- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Szia,
Nekem Digim van, Synology 212j, Sundtek dvb-c stick, a szoftver ingyenes hozzá (Tvheadend a szerver, Tvhclient androidra, pc-re Vlc alá van hozzá plugin). Hd streamek rögzítésekor néha csuklik a stream, de lehet, h csak sok a nasnak a rögzítés a torrenttel együtt. Engem mondjuk nem zavar, mert nem nagyon rögzítek, így nem teszteltem ki.
Egyébként (sorry ha volt róla szó, nem olvastam vissza az egész szálat) felvevős boxra nem gondoltál még?
-
Varszegig
veterán
A költségek:
Van a NAS, ezt Te tudod, elég tág határok vannak.
Van a DVBLogic, ez egy hónapig ingyenes, aztán 49 euro.
Van a TV Butler ami az USB-s tuner, ez 99 euro.Ezzel egyszerre egy program rögzíthető, de a rögzített műsor több eszközön is visszanézhető. (Akár egyszerre is, ez már a NAS erejétől is függ.)
Ha egyszerre több adást is akarsz rögzíteni, akkor lehet szó egy HDHomeRun 4C-ről is, 199 euro.A programozást webes felületről, vagy mobilappról tudod megoldani, helyes nas config esetén akár távolról is. Ezzel szerintem minimum az iptv-s rögzítés szintjén vagyunk, nyilván nem ingyen. Igazából csak erre nem éri meg venni, NAS-t, de ha valakinek van, vagy már épp venni akart más célra is, akkor megérheti.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest