak nekik ismét vagy szimplán kapják be és ne foglalkozzak vele?
-
Liso
csendes tag
válasz Varszegig #69067 üzenetére
Nekem is ugyan így vannak a dátumok. Plusz áprilisban felhívtak, hogy lejárt a hűségem és másik csomagba kell átrakniuk mert infláció, háború stb. és 6000 forint helyett 7300 lesz a havidíjam. 29.én rákérdeztem, hogy ezzel mi a helyzet és azt mondta a srác, hogy erről a hívásról neki nincs semmi adata és még nem szükséges a váltás... több ügyfélszolgálatot hívtam már életem során, de ez az eddigi legrosszabb színvonalú.
-
Liso
csendes tag
Ezzel tisztában vagyok, már csak a számolásukra leszek kíváncsi elvileg ez a 7300 forintos ajánlat csak akkor érvényes, ha van hűségidőm, amit elvileg megkötöttem, de ezt se én se a help deskes nem látta, sőt az átállásról sincs semmi dokumentum.
-
Liso
csendes tag
Megérkeztek a várva várt számláim. Május óta nem kaptam tőlük egy darab számlát se, pedig telefonon reklamáltam.
Most sikerült bepótolniuk...
A probléma igazából az, hogy meg se kérdeztek és júniustól egy sokkal drágább csomagba raktak hűséggel ( 5990-ből 7890 lett).
A kérdésem az lenne, hogy másnak is ez a konstrukciója van ezekkel az árakkal vagy lehet még csökkenteni? Pl. telefon lemondása.
Jelenlegi helyzet:
A TV-t le akartam mondani mivel nem igazán nézzük, amikor igen akkor pedig Telekom TVGO mivel a minőség kritikán aluli. Ma elballagok hozzájuk és a koaxot a nyakuk köré tekerem ( csak vicc a koax értékes). -
Liso
csendes tag
Sziasztok!
November harmadikával indult egy panaszjegyem ennél a nagyszerű cégnél. ÁSZF szerint 30 napjuk lenne rá vagy ha nem elég akkor írásban /e-mailben értesíteni kell (természetesen nem történt meg). Hívtam őket többször, voltam bent személyesen, de lekakilják.
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság felé jeleztem ezt a korrekt hozzáállást.
Természetesen a számlákat készítik és fizetem mint a kis katona.
A kérdésem az lenne, hogy mit tehetnék még, amivel felgyorsíthatnám az egészét (vagy legalább megszivatni őket, ha már ilyen rendesek )? -
Liso
csendes tag
válasz trec12 #71525 üzenetére
Nekem 2023 május-szeptember között nem jött tőlük számla. Októberben megjött az összes, de már emelt áron és hűséggel, úgy hogy én azt nem kértem
November 3-án tettem náluk panaszt és még mindig nem történt semmi. ÁSZF szerint 30 napjuk lett volna rá és ha nem sikerül akkor e-mailben értesítés, természetesen nem történt meg.
NMHH-nak jeleztem, de ők magasról leszarják az adott válasz alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest