Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Gaborz1
üzenetére
2012 december óta biankóznak...akkor tesznek be vagy raknak ki amikor akarnak.

Az új csatorna bekerülést amúgy sem kell 30 nappal korábban bejelenteni, ha meg kidobnak olyan csatornát amivel szerződésük van még, kapnak 5 millás bírságot vagy mint legutóbb a Pr.Telekomot kötelezték a Hír TV visszarakását a csatornalistába. -
Gaborz1
senior tag
Szerintem te nem érted, hogy ez nem egy ma kiadott dokumentum.
Ez December 30-tól egyértelmű, hogy nem változik semmi február utolsó napjáig. Mivel ha módosítani akarnak valamit azt 30 nappal előtte be kell jelenteniük ugye. (volt ebből ügyük ugye)
A március 1-től elő ÁSZF-nek kéne mostanság megjelennie az oldalukon.
-
-
Pityu89
senior tag
Kint van a februári ászf. Discovery nélkül
-
laktop
tag
Tegnap lett kábeles digink Göd-ön. Tudna valaki ehhez egy jó csatornalistát lehetőleg frekvenciákkal? Digi honlapján a csatornalistánál még nincs fenn csendes kis városunk.
-
wwenigma
Jómunkásember
A router topikjaban tudnak segíteni, én sem ismerem azt ha így csinálod mivel tudsz csatlakozni.
Ami biztos hogy kell majd egy DDNS reg (no-ip, havonta levélben szólnak hogy frissíteni kell) és a routerben a vb részt bekapcsolni majd hozzáadni egy user-pass párost.
-
-
UTP
újonc
Sziasztok, egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Ha minden terv szerint halad akkor néhány hét múlva a DIGI a koaxos szolgáltatását optikára cserélheti nálunk. Tudomásom szerint egy optikai modem kerül majd telepítésre. A kérdésem az lenne, hogy az optikai szolgáltatásnál is lesznek analóg csatornák? Jelenleg ugye a koaxon jön analóg, digitális együtt. Válaszotokat köszönöm szépen!
-
xy2003
tag
válasz
unravel
üzenetére
Tavaly volt egy interjú Gerkensel amiben ezt mondta.
[link]
- A csatornáink hamarosan ott lesznek mindegyik szolgáltató kínálatában.
- Mikor?
- Hamarosan! Többségük még az idén, néhány pedig legkésőbb 2017 januárjában.Szal nem csak a diszko nem került még be
igaz a vajnás adókról a digi nem is beszél(t) -
-
esn
csendes tag
Szóval semmi hír a discoveryről...

-
bopeti98
őstag
válasz
trec12
üzenetére
Facebook-on konkrétan bármit is kérdezel tőlük már nyomatják is "Jelenleg nincs információnk arról, hogy...".
Mintha a cég, és a facebook oldaluk két külön világ lenne. Gondolom beültettek elé egy olyan embert minimálbérért akinek fingja sincs semmilyen háttérfolyamatról. Csak azt tudja ami a honlapra is kikerült már. -
trec12
addikt
A Diginek a face-ük szerint fogalma sincsen mikor lesz Disco kábelen. Komédia.
-
gxyb
aktív tag
Sziasztok! Digi online-t elvileg Magyarországon tudom nézni, van valami megoldás arra hogy Ausztriában is tudjuk kukkolni? Hola nem működik, már próbáltam. Köszönöm!
-
piocasember
tag
Nem tudom lehet-e ahhoz köze, hogy egy NFL meccset többen néznek... bocsánat, néznének és nem bírja a rendszer, mint pl. a műkorcsolyát, ami miatt nem lesz családi veszekedés, ha egy férfiember nem látja, de a fő bajom az elintézési mód a Digi részéről. Az milyen már, hogy az ügyfélszolgálatos ránéz, és képes azt válaszolni, hogy "most nézem az M4-en a műkorcsolyát és hibátlanul megy"? És ezzel részükről lezárva, probléma megoldva.
-
bounty123
őstag
digi online most is használhatatlan teljesen, folyton beszaggat.
-
-
dh66e
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Most megnéztem más adókat is a sport 2 megáll pár másodperc után buferrel ezerrel de újra kell indítani és így már megy folyamatosan az is.
-
-
-
Flashget
félisten
Nem tudom ki min nézi, de xiaomi redmi 1s-n 4.4 droiddal semmi gond vele.
-
-
Freezee
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
Próbáltam én is NFL-t nézni a DIGI online-on de már novembertől esélytelen...
-
bounty123
őstag
válasz
piocasember
üzenetére
Belefutottam én is tegnap éjszaka, az M5-ön próbáltam nézni egy filmet, kb. 10 sec után mindig behalt teljesen.
-
piocasember
tag
Nem tudom más tapasztalta e már, de a digi online-on néha másodpercekre vagy akár percekre is lefagy a kép, sőt a legutóbb már egyáltalán nem indult el az első fagyás után. Ezt főleg az élő sportközetítéseknél tapasztalom. Gondolom sokan nézik vagy nem tudom, miért pont a sportot nem szereti az online felület. Ezt több gépen is produkálja és csak a Digi Online, mivel a médiaklikk vagy éppen a My Telenor TV hibátlanul megy. Írtam egy levelet a Diginek, a fentiekkel. Ezt a választ kaptam: "
Jelenleg csak az M4 SPORT-on van élő sport közvetítés (műkorcsolya és jégtánc EB), de akadás mentesen működik. Köszönjük együttműködését."
Éreztem én, hogy bennem van a hiba és rosszul láttam, amikor nem láttam végig egytlen NFL közvetítést sem az idén.

-
TomBond
aktív tag
Nálunk emeletes házban is üvegszálas kábelt hoztak, meg egy Huawei eszközt. Anyukámnál is, pedig neki nincs net csak tv.
-
Roshan
tag
Udv. Csinaltam egy csatorna frissitest es az eddigi 129 helyett most 119 van, mi a f....sz van? Tud valaki valamit?😁
-
válasz
Bigmasterl
üzenetére
A tv koax megoldva, de nethez bevisznek még egy kábelt.
-
Pityu89
senior tag
Anyósoméknál a régi UPC kábelt elvágták és rákötötték a digit. Szóval van ellenpélda is.
-
tibike8
őstag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Az gondolom a kábelnet volt. Más technológia.
-
Flashget
félisten
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Ha megoldható részükről inkább új kábelt húznak, mert nem fogják egy korábbi másik szolgáltató vezetékét átnyálazni, hogy az rendbe van mindenhol.
-
pjen
félisten
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Szia.Nem nagyon szokták használni a régi hálózatot,nálam is húztak saját koaxot,de lehet rá tudod beszélni őket.Nem tudom milen ház,nálam kertesben beálltak optikával oda ahová kértem rátették a végére a beltérit.Ebből ment a koax a Tv-k hez+a telefo+utp hakell vezetékes net.Én csak WiFi- használtam
-
ozakila
tag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Szia! Úgy látom a képen,hogy a bejövő coax két irányba,gondolom két helységbe megy két tv-hez. Ezzel nincs gond a tv oké,viszont a Digi net-hez külön utp-kábelt fognak behúzni,mert a Upc-vel ellentétben náluk nem a coax-on jön a net és a telefon.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Hello!
Témaösszefoglaló...
"Milyen kábeleket húznak be és mire kell oda figyelnem a bekötéskor?"
-
Bigmasterl
tag
Üdv !
Tanácsot szeretnék kérni! Nemrég költöztünk új lakásba ahol eddig UPC szolgáltatás volt. Micel nekem a Digi ára és sebessége sokkal jobban tetszik ezért kötöttem egy új szerződést 200 as netre + TV +telefon okoscsomagra. Abba nem gondoltam bele hogy esetleg ez a meglévő kábelezés nem lesz, vagy nem lenne jó a Digis szolgáltatáshoz. A lakás nemrég lett felújítva és a kábelezés be lett vésve és nem szeretném sem megbontani sem kábeleket a lakásba huzatni. Mellékelt képen látszik amin keresztül a UPC-s szolgáltatás működik. Jogos az aggodalmam ez ügyben vagy eze keresztül is tudják a szolgáltatást biztosítania Digisek?
A bekötési időpont 8 nap múlva esedékes. Kérem ha valakinek van ez irányú tapasztalata infója akkor ossza meg velem. előre is köszönöm.
-
Flashget
félisten
Bíróság kötelezte a Pr.Telekomot, hogy tegye vissza a Hír TV-t a csatornái közé.
Nem tudom...de lehet az egykori Digi vs Filmmúzeum per volt a példa az ítéletben ott is a Digit kötelezték a csatorna visszarakására. -
Sziasztok!
A csatornalistában benne van az M4 sport csatorna. Viszont én nem találom. Miért lehet ez? Nem rég kötötték be a TV-t. Tudom hívjam az ügyfélszolgálatot. De gondoltam előtte itt is rákérdezek, hátha tudtok valamit mondani. -
g0dl
addikt
Csak 1700-kor legyen Sport1HD mert bosszús leszek, ha hazarohanok, és nem látom a kézit.
-
leslieke
Jómunkásember
Gyömrőn jó a Eurosport HD.
-
Visszajött nektek az adás? Én csak most kapcsoltam be ma először a tévét de van minden.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)