Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Freezee
senior tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Szia,
Igen tud:
"Tuner type: Analog & Digital, Analog signal format system: NTSC, NTSC 3.58, NTSC 4.43, PAL, SECAM, Digital signal format system: DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2"
Tehát felrakok valamilyen beltérit amiben van 1 tuner és ha az felvesz akkor a a TV saját tunerén tudom nézni a többiadást. Viszont akkor a TimeShift a TV-n csak akkor fog menni ha arra "felakasztok" egy Pendrive-ot.M_AND_Ms:
TV-m tudja lsd. feljebb.
Sajnos a sorozatfelvétel az egyik legfontosabb funkció lenne, mivel amit felvennék annak a kezdési időpontja változhat illetve van amikor elötte 1-2 nappal rakják be a műsor újságba nem tudom folyamatosan nézni mikor jelenik meg van amikor 1 hétig nem vagyok a TV közelébe viszont amikor odajutok szeretném ha meglenne.Ezek közül valamelyik például jó lenne?
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest