Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
expander
senior tag
Sziasztok,
miert es hogyan lehetseges az, hogy egyik honaprol a masikra, barmifele tajekoztatas nelkul emelkedett az elofizetesi dij?
2017. nyaran alairtam a 2ev huseget (kb. 6000 Ft), ez ugye tavaly nyaron lejart, de nem valtozott semmi, majd hirtelen december ota 7600Ft-ra nott a havidij. (az oldalukon termeszetesen 6000Ft-ert elerheto csomag)
Ujra tudok szerzodni (bizonyos ido utan?), vagy van barmilyen mas lehetosegem vagy csak siman nyeljem le ?
Koszi!
-
zichie
senior tag
Másfél hete néztem rá a két HBO csatornára, valóban megjelent dolby digital eredeti nyelvű hangsáv, ami korábban nem volt. Magyar hangsáv eddig is volt, de nem dolby digital, így ez nem változott, nálam volt hang is másfél hete, azóta nem néztem, de ma este otthon ránézek. Már nem szoktam HBO-kat nézni, csak HBO GO-t, mert az legalább HD.
-
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Azt jól sejtem, hogy FTTH területen az ONT-ból kivezetett koax kábel nem segítheti elő földhurok kialakulását?
-
Sanyi.mTs
addikt
Mindig TV-n ingyen foghatóak a közszolgálati csatornák (meg még néhány). Diginél hogy van ez? Neki is (törvényi)kötelessége lenne csak közszolgálati csatornákat szolgáltatnia? Nekem azt mondták a digi pontban, hogy a Bp 4. kerületben nincs közszolgálati csomag.
Van valamilyen törvényi kötelezettsége, hogy szolgáltasson? -
Fürkésző
tag
Sziasztok!
A február 5-i földfelszíni frekvenciacserék miatt a Digi is cserélt csatornákat. A modositasok_listaja_2020.02.01_2.pdf szerint "Budapest analóg kiosztásban az AXN cműsora az S23- S20 csatornára, a H!T Music Channel műsora S20-ról C5 csatornára kerül."
Van itt budapesti, akinek a C5-ön jön valami a zajcsíkokon kívül? -
Adama123
aktív tag
Az Eurosport 1 es csatornája a lokalizálva lett, így Magyarországon is tudnak reklámidőt értékesíteni. A diginél viszont az Eurosport 2 es csatornából a szlovák/cseh verzió van, nem a magyar/román, így ők lemaradnak az ATP tenisztornákról. Így ők most az indiai ATP250 tenisztorna helyett biciklit nézhetnek.
-
ubid
senior tag
Sziasztok. Mitől lehet az hogy HBO 2,3 csak angolul jön?
Hanh választásnál van magyar, de nem a dolby jel van ott. Es ha kivalasztom a magyar nyelvet nincs hang.
Köszi a tippeket előre is. -
-
mpo
veterán
Néztem a snookert tegnapelőtt az Eurosporton, egyszer csak jön a gagyi, bugyuta, 60-as IQ-ra készült reklám, ami eddig a Sporttv és Spíler kiváltsága volt (gyógyszer és a többi @#&$Ł).
Ez már a világvége. Az Eurosport levitte a reklámidő árát?
Az olimpia alatt majd ezek lesznek, a mute gombon pihenhet a hüvelykujjam, mint eddig is, erről az egyről már a felirat is lekopott. -
Helyreállt a teletext és digitális magyar felirat szolgáltatás!
-
dh66e
veterán
Nos ha megvan a kábeles keresés menüje akkor már nem vagy messze a megoldástól.Egy teljes resettel kezdenék.
Állítsd be hogy 'Teljes keresés' legyen ha van ilyen opció a szolgáltató 'Egyéb' legyen.
Ami fontos lehet még ha régebbi a tv a QAM és SR értékeket állítsd be rajta. -
atosz
őstag
válasz
Fürkésző
üzenetére
A DVB-C keresési menüt megvan, de nem talál semmit sem. Kerestem az orszagvaltasi lehetőséget, de sehol nem találtam ilyet.
A szolgáltatás aktív, már kétszer voltak is kint szerelők, mert gond volt a nettel.
Elolvastam már mindent ezzel kapcsolatban.
Digi azt mondja, digitális adásra nem jönnek ki, rendeljék tőlük plusz boxot.
A gyári resetet meg megpróbálom, ahogy lentebb javasolva volt.
-
Fürkésző
tag
válasz
bendegruz
üzenetére
Nem (feltétlenül) erről van szó.
A Panasonic TX50-CS630E nem olyan régi (2015-ös talán). Nekem már a 2011-es G30-asnál sem kellett az országgal trükközni ahhoz, hogy megjelenjen a DVB-C hangolási lehetőség. Az más kérdés, hogy az újabb (mióta Mo-on a szolgáltatóknak kötelező a közszolgálati csatornákat előre helyezni) készülékeknél ismét célszerű lehet az országváltás, de már csak azért, hogy saját sorrendbe lehessen rendezni a csatornákat.
Ha még nem használta a DVB-C (kábeles digitális) tunert, akkor lehet, hogy csak analóg és DVB-T (földfelszíni digitális) tuneren keres a TV. Ehhez lehet hozzáadni (valamelyik menüpontban) a DVB-C-s keresést is. -
4Grider
félisten
Pedig általában nem bonyolult kábeltunerrel rendelkező tv-kben a kábeles adásokat beállítani. De ha elolvasod a topik összefoglalóját, abban sok hasznos tippet kapsz, pl. ilyeneket, hogy sok tv az országbeállítástól függően kapcsolja csak be a dvb-c tunerjét, és a helyes országbeállítás nem biztos, hogy pont Magyarország. Meg ilyenek...
-
Bogyi007
veterán
Srácok! Kódolatlan napok lennének az HBO-nál? Mert én tutira nem fizettem elő a csatikra és mégis megy mindhárom HBO csatorna és a Cinemax is...
-
atosz
őstag
Sziasztok,
Új házba költöztünk és most először vagyok Digi-s előfizető.
Próbáltam beállítani a kábel TV digitális adásait, de tök süket a TV.Panasonics TX50-CS630E TV-m van amiben van DBD-C tuner. Igyekeztem minden vonatkozót elolvasni a Digi oldalán és itt is, de már kifogytam az ötletekből.
Valakinek valamilyen tanács, ötlet, hogyan tovább? Tapasztalat a fenti TV-vel?
-
Sajnos a tegnapi balfaszsága miatt megszűnt a M1 Híradónak teletext szolgáltatás a saját Amiko beltéri egységen, de szüleim Panasonic TV-nek van M1 Híradó TXT-je!
Most mit csináljak vele?
Nem szívesen újrahangolni manuálisan!

-
Batawanga
tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Helyreállt a szolgáltatás.
-
Batawanga
tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
„Egy központi hiba miatt tapasztalható a probléma. A kimaradás nem egy előre tervezett karbantartás miatt jelentkezik, így a hibaelhárításnak a pontos végéről nem tudunk információval szolgálni.
A kollégáink folyamatosan dolgoznak a mielőbbi elhárításán. Az okozott kellemetlenségek miatt elnézését kérjük és köszönjük a türelmét!
Köszönettel,
DIGI”
Ennyit tudunk hivatalosan. -
Batawanga
tag
válasz
Tibicsucsu
üzenetére
Dettó, Hűvösvölgyi úton sem kábel, sem internet, sem a Digi mobil nem működik. Hívtam a 1272-t, de már a robot azzal fogadott, hogy a második kerületben és Budakeszin problémák vannak, így nem is beszéltem senkivel. Majd csak megoldják, elég nagy károkat okozott a szél a környéken.
-
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Bp. II. kerulet Huvosvolgyi ut, Kelemen Laszlo utca kornyeken nekem halott a szolgaltatas (asszony szerint es hiszek neki). Se TV se internet. Van itt vki a kornyekrol, aki meg tudna osztani h nala mi a szitu?
Egy info a netes topicbol: [link]
-
nfsu17
veterán
Nem értem miről beszéltek.
Én úgy értelmezem, hogy kell-e a digitől bérelnie dobozt (STB) (aka. ''Tuner''), vagy elég csak a kikódoláshoz szükséges 'eszközt' bérelnie.Vannak (voltak) olyan szolgáltatók, akik kötik a boxot a karóhoz és csak az, semmi más.
Ha nem ez volt a kérdés, akkor így jártam. Kérdezni is tudni kell.BTW valószínűleg az összevisszafoglaló megint kimaradt.
-
Hogy hogy "van rá esély"?
Hiszen pont az a lényege a CI+ kártyának, hogy a tv a saját tunerjével fogja a kódolt adásokat. Nálunk is így megy két tv-n is HBO, meg FilmNow.
Magyarul amelyik tv-n van CI+ kártyahely, annak elvileg tudnia kell saját tunerrel fogni és a kártya segítségével dekódolni a kódolt adást.Vagy mire gondoltál?
-
haxiboy
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a kódolt adások vétele saját tunerrel megoldható? -
prisz
senior tag
Van valakinek információja, hogy mikor jön (ha jön) a Diginél a History2 csatorna? Mert rohadt jó adások vannak rajta, ellenben a sok szarsággal, ami csak terheli a csatornalistát...
-
válasz
bango5
üzenetére
jó ideje van mobil nézetben is összefoglaló. és nem olyan hosszú, ha tíz percre tippelném a végigolvasását, már túlbecsültem, konkrét kérdésre választ keresve még kevesebb idő végigpörgetni.
ugyanakkor valóban néha túl korán intézik el a dolgot azzal, hogy olvass összefoglalót, viszont a másik fél is segíthet azzal, hogy olvasta ugyan, de az ő esetére nem passzol, mert.
szóval rugalmasság
-
bango5
csendes tag
És igen tudom, te ezzel sokat dolgoztál valószínűleg, amit köszönünk Neked, de miért kéne végigolvasni egyetlen szavas válasz miatt a HBO kódolásától kezdve a közszolgálati csatornák problémáiig mindent, mikor egy igen/nem-es választ várt a kolléga, ehelyett írtál 2-t, és még csak nem is segítettél rajta. Azzal már ne is foglalkozz 3 éve, hogy mobil nézetben a téma összefoglaló nem is látszódik, ez sokaknál probléma, köztük nálam is, aki melóhelyről jár ide olvasgatni mobiltelefonkészülékről. (Tudod, az az a hordozható androidos izéke...)
-
bango5
csendes tag
válasz
NoMagix
üzenetére
Nyugi, általában minden kérdésre ez a válasz, tömör, egyszerű, le van róla a gond hamar, függetlenül attól, hogy benne van-e egyáltalán vagy nincs. Az eszébe sem jut tisztelt társnak, hogy bár le van írva, lehet valaki tudna még választ adni egy-egy felvetülő kérdésre emberibben, szakmaiságot nélkülözve, mert nem mindenki a digitális nyelvben született. A másik része a dolognak, hogy ez egy fórum, vagy mifene, amelynek pont ez lenne a lényege. De ennyi erővel lehetne a téma összefoglaló fent, hozzászólási lehetőség nélkül.
Kicsit vicces, de hát könyebb magasan ülni azon a bizonyos lovon. -
Adama123
aktív tag
Nem tűri tovább a DIGI az alkalmazottai sértegetését, a szolgáltató márciustól jogosult felmondani annak az ügyfélnek a szerződését, aki vállalhatatlanul beszél az ügyfélszolgálattal.
-
NoMagix
addikt
Mostanában majdnem nézhetetlen lett otthon a tv adás, kegyetlen kockás vagy nagy maszlag az egész, de nem az összes csatorna!
Kb 2 hónapja vettem egy új tv-t, elötte sem nagyon volt ilyen probléma másik tévékkel.
Egy jelszint csökkentő segíthet ezen? A jel erőssége általában 94,%-os. -
unravel
őstag
Helo !
Korábban írtátok, hogy Digis illetékesek is nézik a topikot.
Az M5 csatornán nincs teletext. Így a felirat sem látható a halláskárosultaknak. -
Frontiner
aktív tag
Megjavult
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Miskolcon másnál sincs net? 1000es optika, eszközök újraindítva, Lan pirosan villog a Huawei-en. Tv megy, azzal nincs gond. -
Fürkésző
tag
Nem biztos, hogy pont erre vártunk.
Elérhető a Sláger FM Teszt adása, a többi rádió mellett (Budapesten 128,5 Mhz-en). Ez jelentkezik be új csatornaként. -
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az ország váltás lehet,hogy kell. Nekem is van egy Philips amit most épp Dániára állítva használok.
-
dh66e
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Netes adatokat néztem én is amik olyanok amilyenek néha,de mivel egy noname tv(nem bántás,nekem is van ithon egy Medion!!!) nincs hivatalos oldala.
Csinálj egy képet a lehetőségekről és megnézzük hol kell beállítani.
Az is lehet hogy országot kell váltanod hogy bejöjjön a DVB-C vétel,régi tévéknél sajna előfordulhat ilyen. -
dokee78
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha otthon leszek kipróbálom!
-
dokee78
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen!
-
Gróf...
aktív tag
Kódolatlan édzsbíó hétvége van? Vagy ajándékba kaptuk? (Kőbánya)
-
Watt25
veterán
Persze, szőrszálhasogatás, de szerintem pont elvileg nem tudja. Ahogy mondtam, doksi nem említi, hogy tudná. (Se specifikációban, se a menüleírásban nem írja, hogyan lehetne DVB-C-re állítani a hangolást.) Ettől még simán lehet, hogy tudja, láttunk már ilyet. Én mondjuk megnéznék egy fényképet a hangoló menüről, ahol láthatóan ki van választva a kábeles hangolás.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Asszem még várom néhány napot...
Nem szívesen újrahangolni manuálisan!